TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
5.8.22 13:12

@AmyLane No ja byla docela prekvapena, ze me objednali hned za tyden od pozitivniho testu. Tzn. Na 5+2tt, ale nehadala jsem se s nimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.22 13:21

@AmyLane No já se divila, že me objednali hned tyden po pozitivnim tt, tedy na 5+2tt, ale nehadala jsem se s nimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.8.22 13:37

@SarkaKC No já věřím, že kdybych jim zavolala, tak mě taky budou chtít objednat co nejdříve 😂 😂 😂 Ale já to mám ten na gynekologii strašně daleko… 🙄 jsme se přestěhovali, asi si budu hledat něco poblíž, protože ty kontroly jsou pak dost častý a já to mám buď hodinu autem do centra Prahy a nebo dojet k našim půl hodiny a pak MHD asi 45 min 🙄 doufám, ze mě někde vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.22 13:48

@AmyLane Chápu ;) Myslím, že vezmou. Ja se taky stěhovala a tehda mi řekli, že sice mají plno, ale stěhování dává určitá privilegia :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.22 15:57

Teda holky, ta prsa zacinaji byt zajimava :lol: Uz se nenavlecu ani do sportovky, jak me boli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.8.22 16:17

@SarkaKC Fakt jo? Já prsa vůbec necítím, ale možná je to tím kojením 🤷🏼‍♀️ Upřímně já to na sobě vůbec nezpozorovala 😂 😂 😂 jen teda teď jsem měla šílenou pleť a teď si říkám, ze je to asi z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.22 16:21

@AmyLane Tak ty mas ta prsa z kojeni bolava asi prubezne, ne? A vetsi uz je mit asi taky nemuzes :lol: Ja je mam i 2× takova nez normálně :lol: A ty vykyvy nalad. Bomba. Jestli se se mnou muz nerozvede, bude to zazrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
5.8.22 16:24

@SarkaKC mě sestra u mé doktorky taky říká, ze proč se chci objednat, ze preventivní mám až v listopadu. A když jsem ji řekla, ze jsem těhotná, tak mi řekla, ze to objedname teda co nejdřív. Já ji sama řekla, ze chci až později, ať je srdeční akce. Možná jsou zvyklý, ze chceme jít co nejdřív :) kdo by taky nechtěl :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.22 16:28

@Aluschka To je klidně možné :lol: Nebo kvůli mimodeloznimu? Aby se zjistilo co nejdrive :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
5.8.22 18:50

@SarkaKC Taky je mám mnohem větší, už mi lezou skoro z podprsenky ven :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
5.8.22 19:28

@SarkaKC Jj, nejspíš taky kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.8.22 23:38

Ahoj, s malou dušičkou se k vám přidám. V listopadu jsem prodělala BT, v březnu SP v 9. tt., tak snad už teď. Cítím se dobře jak fyzicky, tak psychicky, nějak si myslím, že teď už mi to duhové dítě vyjít musí. Jediný mráček na mé jasné obloze je mé HCG. Byla jsem v pondělí - 445, pak ve středu - 628 a dnes, ale výsledky budu mít až v pondělí. Neporostlo to úplně nejlíp, ale snad to není nejhorší. Na gyndu jsem ještě ani nevolala, objednávají tak v 9. týdnu :/. Možná ale půjdu za dva týdny na kontrolu jako samoplátce do spec. centra. Jestli dnešní HCG nějak výrazněji stoupne, tak si volám na endokrinologii, kam jsem se tedy dva roky neukázala :/, jsem taky v klubu špatných štítek.

Jinak TP by mi vycházel na 9. 4., ale jestli to vše dotáhnu do vítězného konce, nejspíš budu rodit císařem dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.8.22 11:29

@Bibi110 Ahoj, v hodnotach HCG se nevyznám, ale vzhledem k mym aktuálním trablum se stitnou zlazou a k tomu, ze pises o potratech, bych si ji nechala zkontrolovat. Ja mela loni THS 1,2 a ted po roce nahodou u obvodni lekarky zjisteno 5,3. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
7.8.22 13:21

Ahojky, s velkou radosti se k vam přidávám. Minuly týden ve ctvrtek jsem zjistila, ze jsem tehotna. Dnešní testy mi to znovu potvrdily. V pondeli mam v plánu se objednat na kontrolu. Ale nechci moc spěchat, aby tam bylo uz srdicko. S manželem jsme se o miminko pokoušeli od ledna. Jinak je mi 25 a bude to naše prvni miminko. Procetla jsem si diskuzi a je pekny, jak to každá prožíváme jinam. Ja mam dva koně a kolem nich je plno práce. Takze me obcas při práci kolem nich pichne v podbrisku a dost me tahnou bedra. Myslim, ze se to tam vsechno hodne prokrvuje a roztahuje :D Nafoukla jsem taky, nejste v tom samotné :mrgreen: A jinak se citim fajn, nic zvláštního :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.8.22 13:45

@Kulicka113 Gratuluji :) Jo to mas pravdu. Já to teda upřímně vůbec nepoznala, u prvního těhotenství taky ne 😂 to na to přišel manžel, protože jsem najednou měla hroznou chuť na maso, který jsem před tím několik měsíců nejedla. Teď bych měla byt cca v 6.-7. týdnu a zítra si zavolám a myslím, ze mě objednají na poslední týden v srpnu nebo první v září. Protože příštích 14 dni jsem pryč. U prvního tehu jsem v prvním trimestru byla šíleně unavená a teď ani až tak unavená nejsem a špatně mi zatím taky není, tak jsem zvědavá. Prý každé těhotenství je úplně jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí