TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
4.8.22 14:15

Anonym se ŠŽ

Je mi trapně, že se mě snažíte uklidnit a ani nevíte, kdo jsem. Tak snad to nezakriknu a nepoznaji me ti, co o miminku zatim nevedi.
To jsem tedy ja :)
Ja mam taky strach, ze sice posledni krev vysla lehce pres 5, ale to bylo tyden pred tehu a buh vi, kam to vystrelilo aktualne :? Tohle treba na te endokrinologie vubec neresili. Horko tezko spocitala, ze jsem na odberu jeste tehotna nebyla.
Prasky mam ale nasazene, tak nejake hormony mam a uvidime na te gynekologii. Vse mu reknu. :roll:
Nicméně… Taky jste tak nafouknute? Kromě mirne citlivosti prsou mi nic neni, ale podbrisek mam otekly, ze bych se tipovala na 5. mesic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
4.8.22 15:27

@SarkaKC to bude dobrý :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.22 16:06

Ahoj holky, chci se jen zeptat, zda má některá taky tak. Krom šíleně bolesti prsou, která trvá už tak 2 týdny mě pořád hodně bolí podbřišek. Nevím zda se mám znepokojovat, k Dr jdu příští týden v úterý. Každopádně si vždy rikam, že to musím dostat jak moc to bolí, pak zase přejde a takhle dokola :nevim:. Mám už doma 2 rarachy (skoro 7 let a 4 roky), jenže u obou těhotenství mi bylo od nějakého 3tt strašně zle, takže si vůbec tyhle bolesti nevybavuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2402
4.8.22 16:10

@SarkaKC
Určitě bude vše v pořádku :hug:
Mně v prvním těhotenství po embryotransferu také vylitlo TSH, rychle jsme navysovali na 150mcg Euthyroxu a mám zdravou dceru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.8.22 16:19

@yogina Děkuji za uklidnění! :srdce: Delali ti i na gynekoligii test na THS? Jde mi o to, aby se ty leky pripadne navysily driv nez v rijnu. Ja chapu, ze me telo zareaguje na davku 65 az pozdeji, ale hodnota THS 5 je jina startovaci cara, nez treba 10, pro kterou by uz rovnou aktualni davka hormonu byla malo. Jestli ne, tak si ty odbery asi zaplatim :lol: Pardon, jsem uz asi nejaka hystericka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.8.22 16:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se jen zeptat, zda má některá taky tak. Krom šíleně bolesti prsou, která trvá už tak 2 týdny mě pořád hodně bolí podbřišek. Nevím zda se mám znepokojovat, k Dr jdu příští týden v úterý. Každopádně si vždy rikam, že to musím dostat jak moc to bolí, pak zase přejde a takhle dokola :nevim:. Mám už doma 2 rarachy (skoro 7 let a 4 roky), jenže u obou těhotenství mi bylo od nějakého 3tt strašně zle, takže si vůbec tyhle bolesti nevybavuji :nevim:

To je těžké takhle říct. Mě taky sem tam něco dloube, ale jak to dloube tebe, nevim :nevim: Obecne se ale rika, ze pokud to do par hodin prejde a nekrvacis, tak by to melo byt ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 16:29

@SarkaKC je to prostě bolest jako před MS :) určitě nekrvacim, tak snad bude vše v pořádku.
Jinak jsem četla tak nějak letmo o té ŠŽ, tak držím palečky, aby bylo vše v pořádku, což určitě bude :palec: :)

• Citovat
  • Upravit
854
4.8.22 16:39
@Anonymní píše:
@SarkaKC je to prostě bolest jako před MS :) určitě nekrvacim, tak snad bude vše v pořádku.
Jinak jsem četla tak nějak letmo o té ŠŽ, tak držím palečky, aby bylo vše v pořádku, což určitě bude :palec: :)

Tu bolest citim obcas taky, ale ne teda velkou. Jen takove lehke brneni :D a hlavne v leze.
Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
4.8.22 16:40

@SarkaKC
Nedělali, teď jsem byla jako samoplatce po zjištění těhotenství, jinak chodím na odběr k praktikovi a výsledky konzultuju se zahraničním endokrinologem.
Zkus se buď domluvit na gynde nebo s praktikem, aby ti udělali odběry dřív, říjen mi přijde docela dlouho. Pokud nebudou chtít, tak bych šla jako samoplatce do laboratoře. Mně řekli chodit na odběry teď každé 4 týdny, později, pokud bude vše Ok (počítám po prvním trimestru nejdřív) po 6 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.8.22 16:43

@yogina Dobre, potvrzujes me myslenky :palec: V utery mam gyndu, tak kdyby mi odber nenapsal, zajdu si ve stredu sama a vysledky zasenu pripadne rovnou na jinou endokrinologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
4.8.22 16:48

@SarkaKC
A jak dlouho beres ty léky? Ono dřív než po 3-4 týdnech po začátku užívání nemá moc smysl brát krev. Ještě se tam ta změna nemusí stoprocentně projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.8.22 16:53

@yogina Budes se smat, zacala jsem dnes, ale jde mi o to, ze krev, kde vyslo TSH 5, mi brali tesne pred těhotenstvím a na endokrinologii vychází z tohoto odberu, nikoli z aktualni krve. Mela jsem to bohuzel vse raz na raz a bojim se, ze mi na endokrinologii nasadili nizkou davku. Pani doktorka nebrala vubec v potaz, ze hladina THS se byť nizkym stupnem těhotenstvím logicky mohla zmenit a bylo by dobre rovnou dat vetsi davku leku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
4.8.22 17:11

@SarkaKC
Ono je ale možný, ze by ti stejně zvysovali dávku postupně, nejsem si jistá, zdali mohou nasadit rovnou vysoké dávky. Ale chápu te, no probrala bych to s doktorem a uvidíš. Nicméně hodnota okolo 5 není nijak extra vysoká a určitě bude vše v pořádku, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.8.22 08:54

Ahoj holky 😇 😇 😇 tak dnes jsem si udělala test, protože mám mít zítra oslavu a …. 😂 😂 😂 pozitivní. Podle MS termín porodu 2.4. k doktorce se chystám až v zari, když vše dobře půjde… teď mám dovolené a nechci to úspěchat 😇 😇 😇 doma mám holčičku 20 mesicu. Co vy? Upřímně…. Já to necekala. Ano nebránili jsme se, ale na první těhotenství jsme čekali dva roky a hrozne rozhozeny cyklus napr jednou za 3 měsíce a teď se mi to nějak srovnalo, i když ještě kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
5.8.22 09:44

Ahoj holky, tak u nás to vypadá dobře, čárka sílí :smiling_face_with3_hearts: Ale popravdě, ani si nepřipouštím nějaké špatné myšlenky, prostě to bude vše v pořádku 🙂 V pondělí budu volat na gyndu. Bolí mě hrozně prsa, v podbříšku a jsem strašně unavena, pořád bych spala. Jsem šťastná jak rychle se to povedlo, na začátku června jsem vysadila prášky a začali jsme se snažit až v červenci, tak že hned na podruhé zázrak :andel: Jak je vám? Krásný den všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí