TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
25.8.22 14:11

@Micromia vítám tě. Já jsem taky úplně na začátku a na první kontrolu jdu až 9.9. to budu v 8.týdnu.
Budu si kvůli tomu muset brát volno v práci, což se mi vůbec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
25.8.22 14:17

@Andy332 Se podívej na net na gynekologa v Mělníku a pak na recenze. Třeba najdeš někoho dobrého. Hele, i pak si muže říkat co chce. Jak říkám, mě to litalo pořad. Jednou byla malá “napřed”, pak zas “pozadu” a tak stále ruzne dokola. I v te porodnici. Ke konci jsem tam chodila častěji a vycházela pokaždé jinak. Jinak od 40tt se nastupuje do porodnice a tam termín budou brát podle 1.screeningu. Takže jeho reci z celého tehu stejně budou jedno. Tím pádem ani neovlivní ten termín a ze by šlo miminko případně do inkubátoru. A je možný, ze tam neslo proto, ze by sestře letely tři dny, ale proto, ze třeba něco nebylo ok. Malá byla po termínu a vše ok, najednou druhy den v inkubátoru. Doktorce se nezdala, prý byla hodně spava, ze se ji v tele začala rozjíždět infekce, tak ji tam raději daly. Myslím ale, ze se teď trapis zbytečně. Třeba budeš přenášet a nějaký termíny se stejně řešit nebudou. Tam by se ti naopak hodilo miminko mladší. U mě na to desne tlačili kvůli tehu cukrovce. Ze mě nechají přenášet jen par dni. Neměla jsem to tenkrát dovolit, měla jsem říct, ze pockame ještě třeba přes víkend a v pondělí nastoupim… začala jsem se otvírat už měsíc před porodem. Doktorka mě rovnou poslala do porodnice, ze už k ni docházet nemám. Bála se, ze předčasně porodnim. Byla jsem otevřená na 2-3cm, možná kdybychom počkali a nenechali je porod vyvolávat, mohlo byt taky vše lepší :nevim: ale to proste clovek nikdy neví dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kata94
25.8.22 14:39
@zvedavka30 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak si počítáte v kolikátém jste tt? Já celou dobu měla za to, že se počítá od prvního dne poslední ms, ale včera se mi aktivovala aplikace (kalendář ms), kvůli 15ti dnům zpoždění na těhotenství a mám v něm uvedeno, že den poslendí ms je „0“ týden, a „1“ tt se mi počítá až ten následující týden 8o.. Takže já měla za to, že jdu dnes na kontrolu a mám 7+3, ale podle kalendáře bych měla mít 6+3 8o

Používám aplikaci těhotenství+ a tam zadáš 1. Den menstruace.

• Citovat
  • Upravit
2402
25.8.22 15:56

Ahoj holky,
Velikost a staří ted neřešte. Nedá se to poradně zmerit. Mně jednou řekli 6+4 a o 4 dny později jsem byla 7+6 :lol:
A každý doktor to tedy taky nazývá jinak ty týdny. Třeba pro moji doktorku je 7+6 sedmý týden (7tt). A pro většinu emimina je to 8.týden :D
A myslím, že tři dny kolem termínu porodu nejsou vůbec nic. U prvního těhotenství jsem věděla přesně na den početí (transfer embrya) a stejně jsem měla tři různý TP (3.,5. a 7.dubna)..a dcera se narodila 13. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.8.22 16:20

