TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1117
23.8.22 14:50

@AmyLane Já taky kojim, máme roční dcerku a doktorka to ví, ze jsem před rokem rodila a vůbec se mě na kojení neptala a ani to nehodlám řešit nebo měnit. Vitaminy beru, snažím se jist zdrave (i když teď s tema nevolnostma je to boj :oops: ) malá i dost už pojí normálního jídla a na uspavani funguje prso dobre. Usne teda i jiným způsob naštěstí, ale proste měnit to nechci, nevidím jediný důvod proč jo. No a s tím čekáním :pocitac: :zed: to u te naši bývá občas taky… ale ne teda tak děsný, třeba půl hodky a už tak mě to stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 14:52

@SarkaKC no asi jo ale myslím, že většina má nutkání už od pozitivního testu :lol: :lol: :lol: hlavně u toho prvního a když se na to už nějakou dobu čeká. Jsem 9+5 v pondělí jdu na kontrolu a už bych měla dostat tehu deník a termín na screening tak jsem zvědavá a doufám, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
23.8.22 14:53

My máme teď kočár bugaboo Fox, nedám na nej dopustit, ale dcerce v době narozeni miminka bude něco přes rok a půl a nedovedu si představit, ze by chodil po svých. Takže u nás budem určitě měnit za thule double. Má ho i sestra. Prý ji ale při nákupu borec říkal, ze třeba proti bugaboo jsou poruchovejsi, ze má s čímkoliv okamžitě prijit. Ze to ještě nemají tak vychytany. Zlobila ji tam boudicka, tak dosla a vyreklamovali ji to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.8.22 15:34

Kdepaaak, urcite nejste jediné! Ja uz tyden cumim po kocarkach taky🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 15:36

@Andy332 ono se to asi jinak nedá 😀. Jen ať ten malinkatý tvor v nás ví že se nemůžeme dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.8.22 16:05

@Betty139Betty1390 presne, jen at vi, ze ho netrpelive ocekavame😁 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.8.22 16:07

@Betty139Betty1390 jo a malem bych zapomnela zminit i kolebky🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 16:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 16:13

Jinak… Mate třeba nejake vnitřní tuseni, jestli to bude kluk nebo holka? Ja tusim holcicku 😊 Pak vam reknu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.8.22 16:17

@SarkaKC ahoj, zkus Vitella Ictamo. Je to volně prodejné. Najdeš na e-shopu ☺️

Příspěvek upraven 23.08.22 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.8.22 16:19

@SarkaKC tak to ty mas vybranou mozna vice uzitecnejsi postylku nez ja😁 Ja bych chtela takovy ten prouteny kosik s nebesy🙈 😅 Je mi jasny, ze je to totalne k nicemu, protoze bude jen na chvilku, ale ach..🙈 😁 😍
Ja taky nejak citim, ze to bude holcicka🙈 Tak si povime za necelych 8 mesicu😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 16:25

@Andy332 No to se neboj, ten mam jako druhou variantu 😂 Mojzisuv kosik 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 16:27

@Myska1984 Jezis! To vypada! Perfektně! Děkuji! Koupím! 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 16:39

Teda holky :D tak to oproti vám se tedy ještě držím já občas jen tak brouzdám ale vybraného nemám vůbec nic :lol: jediné co jsem si koupila už dvě věcičky neutrální v obchodě ale to mi hned sebrala máma, že doma to mít nemůžu :D. Jinak mě všichni tvrdí, že to bude chlapeček..přítel taky doufá.. no já bych raději holčičku ale uvidíme. Hlavně ať je to zdravé..ačkoliv na občasnou šílenou únavu mi tedy není vůbec nic.. jsem zvědavá jestli se už na prvním screeningu ukáže :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.8.22 17:19

@SarkaKC tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama🤣 😁
Za to muzou ty hormony🙈 😅 Holky, jsem na nas teda zvedava, ktera bude mit kocar prvni a ktera se udrzi😁 😁
A holky, kdy to planujete oznamit v praci? Ja to jeste nechci rikat, ale bojim se, aby vedouci nebyl nastvany, ze jsem mu to nerekla drive🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí