TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
2.8.22 08:59

Dobré ráno, tak můj dnešní ranní trochu zesílil, tak snad to tak bude pokračovat 🙏 🥺 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.22 09:07

@martina.se já mám dva dny po termínu MS. Testovala jsem i par dni před, ale jen proto, abych mohla brzo za doktorem, aby nasadil třeba Utros kvůli předešlému SP. A já na sobě hned poznala, ze je něco jinak, proto test s také hned vyšel pozitiv. Nejsem žádná bláznivá testovačka, minuly měsíc jsem si třeba neudělala ano jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.22 09:10

@martina.se a snažíme se už přes rok a půl a máme za sebou dva potraty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
2.8.22 16:02

@Lou.Kotaskova a v jakém týdnu jsi potratila, jestli se můžu zeptat? Vždy ve stejném?

• Citovat
  • Upravit
2.8.22 16:26

@Janule84 poprvé jsem musela na ukončení ze zdravotních důvodu ve 12.týdnu a předminulý měsíc samovolný potrat v 6.týdnu.
Teď jsem si dělala test, který mi poprvé vyšel nejsilnější a je negativní, takže je to jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.22 17:01

Ahoj holky, moc gratuluji pozitiváčkům a držím palce všem co zatím ještě čekají :potlesk: :srdce:
Zatím jdu k Vám anonymně, protože to budeme chvíli držet v tajnosti, ale máme snad také zadařeno. Cyklus mám dlouhý..nějakých 34-35 dní. Poslední MS byla 28.6 a už 10.7 se dostavila velmi silná bolest prsou, TT samozřejmě neg., První doušek vyšel 22.7 a dnes již krásná výrazná dálnice :potlesk: :srdce:
TP podle MS vychází na 4.4, ale vzhledem k dlouhému cyklu bude určitě později :)

• Citovat
  • Upravit
72725
2.8.22 17:32
@Lou.Kotaskova píše:
@martina.se a snažíme se už přes rok a půl a máme za sebou dva potraty :?

Chápu, někdy je to strašně těžké :hug: třeba věřit.. mám za sebou 15× těhotenství a 3 děti.. teď jsem sama zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.22 17:35

U nás už potvrzeno Dr. 6+2 TT a srdíčko.. twl. Prostě šok.. teď to nejhorší a to čekání.. stále mám bolesti jako při ms, takže nervozita tam je a bude.. pokud vše ok, tak konec srpna další kontrola :think: kdybych nemusela na CT, tak zase nic nevím a kvůli bolestem jen očekávám ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
2.8.22 20:07

@Aluschka Prave protoze jsem vedela, ze to narocne obdobi s predcasnatkem nebude trvat donekonecna, se to dalo docela dobre snaset. Byla jsem jako chodici mrtvola a naladu jsem mela pod psa. Byla jsem schopna usnout kdykoliv.

Kdyz uz byl mrnous bez sondy a odpadlo mi to odsavani mleka a vse kolem, tak to byla docela pohoda - mrnous vetsinou spal, tak jsem se venovala starsimu. Pote prislo horsi obdobi, kdy byl starsi hodne phyblivy, ale bez pudu sebezachovy, a mladsi potreboval vice pozornosti a pak se take zacal pohybovat. Bylo potreba davat pozor na to, aby si ani jeden neublizil a aby starsi neublizil maldsimu (nechtene). Ted uz je to lepsi - trochu si spolu hraji. Mladsi nastesti ten pud sebezachovy ma, takze se muzu vzdalit na par sekud z mistnosti, kde oba jsou, ale jen, pokud jsou klidni. Samozrejme se navzajem skadli a berou si hracky a kdyz jeden rve, tak spusti i druhy a tak. Dvojkocar doporucuju! Pouzivame stale, i kdyz ma starsi skoro tri roky a mladsi pres rok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
2.8.22 20:09

@martina.se gratuluju k ultrzv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
3.8.22 09:38

Ahoj holky, testovaly jste dnes některá? A kdy vás čekají kontroly? @Lou.Kotaskova A co ty? Jak to vypadá? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.22 09:42

@Aluschka u nás špatně, sice meskam už třetí den, ale testy ze včera a dnes jsou téměř negativní. Takže teď jen čekám a doufám, ze mrcha přijde co nejdřív, ať už to máme za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.8.22 09:48

@Aluschka Ahoj, já dnes takhle 😊 Na gyndu budu volat v pondělí, mají dovolenou.. Pořád tomu nemůžu nějak uvěřit :smiling_face_with3_hearts: 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
3.8.22 10:02

@Lou.Kotaskova to mě moc mrzi :( tak už aby teda mrcha přišla (pokud to nevyšlo) a mohli jste se znovu snažit. @Michaelala99 To jsou výsledky :srdce: ty potěší nejvíc. A pak všechny ty ultrazvuky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.8.22 11:22

@Aluschka To teda, už se těším až budu u doktora a potvrdí to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie