TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
12.8.22 13:15
@Sale12 píše:
Tak se k vám přidávám, holky. Taky jsem našla dvě čárky na těhotenském testu. Konečně se nám to po 10 měsících povedlo a snad bude vše v pořádku. :srdce: Měla bych být cca 4+2.
Kdy se objednáváte k doktorovi?

Já šla brzy, protože jsem měla jít na CT. Takže 6+2 TT, už bilo srdíčko :think: normálně bych šla tak 8 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.22 13:17
@Betty139Betty1390 píše:
Ahojte ženy :) tak jsem se rozhodla také k vám přidat a s Vámi doufat že bude vše v pořádku. Měla bych mít tp asi zrovna v přelomu března/ dubna takže jsem váhala kam se pridat. Nyní jsem 8 týden a dnes jsem poprvé slyšela srdíčko.. nádherný pocit. Všem vám moc gratuluji a přeji hodně štěstí. :srdce:

To jsi na tom stejně jako já :mrgreen: gratuluji. Mi to nakonec vychází na to 26.3. ale myslím, že těch pár dní už je zanedbatelnych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
12.8.22 14:29

@martina.se Tvl, 15 těhotenství 8o to musel byt masakr :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.22 14:32

@martina.se tak ono se ještě dozvíme na genetice jak nám to vypočítají. Moje je to první a snažili jsme se přes dva roky a je mi 28. Chodili jsme i na kliniku a nakonec se nám to povedlo přirozeně doma.. tak jsem hrozně ráda. Teď už jen doufám že bude všechno v pořádku. Ten strach co se objeví pri dvou čárkach je až šílený. Jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.8.22 21:38

Holky, taky tak strasne zadrzujete vodu? 😳 Ja jsem dvojnasobna 🥴 Prsa mam velika jak nikdy a bricho, zadek, stehna jak kredenc 🤦‍♀️ Nikdy jsem takhle blbe nevypadala a to se hybu a vic nejim. Dnes jsem ani na veceri nemela chut. K snidani jsem mela jogurt s ovocem, ke svačině rohlik, k obedu segedyn a večer jen hrusku a nektarinku 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.22 07:33
@Aluschka píše:
@martina.se Tvl, 15 těhotenství 8o to musel byt masakr :,( [/ci
@Aluschka píše:
@martina.se Tvl, 15 těhotenství 8o to musel byt masakr :,(

Proto tam mezi dětmi takové rozdíly.. 8 let je nejvíc.. teď to budou 2 roky a chlup.. vůbec si to neumím představit. Vesměs jsem měla už odrostlé dítko a mimino k tomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.22 07:36

@Betty139Betty1390 o strachu ani nemluvím.. na předchozí stránce to píšu. Jinak věk 40 :mrgreen: :lol: a dítko nečekaně. Dokupy máme aktuálně 4, tohle bude 5 :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
13.8.22 07:49

@martina.se Obdivuju te, zes to dávno nepovesila na hřebík a snažili jste se dal. Muselo to byt desne náročný a bolestivý. Hele, naše první má teď 11m. Takže rozdíl mezi nimi bude 17m. Nejspíš to bude masakr. Ale dost záleží na temperamentu druhého. Malá je zlata a i jako miminko byla zlata. Krasne spinkala, byla trpeliva v kojení, skoro neplakala, jen když ji trápily prdiky. Tchyně se chystá po novým roce do důchodu, tak to mě trochu uklidňuje, kdyby bylo nejhůř :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.22 11:31
@Aluschka píše:
@martina.se Obdivuju te, zes to dávno nepovesila na hřebík a snažili jste se dal. Muselo to byt desne náročný a bolestivý. Hele, naše první má teď 11m. Takže rozdíl mezi nimi bude 17m. Nejspíš to bude masakr. Ale dost záleží na temperamentu druhého. Malá je zlata a i jako miminko byla zlata. Krasne spinkala, byla trpeliva v kojení, skoro neplakala, jen když ji trápily prdiky. Tchyně se chystá po novým roce do důchodu, tak to mě trochu uklidňuje, kdyby bylo nejhůř :lol: :lol: :lol:

Náš mladý má teď vztekaci období a navíc je fakt mamanek.. asi budu mít tik v oku. Ale zvládnu to :mrgreen: jinak v minulosti to byl velký boj, to ano. Chtěla jsem 3 děti hned po sobě a pak mít „klid“ a ono ne. Takže klukům je 16, 8, necelé 2.. do toho nevlastní 10 let. Toho máme ve střídačce :mrgreen: občas je to hodně zajímavé. Ale velkou rodinu jsem chtěla vždycky. Dům je taky velký, takže není problém, aby měl každý svůj pokoj atd. Nejstarší má navíc svůj byt, protože si vybral školu daleko. Ale zvládá, je samostatný a to je moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.8.22 11:43

Holky SOS, už jsem fakt zoufalá. Má někdo zkušenosti s nevolnostmi a co by mohlo zabrat? Od čtvrtka jsem úplně k ničemu. Jen ležím a zvracim. Žaludek mě nehorázně bolí :( potřebuji aspoň trošku fungovat abych se mohla starat o děti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
13.8.22 11:46

@Monča96 Je tu skupina Breznatka 2023. Někdo tam psal, ze si dává homeopatika a zabírá. Tak zkus napsat tam, jestli ti neporadi. Přece jen mají o měsíc zkušenosti víc :lol: jinak mne už taky začíná byt občas blbě. Zvraceni jsem se ještě nedockala, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.8.22 11:53

@Aluschka mě předtím bylo blbě jen rano a k večeru, to se ještě dalo. Ale od čtvrtka je to přes den i přes noc, co sním to vyzvracim. Měla jsem to tak i v minulém těhotenství, ale jediná rada od doktora byla nemocnice na kapačky. To si teď moc dovolit nemuzu, když mám doma malý děti, tak už jsem zoufalá. Člověk by si nejradši skočil jak moc je mi zle :,(
mrknu na tu skupinu, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
13.8.22 11:58

@Monča96 Má doktorka mi minule těhotenství něco na nevolnost napsala, ale já to nevyzvedla, protoze jsem nakonec nezvracela. Jen celodenní kocovina. Já teď taky ráno a večer. Tak snad to tak i zůstane. Kdybys chtěla, tak v ut jdu k dr, tak se ji muzu zeptat co se na to dá napsat. Ale pokud bys chtěla, tak se mi v po odpo pripomen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.8.22 12:22

@Aluschka tak držím palce, ať se ti to nerozjede. Já doufala že do třetice všeho dobrého bude změna j v průběhu těhotenství a ono houbelec. Naprosto stejný, naštěstí mě to vždy po 12 TT přešlo.
Seš hodná, děkuji. V pondělí pokud se mi to nezlepší tak budu volat doktorce a poradím se :) chlap mi teď dovezl Helicid, tak budu doufat v zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
13.8.22 13:05

@Monča96 minule mi pomahala proti nevolnosti zazvorova limonada (ma to nazev zazvorove pivo, ale je to malo sladka limonada), nakladany zazvor, co se dava k sushi, a kofola :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí