Poradna duly
Jana Čurdová
@MaLaLu Já na 9. týden, což je podle MS za týden, ale netuším, jaký týden to bude realne, protože mám MS nepravidelnou.
@MaLaLu Já jdu pristi týden v úterý a mela bych byt v 7.tydnu. Volala jsem si hned, jak jsem mela dve pekne čárky po par dnech opozdene MS. Muj doktor ma ted vic dovolené, tak jsem vubec rada, ze me tam nekam nacpala sestřička 😀
@MaLaLu ahoj, já byla teď a jsem v sedmém týdnu, takže pro Tebe za dva týdny je to akorát
držím palecky
@MaLaLu Já byla kvůli předchozímu SP na první kontrole už v pátém
sestřička mě tak objednala. Teď jdu na kontrolu posledního srpna a budu v devátém týdnu
Tak já už zítra taky konečně na kontrolu
Doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Ahoj holky.. též se přidávám k dubnovému termínu 🥳 doufám tedy 🙏
@Michaelala99 Jee tak napis, jestli jsi uz videla srdicko. V kolikatem týdnu jsi?
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli teď taky neprocházíte něčím podobným
jsem asi v 6tt a dva dny zpět mě začalo v podbříšku píchat, nemluvím o klasických nepříjemných tlacích jako při začátku ms. Ale takovým opravdu celkem ostrém píchnutí (někdy na levé někdy na pravé straně) - máte to taky tak? Stane se mi to když si lehnu na břicho nebo na záda a rychle se pak zvednu…Na kontrolu jdu až příští týden. ![]()
@zvedavka30, tohle píchnutí jsem taky včera měla. Asi jak se vše natahuje, zvětšuje.
Já jdu na kontrolu až 1.9., jsem nedočkavá. Snad bude vše v pořádku. ![]()
@Sale12 píše:
@zvedavka30, tohle píchnutí jsem taky včera měla. Asi jak se vše natahuje, zvětšuje.Já jdu na kontrolu až 1.9., jsem nedočkavá. Snad bude vše v pořádku.
Tady doufám, že to nic nebude tak děkuji za uklidnění
Já se ani nějak extra nehlídám, ale píchlo mě to tak až jsem hekla ![]()
Krásný den holky, tak u nás vše v pořádku, mimi roste, srdíčko tluče
Další kontrola 16.9., dostanu průkazku a vezmou mi krev.
Jsem strašně šťastná
![]()
@Michaelala99 tak to jsme na tom s kontrolami podobně já jsem byla ve středu a na další jdu 14.9. a taky bych měla dostat průkazku a jít na krev 😊