Poradna duly
Jana Čurdová
@SarkaKC @Monča96
Holky, tak super
držím palce ![]()
Ja jdu zítra ráno, už začínám byt nervózní
měla bych byt 6+2, tak uvidíme, co uvidíme
Já byla dneska strašně nervózní, jestli je vše tam kde má být a tak
a naštěstí vše v pořádku. Holky, myslím na vás a pište pište ![]()
@yogina Taky jsem si dneska ráno udělala test. Na tu dálnici se tak krásně dívá, to snad ani není možné
![]()
@Kulicka113 Taky přemýšlím, že si koupím ještě test, abych byla do příštího patku více klidnější, když bude čárka silnější než jsem měla v neděli ![]()
Slysely jste někdy o tomhle? Viz foto. Podle toho a car na ruce, bych mela mit holcicku
Pardon, uz se fakt nudim ![]()
@Michaelala99 Joo, kup si. Ty dve silný čárky jsou fakt uklidňující
Ja uz jsem přesvědčena, ze je vsechno v poradku
![]()
Ty blaho. Tak mam nahore pul kila
Doufam, ze je to vinou tehotenstvi a ne te stitne zlazy ![]()
Jestli je to ta stitna zlaza, tak zacnu asi stresovat, protoze vic nejim, denně chodim se psem, jezdim na kole a pracuju na zahrade ![]()
Ahoj holky,
Tak u nás vše Ok, staří těhotenství odpovida přesně, byl vidět žloutkový vacek a malé embryo, na srdíčko jdeme za dva týdny ![]()
@SarkaKC hele, staci si zajit jednou na velkou a pul kila je pryc
Pul kila vubec nepovazuju za signifikantni. Od stirne zlazy to nebude, protoze leky uz beres. Ale telo mize diky zvysene hladine progesteronu v tehotenstvi zadrzovat vodu. A te se dietou fakt nezbavis.
@Pukrle Děkuji za zprávu
Ja vim, ze pul kila nic neni, ale je pro me to tehotenstvi a stitna zlaza nove a bojim se, co od toho cekat.
Holky, od včerejška mě to dole trochu svědí a pálí, nevím jestli nějaká infekce
Četla jsem, že v těhu docela normální, ale nevím jestli hned volat doktorovi a nebo mu to třeba říct až ten příští pátek, co myslíte? Raději volat? ![]()
@Michaelala99
Měla jsem to minuly týden, dostala jsem od dr Pimafucin cipky a krém.
určitě bych to řešila teď, aby te to neobtezovalo a nebo se to nerozjelo