Holky, jste skvělé! Moc dekuji❤️️ Ja tomu vubec nerozumim a kdyz to jeste porad tutlám, tak se nikoho nemuzu ani zeptat a poradit se🙈 Ted jsem si byla u sestricky pro tehu prukazku a uz tam byla nastesti druha na odpoledne a ta byla moc prijemna a taky rikala, ze to nemam resit. Jak rikate, podle 1. screeningu. Tak jsem rada, ze jsem tady s vami ve skupince a muzeme vsechno sdilet. Dekuju!
@Aluschka to musi byt priserny na psychiku vsechno, co pises🙈 Ja asi jak jsme se dva roky snazili a nebylo vubec nic, tak jsem z toho ted jen proste vypsychlá, aby bylo vse tak jak ma. I kdyz to samozrejme neovlivnim.. Ale za tu dobu jsem par lekaru poznala, at uz jinych odborniku nebo na klinice a stejne jsem ten jejich pristup musela parkrat resit radikalne. Uz proste neverim uplne vsemu, co rikaji🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
25.8.22 16:45

@Helllisek děkuju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
25.8.22 16:51

@MaLaLu Já si zítra beru dovolenou kvůli urologii, protože celý život trpím na záněty močových cest, tak jsem si říkala, že jednu z prvních věcí, které udělám, že si zaběhnu nechat zkontrolovat moč. A ta úplně první věc, co jsem udělala bylo to, že jsem si nechala napsat injekce na ředění krve, protože mám leidenskou mutaci a byli jsme tak s hematologem domluvení, že až otěhotním, tak mi hned dá injekce. A víc už dělat nemůžu, jen čekat na tu gyndu… No chápu, že se člověku nechce na tohle si brát dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.8.22 18:20
@Micromia píše:
@MaLaLu Já si zítra beru dovolenou kvůli urologii, protože celý život trpím na záněty močových cest, tak jsem si říkala, že jednu z prvních věcí, které udělám, že si zaběhnu nechat zkontrolovat moč. A ta úplně první věc, co jsem udělala bylo to, že jsem si nechala napsat injekce na ředění krve, protože mám leidenskou mutaci a byli jsme tak s hematologem domluvení, že až otěhotním, tak mi hned dá injekce. A víc už dělat nemůžu, jen čekat na tu gyndu… No chápu, že se člověku nechce na tohle si brát dovolenou…

Já mám taky leidena.. tak jsem zvědavá co mi na kontrole k tomu řekne. Asi si vyžádám krev. Už dlouho jsem nebyla na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1363
25.8.22 18:27

Holky, na prohlídku budu 6+0. Blbě jsem to spočítala. Vycházelo mi to původně, že to bude 7.tyden, ale dle aplikace takto. Myslite, že mě doktor nevyhodí? Původně sice říkali v 6tt ale mám ovulaci 18DC místo 14DC, takže to bude o něco ještě menší :roll:. Docházím do CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.8.22 19:13

@Shen Urcite nevyhodi 😊 Ja byla 5+4tt. Muj Mudr. to tak chtel. Zrejme kvuli mimodeloznimu 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
25.8.22 19:51

Tak ja mam spatne zpravy. Dnes jsem potratila. Embryo vyslo i ve svych obalech, bylo to zvlastni. Snad nam posle nas andilek dalsi dusicku. Preji pohodova tehotenstvi a zdrava a krasna miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.8.22 19:53

@Pukrle Jej 😓 To me mrzi. V kolikatem tydnu jsi byla? Citila jsi predtim neco, co ti rikalo, ze se neco deje? 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
25.8.22 19:54

Holky, tak já jsem byla dnes na první kontrole, a ač mi vychází cca 7tt, doktorka říkala ze vidí 8tt, každopádně :srdce: bilo a já byla nadšena, za tři týdny další kontrola tak snad bude vše nadále v pořádku :srdce: myslim na vás ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
25.8.22 19:55
@Pukrle píše:
Tak ja mam spatne zpravy. Dnes jsem potratila. Embryo vyslo i ve svych obalech, bylo to zvlastni. Snad nam posle nas andilek dalsi dusicku. Preji pohodova tehotenstvi a zdrava a krasna miminka :kytka:

To mě velice mrzi :,( ale všechno má svůj důvod a priste uz se vsechno vyvede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.8.22 19:56

@zvedavka30 Krása nesmirna :palec: Jen tak dal :potlesk: Ja jdu pristi tyden v utery na 2. kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí