TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
14.8.22 07:35

Tak uz se mi take asi rozjizdi nevolnosti. Rano vstat je zazitek. Jsem slaba a i polykani mi navaluje :lol: Trochu se to zpravi po sklenici ledove vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.8.22 14:15

@Monča96 ahoj! Zkus antimetil. Mě zachránil  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.8.22 21:36

Ahoj holky. Snad se k vam budu moct pridat. Zatim testy pozitivni, ale jsem teprve na hodne velkym zacatku. Toto je moje uz 5.tehotenstvi, ale deti mam dve. Pred dvema lety to bohuzel nevyslo. Cekali jsme chlapecka, ale mel vvv a dalsi srdecni vady neslucitelne se zivotem, takze v dobe nejhorisho lockdown jsem si dala porod jeste v rousce…no horor.
Cetla jsem, ze jste resili testy Panoramu, tak ja ji absolvovala. Ale rikam si jestli to ted vyjde, tak pujdu i do Panoramy a i do plodovky.
Vsem drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.8.22 11:50

@MaLaLu držím palce, ať to vyjde. Koukám, že se miminkům moc v této době nedaří. Rodit v roušce a ještě v takové situaci… Jak bylo miminko velké? Tak to vás čekají také různá vyšetření a nekonečná čekání na výsledky. Soucítím, mám to také tak. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.8.22 12:02

@Lenary četla jsem tvou zkušenost. Mrzí mě to. Překvapilo mě kolik tady je s takovým problémem.
Bylo to v cca 20.tt už měl 20cm. Narodil se v plodovem obalu, bylo to fakt zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 12:07

Ahoj holky :mavam:
Už nějakou dobu to tady sleduji, taky jsem těhotná, termín by mi měl vycházet někdy na přelomu března-dubna. Zatím jsem ještě nebyla na kontrole, měla bych jít v úterý. Nevadilo by vám, kdybych se k vám přidala anonymně? :oops:

L.

• Citovat
  • Upravit
89
15.8.22 12:23

@MaLaLu ach jo, a to se říká, že v plodovém obalu se rodí děti štěstěny…tak doufejme, že nám ti :andel: poslali zdravé dušičky, které tohle mine :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
15.8.22 12:44

Ahoj děvčátka, přidávám se též do skupinky duben 2023 :hug: (vypočteno podle poslední ms). Snad nám to všem všechno dobře dopadneme :srdce: fotka testíku z 9.8. - tři dny po zpoždění ms. První návstěvu gynekologa mám naplánovanou za dva týdny :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.8.22 16:11

Ahoj holky, je super, že je nás tu čím dál víc. Držím nám všem palečky. Život se s náma moc nemazlí, když to tak čtu, tak tentokrát už bude všechno super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 16:17

Jdete taky některá zítra na kontrolu? Celkem mám obavy, protože v předchozích těhu mi bylo hodně špatně a teď mi až tak zle není, tak se bojím aby bylo vše v pořádku..
Jinak gratuluji všem a držím palce :kytka:

L.

• Citovat
  • Upravit
854
15.8.22 16:38

Ja jdu 31.8. znovu na gyndu a 3.10. jsem už objednaná do Genetu na 1. screening 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.8.22 16:56

Já jdu na kontrolu zitra ale jen kvůli spineni, jinak naše Dr objednává na první kontrolu až mezi 8 a 10 tt 🙂 tak jsem trochu nervózní co mi rekne 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 17:17

@nikki-59 Jé tak to ti moc držím palce ať je všechno v pořádku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4295
15.8.22 18:24

@SarkaKC Taky jdu na kontrolu 31.8. :) utíká to hrozně pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
15.8.22 18:25

Ahoj všem :) ráda bych se taky přidala a přeji všem hodně štěstí na kontrolách… Já jsem pořád nervózní aby bylo vše v pořádku, tak je super mít to s kým sdilet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí