Poradna duly
Jana Čurdová
@Aluschka já měla taky tehotenskou cukrovku a přesně jsem si to říkala, jak budu dodržovat dietu a pěkně na to zatím kašlu, jestli ji zas budu mít, bude to zas tvrdá realita…
@SarkaKC píše:
Jinak… Mate třeba nejake vnitřní tuseni, jestli to bude kluk nebo holka? Ja tusim holcicku 😊 Pak vam reknu 😁
Mě vždycky každý říkal, že až budu čekat mimi, že ke mě jde prostě chlapeček
Takže by to ten chlapeček mohl být, přítel je fotbalista tak by se vyřádil
ale i holčička by byla skvělá
No zkusím svůj tip, a říkám chlapeček
a pak si povíme
![]()
@AmyLane píše:
@Aluschka já měla taky tehotenskou cukrovku a přesně jsem si to říkala, jak budu dodržovat dietu a pěkně na to zatím kašlu, jestli ji zas budu mít, bude to zas tvrdá realita…
Taky jsem i říkala, jak se začnu stravovat zdravě
jenže copak to jde, když se člověku každou chvíli navaluje a jediný na co má chuť je právě třeba suchej rohlík nebo svíčková
Dělala jsem si hrnec (zdravějšího) rizota a po otevření se mi tak navalilo že na něj nechci ani vzpomínat
![]()
@zvedavka30 píše:
Taky jsem i říkala, jak se začnu stravovat zdravějenže copak to jde, když se člověku každou chvíli navaluje a jediný na co má chuť je právě třeba suchej rohlík nebo svíčková
Dělala jsem si hrnec (zdravějšího) rizota a po otevření se mi tak navalilo že na něj nechci ani vzpomínat
![]()
Taky jsem měla takové plány jak budu dbát o správnou životosprávu, ale už ráno se budím s pocitem hladu a na zeleninu moc chuť nemám
ale budu muset začít, protože nechci přibrat 20 kilo…
@Kata94 píše:
Taky jsem měla takové plány jak budu dbát o správnou životosprávu, ale už ráno se budím s pocitem hladu a na zeleninu moc chuť nemámale budu muset začít, protože nechci přibrat 20 kilo…
No jsem na tom úplně stejně ale otázka je, jestli mi to žaludek dovolí
![]()
@zvedavka30 píše:
No jsem na tom úplně stejně ale otázka je, jestli mi to žaludek dovolí![]()
Mě už se v práci smějou, ale já mám po 2 hodinách fakt hlad, úplně mi kručí v břiše. Zatím tedy nemám žádné nevolnosti, jenom tohle.
@Kata94 píše:
Mě už se v práci smějou, ale já mám po 2 hodinách fakt hlad, úplně mi kručí v břiše. Zatím tedy nemám žádné nevolnosti, jenom tohle.
Tady mám strašně často pocit hladu
to co mi dřív stačilo, tak teď v žádným případě, všeho je tak 2× víc
a to že nemáš nevolnosti ti teda závidím, to u mě se to říci právě nedá
celý den pak je jak utrpení. Dnes je mi naštěstí líp
ale myslím, že to bude tím, že mě už zítra čeká první kontrola a už se strašně těším tak jsem dnes taková
pozitivnější
Ja jsem taky jak bezedna jama 😂 Jako v jednom jidle snim mene nez obvykle, ale jak nejim 5-6× denne, je zle 😂 A jim to, o co si telo rekne. Nastesti si nerika o nejake extra prasarny. Teda krome knedliku s vajickem, nad kterými slintam od rana 😂 Zajimave je, ze jsem hodne na sladke, ale to je ted v utlumu. Tahne me to spis k ovoci a chlebu se syrem 😂 Chlebaaaa 🤤 ta vune a kurcicka!
@zvedavka30 píše:
Tady mám strašně často pocit hladuto co mi dřív stačilo, tak teď v žádným případě, všeho je tak 2× víc
a to že nemáš nevolnosti ti teda závidím, to u mě se to říci právě nedá
celý den pak je jak utrpení. Dnes je mi naštěstí líp
ale myslím, že to bude tím, že mě už zítra čeká první kontrola a už se strašně těším tak jsem dnes taková
![]()
![]()
pozitivnější
co není může být, i ten pocit hladu je čím dál častější. Držím palce ať je vše v pořádku a srdíčko bije ![]()
Ahoj děvčata,
tak se přidávám. Máme za sebou už jeden neúspěšný pokus. Skončil revizí v 9tt. Už na první kontrole v 6tt paní doktorka naměřila jenom 4tt. Potom mě kontrolovali po týdnech. Jeden týden se dokonce ukázalo i srdíčko a měli jsme velkou naději a za další bylo vše pryč. Po revizi jsem dodrželi 6ti nedělí a hned na další pokus nám to zase vyšlo. Snažím se být nad věcí a říkat si, že je všechno v pořádku. Například teď se neobjevilo žádné špinění jako předtím, ale je to občas těžké. Stačí, aby mě jeden den přestaly bolet záda a už se mi honí hlavou proč. První kontrola mě čeká za týden a pokud vše klapne, tak na konci dubna budeme tři. ![]()
@Helllisek píše:
Ahoj děvčata,tak se přidávám. Máme za sebou už jeden neúspěšný pokus. Skončil revizí v 9tt. Už na první kontrole v 6tt paní doktorka naměřila jenom 4tt. Potom mě kontrolovali po týdnech. Jeden týden se dokonce ukázalo i srdíčko a měli jsme velkou naději a za další bylo vše pryč. Po revizi jsem dodrželi 6ti nedělí a hned na další pokus nám to zase vyšlo. Snažím se být nad věcí a říkat si, že je všechno v pořádku. Například teď se neobjevilo žádné špinění jako předtím, ale je to občas těžké. Stačí, aby mě jeden den přestaly bolet záda a už se mi honí hlavou proč. První kontrola mě čeká za týden a pokud vše klapne, tak na konci dubna budeme tři.
Jsem na tom úplně stejně, revize v 8 týdnu a znovu jsem otěhotněla hned po 6 nedělí. Držím palce aby vše klaplo a bylo vidět srdíčko
![]()
@Kata94 píše:
@SarkaKCJsem na tom úplně stejně, revize v 8 týdnu a znovu jsem otěhotněla hned po 6 nedělí. Držím palce aby vše klaplo a bylo vidět srdíčko![]()
Díky a tobě taky hodně štěstí. Už jsi byla na kontrole? Já chtěla jít až v 8 tt, ale nakonec jsem napsala doktorce, protože jsem si říkala, že přeci jenom po tom zákroku bude možná chtít větší kontrolu a ta mě objednala už na 6+3. Musíš říct, že jsem docela ráda, že jdu dřív.
Ahoj, velmi opatrně se přidávám. Mám za sebou jedno zamlklé těhotenství v 7tt před dvěma lety, dnes bych měla být 5+0. Moje gynekoložka má teď dva týdny dovolené, tak si na první objednání ještě chvíli počkám. Držím nám všem palce, ať je vše v pořádku. ![]()
@Micromia píše:
Ahoj, velmi opatrně se přidávám. Mám za sebou jedno zamlklé těhotenství v 7tt před dvěma lety, dnes bych měla být 5+0. Moje gynekoložka má teď dva týdny dovolené, tak si na první objednání ještě chvíli počkám. Držím nám všem palce, ať je vše v pořádku.
Hóóódněěě štěstíííčka!!!