Poradna duly
Jana Čurdová
@Liduška11 píše:
@AmyLane ahojky,tak ti držím palce 🙏mě to nevyšlo 😔dneska v noci jsem začala krvacet, a dneska ráno jsem byla na pohotovosti, samovolný potrat… zamlkle těhotenství 😔tak držím palce 😊
@Kulicka113 píše:
Ahojky, mě by zajímalo, komu je taky tak špatně jako mně? A co vám třeba pomáhá? Něco jsem zkoušela, ale zatím jsem nepřišla na nic, co by mi ulevilo. V podstatě od mala mám takové horší trávení, musím si dávat pozor na to, co jím, z dost věcí mi bývá těžko. Už jsem to dost vychytala za ty roky, že vím, co můžu a co ne. Doufala sem, že třeba v těhotenství budu mít klid, že jsem si to vybrala všechno před tím a ono prd. Od čtvrtka je mi dost blivno
. V pátek v práci jsem myslela, že to snad všem už řeknu, at se nemusím tvářit, že je mi fajn
. Dneska jedeme ke tchánovcům na oběd, to teda vůbec netuším, jak zvládnu. Zase jim to ještě nechceme říkat, protože nemám ani po první kontrole, tam jdu ted v úterý. Dává mi teda malej prcek zabrat
Ahooj, já jsem dala na rady holek tady a koupila si v lékárně zazvorovy lizatka
jen jsem si říkala jaká je skoda, ze nejsou ve formě bonbonu protože nevím jak budu vypadat v práci s lizatkem
ale celkem mi to pomáhá, tak vyzkousej
stojí 60kc a v balení jich je 12.
Jinak já už toho začínám mít lehce dost, asi čtyři dny v kuse nejsem moc použitelná, pořad bych jen spala a nebo seje mi blivno (porad krkam
) a taky začínám byt protivna na pritele, což mě strašně mrzi
hormony semnou začínají pekne cloumat, což mě stve, ze to začalo takle brzo
holky ať to pěkne zvladate ![]()
@zvedavka30 No stane se 😔jen se bojím ať to odejde samo, at nemusím na tu kyretáž 🙏 😔
@Liduška11 píše:
@zvedavka30 No stane se 😔jen se bojím ať to odejde samo, at nemusím na tu kyretáž 🙏 😔
Budu držet moc palce ![]()
@zvedavka30 Taky jsem si říkala, ze by byl lepsi bonbon. Asi je zkusím palickou nadrtit
Ta lízátka by hodne holek v praci prokoukla ![]()
@SarkaKC píše:
@zvedavka30 Taky jsem si říkala, ze by byl lepsi bonbon. Asi je zkusím palickou nadrtitTa lízátka by hodne holek v praci prokoukla
Přesně tak, taky to mam prave v planu
![]()
Ahoj holky, tak já bych se k vám taky ráda přidala… Čerstvých 5+2 TT❤️️ na kontrolu jdu až 12.9. a teda mužu říct, že od první chvíle velká bolest prsou, žaludek na vodě, teď se přidává únava, po druhé večer se mi přidala i zimnice, občas se cítím jak kdyby na mě něco lezlo, bolí mě svaly…mate to taky některá tak? 😁 Jinak doma mám už 10 letého syna, tak bude mezi nimi krapek rozdíl 😁
Ahoj holky,
ja bych se k vam take s dovolenim pridala. Dnes jsem 7+3tt, 2 roky snazeni, po 2.KET. Mam i po UTZ na srdecni ozvy - vse v poradku. Je mi uz tyden priserne zle. Obcas se vyzvracim. Nepomaha vubec nic, na zazvor mam alergii a jsem absolutne nepouzitelna. Musela jsem to tak rict uz i rodine, protoze videli, ze se neco deje a porad se me ptali, co mi je a davali rady nad zlato😅 Mam i prujem, nechutenstvi, priprava jidla je pro me utrpeni, porad natahuju, nekdy to dotahnu i do konce🙈 Dlouho jsem mela silene mnozstvi leku, ted uz „jen“ Estrofem 1-1-2 a Amelgen 1-0-1, vysazovat zacnu podle planu az nekdy od 23.9., ale teda citim, ze uz je to pres caru a telo uz to nezvlada. Za dalsi vetsi kontrolu povazuji screening - 20.9. krev, 29.9. screening? Jsem poprve tehu, opravte me, kdybych neco podala spatne🙈 😅 Pardon za dlouhy prispevek, otazka zni, je vam nektere taky tak moc zle? Pripadne zkusenejsi maminky, jak dlouho to u vas trvalo? Mame letet za 14 dni na dovcu a trochu se bojim, ze z toho nic nebude..
