Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, taky se k vám s nadějí přidávám. Za poslední rok jsem potřetí těhotná, tak snad to do třetice vyjde. Doma mám už 2,5 letého prcka ![]()
Dneska jsem byla na první kontrole a pocity smíšené, srdíčko bylo sice vidět krásně, ale velikost o pár dní neodpovídá.
Naposledy to bylo podobně a skončilo to zamlklým těhotenstvím, tak mám docela strach.
Podle doktora se nemám znepokojovat, další kontrolu mám ale až 5.9., to budou muka
![]()
Kdyby tady byla nějaká maminka z Prahy a okolí na pokec, budu moc ráda.
@tartelette psala jsem ti SZ ![]()
Všem držím palce ať to dobře dopadne ![]()
@katalpet píše:
Ahojky, taky se k vám s nadějí přidávám. Za poslední rok jsem potřetí těhotná, tak snad to do třetice vyjde. Doma mám už 2,5 letého prcka
Dneska jsem byla na první kontrole a pocity smíšené, srdíčko bylo sice vidět krásně, ale velikost o pár dní neodpovídá.
Naposledy to bylo podobně a skončilo to zamlklým těhotenstvím, tak mám docela strach.
Podle doktora se nemám znepokojovat, další kontrolu mám ale až 5.9., to budou muka![]()
Kdyby tady byla nějaká maminka z Prahy a okolí na pokec, budu moc ráda.
@tartelette psala jsem ti SZVšem držím palce ať to dobře dopadne
Držím moc palce ať tentokrat všechno dobre dopadne
![]()
Ahoj holky. Tak z mé poslední menstruace se vyklubala nidace a další den jsem už měla pozitivní test😁 Dneska jsem byla na kontrole, měla bych být tak 6. týdnu těhotná. Doktor říkal že těhotenství tam vidí, ale prcek je malý, tak ještě nejde vidět, jestli mu tluče srdíčko. Trochu mě vylekal s tím že mu to podle menstruace počtově nevychází že je takový malý, ale pak vysvětlil že se to někdy stává, že prý není důvod se bát. Tak jdu znovu za 14 dní, to jsou nervy🤦🏼♀️ 😁
Ale po cestě domů mi došlo, že jsem to tak měla i se synem. Taky jsem byla na první kontrolu okolo 6. týdne a doktorka si mě zvala za další dva na srdíčko😁
@Nika98 píše:
Ahoj holky. Tak z mé poslední menstruace se vyklubala nidace a další den jsem už měla pozitivní test😁 Dneska jsem byla na kontrole, měla bych být tak 6. týdnu těhotná. Doktor říkal že těhotenství tam vidí, ale prcek je malý, tak ještě nejde vidět, jestli mu tluče srdíčko. Trochu mě vylekal s tím že mu to podle menstruace počtově nevychází že je takový malý, ale pak vysvětlil že se to někdy stává, že prý není důvod se bát. Tak jdu znovu za 14 dní, to jsou nervy🤦🏼♀️ 😁
Ale po cestě domů mi došlo, že jsem to tak měla i se synem. Taky jsem byla na první kontrolu okolo 6. týdne a doktorka si mě zvala za další dva na srdíčko😁
Přeju hodně zdravíčka ať je příště vidět silné srdíčko a je všechno v naprostém pořádku ![]()
Krasne ráno, tak já už mám po kontrole u doktorky. Miminko je tam kde má byt, jsem teď 7tt, doktorka naměřili 5mm a 6+1. Dle ovu bych měla byt 6+4, ale rikala, ze teď tak malý se to špatně měří. Každopádně srdíčko krasne tlouklo
kontrolu mám za tři týdny a prý mám na sebe dávat pozor
držím palce všem co jdou na kontroly dnes i ve dnech příštích
přikladam foto, ale mohlo byt lepší. Jsem si to fotila až na konci. Vlevo je miminko a vpravo je ještě vidět žloutkový vacek.
Ahoj holky, tak máme taky po kontrole a
tam je
. podle ultrazvuku jsme 6+4 a má 7.31mm. Tak řešíme, komu to říct a komu ještě ne. Jak to máte?
Už se taky těším, až budu mít ultrazvuk, jsem objednaná až na 1.9.
Snad bude vše v pořádku.
Jinak holky, děláte si ještě průběžně testy? Dnes jsem si dělala test od Dr. Maxe, ob den a čárka vůbec nezesílila. A ještě nemám žádné příznaky. A co vy, jaké máte příznaky? ![]()
@Myska1984 píše:
Ahoj holky, tak máme taky po kontrole atam je
. podle ultrazvuku jsme 6+4 a má 7.31mm. Tak řešíme, komu to říct a komu ještě ne. Jak to máte?
Ahojky. Já už bych mela byt 8+5srdicko jsem již viděla i slyšela. U nás to vi už všichni.. alespoň mají důvod se modlit s námi ať je vše v pořádku. I když ten strach ke hrozný. Jsi na další kontrolu az 29 a jsem strachy bez sebe. To čekání je šílený. Je to mě úplně první těhotenství a trvalo nám přes dva roky než se nám zadařilo. Navíc mám zjištěnou Leidenskou mutací kde potraty hrozí.
@Sale12 píše:čeká tě první návštěva?
Už se taky těším, až budu mít ultrazvuk, jsem objednaná až na 1.9.Snad bude vše v pořádku.
Jinak holky, děláte si ještě průběžně testy? Dnes jsem si dělala test od Dr. Maxe, ob den a čárka vůbec nezesílila. A ještě nemám žádné příznaky. A co vy, jaké máte příznaky?
@zvedavka30 píše: čeká tě první návštěva?Já jsem teď podle svých výpočtů v začátku 6tt a pocituji bolesti v podbřišku jako když to mám každou chvíli dostat
a jsem dost často unavená. Jinak zatím nic jiného
… a rovnou se zeptám, holky, jak jste na tom s kávou, takhle na začátku?
Kávu jsem omezila, piju Caro. Ale myslím, že hodně žen pije kávu v těhotenství a neřeší to. ![]()
@zvedavka30 já jsem prave taky nováček, ale aspoň rodičům a nejbližší kámoše, která mi ty tři roky fandí to asi řeknu, protože i kdyby se to nepovedlo, tak to aspoň budu mít s kým sdílet 🙏