Poradna duly
Jana Čurdová
@Michaelala99 píše:
Krásný den holky, tak u nás vše v pořádku, mimi roste, srdíčko tlučeDalší kontrola 16.9., dostanu průkazku a vezmou mi krev.
Jsem strašně šťastná![]()
![]()
Velká gratulace 🥳 ♥️️ Sedí ti týdny od poslední ms? 😊
@Michaelala99 píše:
@Bresndas Ano, sedí to
Paráda 🥳 🥳 ja jsem cela nervózní kdy vezme doktorka mě 🤦♀️ Měla teď 14 dni dovču
@zvedavka30 já myslím že je to úplně v pohodě. Teď se to tam všechno mele a připravuje…. ![]()
@Michaelala99 píše:
@Bresndas A v kolikatém jsi týdnu? 😊
Podle poslední ms bych měla byt 5+6 dneska 🤷♀️
@Ed9310 Co budou v krvi sledovat? Nevis?
Pokud me gyndar posle 31.8. taky, tak v zari pujdu na krev 4×
Genet, endokrinologie, obvodacka, gynda ![]()
@Michaelala99 píše:
@Bresndas Tak to tě objednají až třeba za týden ne? 😊
Budu v podělí volat to ji končí dovolená, tak uvidim. Když jsem byla těhotná poprvé, tak mě chtěla prohlédnout hned a to jsem byla 5+2.. dneska jsem koukala na fotku ultrazvuku. Tak jsem zvědavá 😊
@Bresndas Tak uvidíš, ale tak i tak to strašně rychle uteče 🙈
@Michaelala99 píše:
@Bresndas Tak uvidíš, ale tak i tak to strašně rychle uteče 🙈
Mě se teda první těhu strašně táhlo.. nekonečné😂 za to co se malej narodil.. přijde mi, ze jsme se otočila a za týden má 4 roky 😭 😂
@SarkaKC tady tohle budou brát 1. těhotenské odběry v 10.-11. týdnu: glykémie, krevní obraz, krevní skupina a Rh faktor, protilátky proti červeným krvinkám, syfilis, žloutenka B, HIV, toxoplasmóza ev. PAPP A a free-beta hCG a to už jsou odběry i k prvnímu screeningu moje doktorka si ho dělá sama nemusím chodit nikam jinam
@Bresndas Tak to mě to utíkalo hodně a teď snad ještě rychlejc 🙈 😅
@Michaelala99 píše:
@Bresndas Tak to mě to utíkalo hodně a teď snad ještě rychlejc 🙈 😅
Mě bylo do 6ho měsíce strašně zle.. úplně nepoužitelná, tak to bylo možná i tím 😰 😂 teď maličko doufám, ze mi nebude špatně 😂
@Ed9310 Aha, aha. Děkuji za informaci
Jsem docela zvedava, jakou mam krevni skupinu. Myslim, ze 0.