@Andy332 píše:
Ahoj holky,
ja bych se k vam take s dovolenim pridala. Dnes jsem 7+3tt, 2 roky snazeni, po 2.KET. Mam i po UTZ na srdecni ozvy - vse v poradku. Je mi uz tyden priserne zle. Obcas se vyzvracim. Nepomaha vubec nic, na zazvor mam alergii a jsem absolutne nepouzitelna. Musela jsem to tak rict uz i rodine, protoze videli, ze se neco deje a porad se me ptali, co mi je a davali rady nad zlato😅 Mam i prujem, nechutenstvi, priprava jidla je pro me utrpeni, porad natahuju, nekdy to dotahnu i do konce🙈 Dlouho jsem mela silene mnozstvi leku, ted uz „jen“ Estrofem 1-1-2 a Amelgen 1-0-1, vysazovat zacnu podle planu az nekdy od 23.9., ale teda citim, ze uz je to pres caru a telo uz to nezvlada. Za dalsi vetsi kontrolu povazuji screening - 20.9. krev, 29.9. screening? Jsem poprve tehu, opravte me, kdybych neco podala spatne🙈 😅 Pardon za dlouhy prispevek, otazka zni, je vam nektere taky tak moc zle? Pripadne zkusenejsi maminky, jak dlouho to u vas trvalo? Mame letet za 14 dni na dovcu a trochu se bojim, ze z toho nic nebude..
Gratuluji 😍 nooo takhle jsme na tom byla když jsem čekala syna a trvalo to do konce 5ho měsíce 🙈 ale každá jsme jiná.. někdo říká, ze trpí jen do 13t, tak snad tobě bude lip daleko dřív 🙏 ja jdu poprvé na kontrolu teď ve středu 🙏 a screening byl pro mě nejdůležitější 🙂
@Andy332 Ahoj, vitam a gratuluji aktualne z pozice lezmo, protože je mi tak zle, ze se nemuzu ani hybat
Prujem mam taky. Nastesti me neprohani 🥴
@Andy332 píše:
Ahoj holky,
Ahooj a přidávám se ke gratulacím
i já mám za sebou krušný víkend, kdy jsem byla jenom ležák. Vždycky se mi udělalo dobře až kolem 7h večer. Takže soucítím a taky si říkám, kdy už to konečně bude za mnou
já teda nemám ráda zvracení samo o sobě, takže se to v sobě snažím zadržet a tak dokola krkám
teď sedím v práci a za chvíli začnu cucat druhý lízo - ale taky to není něco co by ti od nevolnosti zázračně pomohlo
Jinak co ti doporučit, když zázvor nemůžeš.. no každý to má trochu jinak - ale zkus třeba malé doušky studené Coly, nebo ledové vody. Mě udělá dobře i chroupání mrkve
![]()
@SarkaKC píše:
@Andy332 Ahoj, vitam a gratuluji aktualne z pozice lezmo, protože je mi tak zle, ze se nemuzu ani hybatPrujem mam taky. Nastesti me neprohani 🥴
Sarko
jaj tkaže se to zase trochu zhoršilo koukám?
jsme to ale trosky
![]()