TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
23.8.22 12:55

Kontrola

Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole, čekala jsem nejdřív hodinu a půl v cekarne 🙄 🙄 🙄 Tak pak jsem se konečně dočkala, embryo se srdeční aktivitou tam bylo vidět, ale pak tam furt koukala a bylo tam ještě něco, co prý vypadalo jako žloutkový váček, ale zároveň prý ji to přišlo trochu jiné, nicméně údajně by to mohlo byt dvojce, které se třeba přestalo vyvíjet, atd. Ale říkala, ze spis je to ten divné tvarovaný žloutkový vacek a za týden mám přijít, aby se ujistila, co to tedy bylo. Nicméně musím ještě hledat nového gynekologa, protože k téhle to mám strašně daleko. Vstavala jsem v 8, v 8:30 jsme vyjeli, předat dceru rodičům a hurá na vlak a objednana jsem byla na 10:30… takže tohle si nedovedu představit absolvovat 1-2× za měsíc. Držím všem palce při kontrolách. Jo a ještě mi rekla, ze s tím kojením, ze se mám zamyslet, jestli nechci přestat, ze teď ta výživa je potřeba pro miminko v brisku, ale to si nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
23.8.22 13:06
@AmyLane píše:
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole, čekala jsem nejdřív hodinu a půl v cekarne 🙄 🙄 🙄 Tak pak jsem se konečně dočkala, embryo se srdeční aktivitou tam bylo vidět, ale pak tam furt koukala a bylo tam ještě něco, co prý vypadalo jako žloutkový váček, ale zároveň prý ji to přišlo trochu jiné, nicméně údajně by to mohlo byt dvojce, které se třeba přestalo vyvíjet, atd. Ale říkala, ze spis je to ten divné tvarovaný žloutkový vacek a za týden mám přijít, aby se ujistila, co to tedy bylo. Nicméně musím ještě hledat nového gynekologa, protože k téhle to mám strašně daleko. Vstavala jsem v 8, v 8:30 jsme vyjeli, předat dceru rodičům a hurá na vlak a objednana jsem byla na 10:30… takže tohle si nedovedu představit absolvovat 1-2× za měsíc. Držím všem palce při kontrolách. Jo a ještě mi rekla, ze s tím kojením, ze se mám zamyslet, jestli nechci přestat, ze teď ta výživa je potřeba pro miminko v brisku, ale to si nedovedu představit.

Ježíš 🧐 vše bude v pohodě ♥️️V jakem jsi týdnu?
Kojila bych dál.. naše tělo si s tím poradi.. vůbec bych to neřešila.. mám x kamarádek co čekaly miminko a zároveň kojily a je všechno v pořádku 😊 dej na svou intuici 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.8.22 13:12

@Bresndas Jj já taky nechci přestat, ale trochu mě zviklala … no podle MS (kterou mám nepravidelnou) jsem v 9. týdnu, dneska jak to tam měřila, tak se ukazal 8. tyden, takže asi něco mezi tím 😊 Jo tam embryo se :srdce: tam bylo, tak jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 13:45

@AmyLane Jak pisi holky, dej na vlastni pocit. Ja osobne bych treba o 1 kojeni denne ubrala, pridala si vitaminy a pokracovala proste dal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 13:47

@Liduška11 Ach jo, to je tedy trapeni, ale je dobře, ze tomu davaji sanci takhle prirozene! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 14:07

Zdravím Vás všechny. Tak koukám že se tu ta konverzace rychle rozjela a přidalo se spouští dalších tak držím pěsti ať je vše v pořádku. :) Cekani na kontrolu je šílený. Každopádně holky nemáte už chuť kupovat vybavicku? Děsně se tím držím že je ještě příliš brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 14:14

@Betty139Betty1390 Ja uz po ni alespon pokukuju a ukladam si veci do záložek 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 14:16

Holky, strasne se mi zhorsila plet a všechny produkty, které mi na to zabiraly, samozrejme nejsou těhuFriendly 🥴 (Zineryt, Skynoren) Nemate nejaky tip? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 14:23

@SarkaKC :D no to je taky řešení a co by jste si přáli? No nás čeká brzy ještě před porodem rekonstrukce koupelny a kuchyně tak alespoň na to pak nebudu moc myslet a budu nakupovat na poslední chvíli haha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 14:26

@Betty139Betty1390 Treba kocarek uz jsem si vybrala 😂 https://m.alza.cz/…d6959853.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.8.22 14:30

Tak kočárek už mám taky vybraný 😄. Máme už dlouho vyhlídnutý Thule a musím říct, že se mi zatím s žádným kočárkem nejelo líp. Teď už jen, aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 14:32

@SarkaKC tak na ten už jsem koukala též. Je moc pěkný a navíc neutrální což je dobře :)… Už se na ty nákupy fakt těším:) a v kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 14:35

@brun22 to je ten sportovní, že??? Jooo s těmi se jezdí dobře i na bruslích:) akorát co vím od kamarádky tak vždy byli hodně rychle sjeté gumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 14:48

@brun22 Thule me taky laka, ale tento se mi libi vic 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.8.22 14:49

@Betty139Betty1390 Vazne? 😁 Jsme prdly 😂 Ja jsem 7+3 😂 A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí