TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
19.8.22 13:30

@SarkaKC Já řídila v pondělí do Rakouska a v neděli řídím zpátky… naštěstí mi bylo dobře. Včera jsme tu byli v bazénu a teda já byla odpoledne tak šíleně unavená, ze se to nedalo, říkala jsem si, ze půjdu spát a dcerou večer brzo, usnula už v půl 9, jinak usina kolem 10, ale já večer chytla nějakou druhou mízu a byla jsem hrozne čilá a nakonec jsme kecaly s mamkou a segrou a sla jsem az kolem půlnoci… Kdyby ti bylo jo hodně blbě, tak bys mohla mít neschopenku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.8.22 15:27

@AmyLane No ja moc kolegynim prave nechci pridelavat praci neschopenkou :? Snad to brzy prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.8.22 17:58

Ahoj holky, přidávám se k Vám :kytka: TP bych měla mít podle appky 15.4. a je to náš 3.pokus, tak doufám že do třetice to dopadne. Ve čtvrtek jdu poprvé k doktorce a ikdyž nechci tak mě přepadá nervozita jak blázen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
19.8.22 18:06
@SarkaKC píše:
@Majjasl Jenze ja nerada zazvor :?

Já taky ne 😁 a v těch lízátka není právě vůbec poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.8.22 18:49

@Majjasl Fakt? Tak to za pokus stoji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.8.22 18:50

@niqita Vitam te :palec: Co se u predeslych pokazilo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.8.22 19:30

Ahoj holky, už vás tady chvilku sleduju a rozhodla jsem se konečně také napsat a přidat mezi vás. Dnes bych měla být podle aplikace 5+6 a termín vychází na 15.4. Na kontrolu jdu za týden, tak snad bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.8.22 19:47

@SarkaKC děkuji :) to se neví, SP vzdy v 6tt :nevim: prosla sem si uz i genetikou a vsemoznymi testy a nic se nezjistilo, takze to proste zkousime znovu a doufame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
19.8.22 19:47
@brun22 píše:
Ahoj holky, už vás tady chvilku sleduju a rozhodla jsem se konečně také napsat a přidat mezi vás. Dnes bych měla být podle aplikace 5+6 a termín vychází na 15.4. Na kontrolu jdu za týden, tak snad bude všechno v pořádku.

Ahoj.. tak to jsi stejně jako ja😊 myslím si teda.. ještě jsme nebyla u doktorky 😊 gratuluji 🥳 ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
19.8.22 19:55
@Majjasl píše:
Holky, na nevolnosti zkuste lízátka proti těhotenské nevolnosti z lékárny :pankac: bez nich už ani ránu… :))

O nich jsem už parkrat slyšela, asi to nebudu prodlužovat a vyzkousim :D dekuju ta tip :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
19.8.22 20:00
@Myska1984 píše:
@zvedavka30 s nevolnostmi jsem na tom docela na prd. Ráno vstát z postele je problém. Všeobecně mám problém, když mám jen náznak hladu. Pak se rozkladu, jsem slabá a chce se mi zvracet. Když pak něco sním ( ale nefunguje sladký), tak je mi po chvilce dobře. Ale zase toho nesmíme vůbec moc a je mi těžko, jako bych toho snědla dva hrnce 😁 🙈

Na me to přijde zatím většinou až třeba dvě hodinky od probuzeni :oops: začne se mi navalovat, bolet oci únavou a připadám si jak po opici :mrgreen: :mrgreen: dneska mi bylo teda nevolno s přestávkami, kdy se mi udelalo na chvíli lip, cely den :roll: vidím to zítra na lékárnu a krabici lizatek :mrgreen: teď se tomu smeju ale je to hrozny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
19.8.22 20:23

Ahojte holky mohu se k Vam pridat? Vypadato, ze v dubnu bude e mit prvni miminko❤️️ 11.8. Potvrzeno z krve hcg, testy krasne silily a pristi ctvrtek poprve ultrazvuk. Jsem z toho trosku ve stresu aby bylo videt srdicko. Ted jsem podle kalkulacky 5tt+ 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.8.22 21:36

Holky, to je fakt vec, byt poprve tehotna :lol: Omlouvam se, ale prave jsem se u zrcadla strasne zasmala… Taky mate bradavky jako spunty od kopacek? :lol: :lol: :lol: To jsem na sobe nikdy nevidela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
19.8.22 21:55

Holky mám otázku. Je tady některá z vás která starší dítko stále kojí? Mi teď začalo být hrozně nepříjemné hlavně na levé prso. A dneska jsem při kouknutí na bradavku zjistila, že ji mám větší, jako kdybych ji měla nateklou. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
19.8.22 22:00

@Nika98 Já kojim a podobnou zkušenost nemám. Jen dcerka zkouší zoubky a to bych ji nejradši zaskrtila :lol: :lol: :lol: :lol: co na to pomáhá, aby prestala a pochopila to? Nevíš? Jinak mi nedavno jednu bradavku tak zničila, ze mě to bolelo tak jako začátky kojení :roll:

Jinak mě občas taky docela dost picha v podbrisku, zvlášť v prave straně. Doktorka rikala, ze je to naprosto normální, ze se to tam chystá, roste, natahuje.

A nevolnosti začaly docela dost :poblion: zatím nezvracim, ale mám teda co dělat. Do haje, ať už jsem v tom 13tt, kdy začne byt lépe :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí