Poradna duly
Jana Čurdová
@Bresndas Mě naštěstí nic nebylo a doufám, že to teď nebude jiné.. Ale teď občas když se najím je mi trochu od žaludku blbě, ale není to nijak dlouhodobé, tak snad nějaké velké nevolnosti nepřijdou 🙏
@Bresndas Jsem ted 6+6 a tak tyden mi v průběhu dne byva fakt ouvej
Jsem ucitelka, takze jsem ted doma, ale v zari nevim, co budu delat. Budu stat pred katedrou, mluvit a najednou:,,Pardon, jdu blejt."
Navic bych byla rada, kdyby to v praci vedeli az po 1. screeningu…
@SarkaKC píše:
@Bresndas Jsem ted 6+6 a tak tyden mi v průběhu dne byva fakt ouvejJsem ucitelka, takze jsem ted doma, ale v zari nevim, co budu delat. Budu stat pred katedrou, mluvit a najednou:,,Pardon, jdu blejt."
Taky se mi začíná navalovat
dneska jsem myslela že se pobliju, doběhla jsem si pro kolu a pomalinku jí usrkávám tak je to trochu lepší. Ale začalo to tím, že jsem jedla jablko
jeden kus jsem si dala do pusy a nedokázala jsem ho spolknout
a pocitově se dneska citím děsně slabá a motá se mi hlava
takže pátek jak malovaný
… Jak jste na tom s nevolnostmi? A hlavně, ať je vám všem líp holky! ![]()
@zvedavka30 já na nevolnosti naštěstí netrpím ani u jednoho těhu🙏🏼Ale teda jsem strašně unavená
@SarkaKC píše:
@Bresndas Jsem ted 6+6 a tak tyden mi v průběhu dne byva fakt ouvejJsem ucitelka, takze jsem ted doma, ale v zari nevim, co budu delat. Budu stat pred katedrou, mluvit a najednou:,,Pardon, jdu blejt."
Ježíš ja si na to jen vzpomenu a je mi do breku 😂 ja byla extrém. Teď zatím nic a nemůžu si vzpomenout kdy mi to začlo u syna 🧐 tak snad ti bude brzo lip a nikdo nic nepozná 🙈 na mě to v práci poznali hned.. vypadá jsem jak mrtvola 😰 😂
@Ed9310 píše:
@zvedavka30 já na nevolnosti naštěstí netrpím ani u jednoho těhu🙏🏼Ale teda jsem strašně unavená
Já mám první těhu, takže jak jsem doufala, že si to budu od začátku užívat tak zatím spíš naopak
![]()
@zvedavka30 Ja byla na kole zavisla pred těhu a kdybych nevedela, ze jsem tehotna, tak bych to poznala podle toho, ze nemuzu kolu ani citit
Kazdopade nekdy je to sila. Jsem slaba, ze neunesu ani sklenicku a nic, ale vubec nic se mi nechce. ![]()
@SarkaKC píše:
@zvedavka30 Ja byla na kole zavisla pred těhu a kdybych nevedela, ze jsem tehotna, tak bych to poznala podle toho, ze nemuzu kolu ani cititKazdopade nekdy je to sila. Jsem slaba, ze neunesu ani sklenicku a nic, ale vubec nic se mi nechce.
a jej, tak mě zatím Cola dělá spíš dobře. A zkusila jsi něco jiného, co by ti od nevolnosti mohlo pomoct? Já jsem taky šíleně vyčerpaná, někdy bych byla schopna prospat celý den…
Je to síla, co s námi ty hormony dělají
ale držím palečky ať je ti líp a líp! ![]()
Holky, taky jsem úplně nepoužitelná. Nevolnosti nejsou obrovský, ale pořád jsou. Dneska mám dělat velký úklid před dovolenou a hlavně dobalit věci a nějak se k tomu vůbec nemůžu dohnat. Jsem zvědavá jak zítra zvládnu dlouhou cestu autem. Dělá se mi hrozně zle jen při odvozu dětí do školky a to je to dá se říct kousek
![]()
@zvedavka30 ahoj, tohle ostrý píchání jsem přesně při těchto pohybech měla taky, takže je to v pořádku
🍀
Holky, na nevolnosti zkuste lízátka proti těhotenské nevolnosti z lékárny
bez nich už ani ránu… ![]()
@zvedavka30 Zatim se hledám ale vypadá to, že mi lehce ulevuje ledová voda na pití
No a lehnout si. Coz by za tou katedrou vypadalo komicky ![]()
@Monča96 Cesta na dovolenou autem? Buh s tebou
To bych ted nedala ![]()
@zvedavka30 s nevolnostmi jsem na tom docela na prd. Ráno vstát z postele je problém. Všeobecně mám problém, když mám jen náznak hladu. Pak se rozkladu, jsem slabá a chce se mi zvracet. Když pak něco sním ( ale nefunguje sladký), tak je mi po chvilce dobře. Ale zase toho nesmíme vůbec moc a je mi těžko, jako bych toho snědla dva hrnce 😁 🙈