Poradna duly
Jana Čurdová
@Michaelala99 Ja to ve 4tt mela taky. Rikaji, ze to muze byt z hormonu. Myla jsem se 2× denne Lactacyd mydlem a jen z vnejsku mazala fungicidni mastickou z lekarny. Za 2 dny bylo vse ok ![]()
@Michaelala99 Taky bych volala, protože (nechci te podceňovat
), ale do příštího pátku bys nevydržela stejně
![]()
@yogina Vycházelo ti to teda na to 6+3? A srdíčko ještě neviděla? Tvl, já doufala, ze v tuto dobu už bude vidět
proto jsem chtěla jít k dr později, ať nemusím čekat na srdíčko na další kontrolu.
@Aluschka
Hele plus minus vacek 6+0, embryo 6+2, ale tyhle měření na začátku nejsou echt přesný. Měla jsem nejspíš i dyl ovulaci, takže jsem srdíčko čekala tak 50:50, v prvním těhotenství jsem to měla úplně stejně
za mě je to OK
Ahoj holky, gratuluji všem ke krásným testům, případně k potvrzení od Dr.. my si teď dali týden na JIP s nejmladším, takže hrozné nervy a stres. No každopádně jak jsme váhali, zda do toho jít po páté, tak rozhodnuto, že když to mrnous zvládne a genetika bude v pořádku, tak budeme mít přírůstek. Jak se máte? Já jsem brutálně uvanena, ale fakt hrozný..a každou noc mě vzbudí hlad
na váhu raději ani nelezu. Prsa nateklá a bolí, podbřišek bolí, jak kdyby měla MŠ každým dnem přijít. Říkám si, zda už jsem fakt tak stará, nebo zda je to ok
holt ten věk neoklamu, co si budem povídat
ale dárek ke 40 narozeninám to je vskutku originální ![]()
Tak jsem dostala čípky.. Dělal i utz, ale mám přijít i ten příští pátek aby bylo už srdíčko.. Ale těhu tam je ![]()
Ahoj holky, vsechny Vas zdravim.
Vubec nevim, jestli sem do te skupiny patrim, protoze je to hrozne brzo, jsem 3+4 (Takze stat se muze cokoliv jeste). Teprve v utery jsem objevila uplnou nahodou ducha, kdyz jsem zkousela testovat kvuli ockovani na ktere jsem mela jit. Nicmene priznaky mam (vsichni rikali, ze je to psychikou, ze to neni mozne tak brzy) a dnes pred 9.hodinou mi normalne vyskocilo bricho a to dost vyrazne, je to velmi viditelne na 1. pohled, tak se to snazim v praci maskovat. Tak snad se k Vam budu moc pripojit, kdyz to vse dobre pujde. Na kontrolu u dr nespecham, zatim. Jak tohle obdobi zvladate vy? Tesite se nebo mate spis obavy? Drzim palecky vsem … ![]()
@Kajlíí odpoledne a večer mám také vždycky nafouklé břicho, ale těhotenstvím to není. Děloha ještě není tak velká. A jsem v 7. týdnu ![]()
@Kajlíí měla jsem to na začátku úplně stejně, ale za 2-3 týdny se zase vyfouklo
dokonce sem premyslela jestli nemám už vytáhnout tehotensky kalhoty, bylo to úplně evidentní
ale ono se zase brzo zvětší a už nezmensi, zrovna na tom makám dortikem ![]()
@Janule84 Tak mi ale rekni, co to tedy je, protoze rano mam plochy pas a dole nezatahnutelnou boli 😂
@Kajlíí Vítám tě tady a držím pěsti ať je vše v pořádku
A já se hrozně těším a vůbec si nepřipouštím žádné obavy nebo špatné myšlenky.. Klidná hlava udělá hodně
A jinak mě bolí prsa, v podbříšku a jsem šíleně unavená.. A teď mám ještě nějaký zánět močáku
Ale jsem šťastná za těhu ![]()
@SarkaKC opravdu to mam taky. V tak brzkém těhotenství má embryo sotva pár mm, takže není možné, aby to bylo venku vidět. Na vině budou spíš hormony a nadmutí z nich. To přejde. Pořádně to začne být vidět až později ![]()
@Michaelala99 Já jsem na to trpěla nedávno… a dost dlouho, kvasinkova infekce, až pak mi pomohl prášek na předpis od gynekoložky, jeden jsem si dala já a jeden manzel, údajně se to muže přenášet i z partnera.