TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
1.8.22 17:25

Ahoj holky, připojuji se a snad se nic nepokazí a budeme mít taky v dubnu 🙏 ❤️️🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
1.8.22 17:54

Ahoj holky, moc vás tu vítám mezi námi :dance: jsem rada, ze nás tu přibývá :) a doufám, ze tu spolu všechny takto vydrzime až do porodu. @Lou.Kotaskova na obou testech něco vidím :palec: jinak u nás doma je to podobne. Já jsem slysela po ukazani tehu testu, co to má jako znamenat. Ze neví jak má vypadat a co to teda znaci :lol: :lol: :lol:

Já příkladem svůj dnešní test. Hezky sili, tak mám radost. Jinak jsou to testy Slunicko z Tety. Nikdy mi neudelaly falešnýho ducha a ukazuji celkem brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.22 18:02

@Aluschka jeee to už je krásná čárka. Moc gratuluji.
U nas chlap moc dobře ví, už se snažíme přes rok a půl a za sebou dva neúspěchy a jeden až ve 3. Měsíci, takže se snaží mít odstup, aby mu to pak zase neublizilo, což chápu, ale já jsem pak v tom stresu úplně sama 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
1.8.22 18:08

@Lou.Kotaskova děkuji :) na začátku jsem ale taky potřebovala lupu :lol: :lol: a rikala jsi mu, ze jsi v tom pak sama? Chápu, ze ty ztráty bolí :( tak snad do třetice všeho dobrého :hug:

Jinak řešíte nějak tehu vitaminy? Berete nějaké, případně jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.22 18:24

@Aluschka jasne,probírali jsme to, ale on je proste kámen :lol:
Já beru listovku a Femibion ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
1.8.22 20:10

@Aluschka Tak jestli melo miminko az takove vady, tak by nejspi asi moc dlouho nezilo. Mit postizene dite je obrovsky zaprah i pro ten partnersky vztah, pro sirsi rodinu a casto to negativne ovlivni i treba kamaradske vztahy. Ja take uvazovala, ze bych si pripadne miminko s nejakou lehci genetickou vadou nechala, jenze to rozpeti postizeni u konkretniho syndromu muze byt velke.

Prvni dva tydny jsem spala jen 4 h denne, ale nikdy vic nez hodinu v kuse. Tahle mrnata jsou velmi spava a hlad je nevzbudi. Musela jsem ho proto krmit sondou, tzn. odsavat, krmit, umyt cely odsavaci set a vysterilizovat. Na zacatku dostaval mleko kazde dve hodiny a cely cyklus zabral hodinu, nekdy hodinu a pul. A do toho mel starsi jen neco pres rok. Divim se, ze jsme to nejak dali. Ale mam hodneho muze, ktery se neboji jakekoliv prace.

Ja tvrdila manzelovi, ze se cyklus po kojeni stabilizuje tak po dvou mesicich a ze vzhledem k memu veku pocitam nejmene s pulrokem snazeni. A ono ejhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
1.8.22 20:16

@Michaelala99 @Lou.Kotaskova Ahoj holky, vitejte! Krasne testy! No, oni to ti muzi nekdy vidi ze sve perspektivy a ta zenska je jim vzdalenejsi. Beru jen klasickou listovku a stridam se vitaminama pro tehotne, co obsahuji stepenou listovku. Jen mi az dnes doslo, ze bych mela omezit prijem kofeinu a zacit se vyhybat nekterym prisadam. To mi doslo, az kdyz mi v restauraci prinesli salat s nejakou verzi majonezy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
1.8.22 23:05

@Pukrle To je otázkou, třeba jo a třeba by i mělo kvalitní život. Ale taky třeba ne a dost by trpělo, absolvovalo spoustu operaci a léčení a pak by možná umřelo i přes veškerou snahu lékařů… tohle nikdy nezjistíme. Ale nechtěla jsem to riskovat už s tím ohledem na nej… navíc děti s DS mají často leukémii, špatnou imunitu, nedozivaji se prý veku nad 40 let (rikala geneticka), takže by možná trpěl ještě víc, než zjistili z pitvy.

Vám se chlapeček narodil o 6 týdnu dřív a vidíš co jsi musela zvládnout a bylo to jen období, které pominulo. Mít toto cely život… jako za ty 4h te obdivuju. Já bych asi usnula ve stoje :lol: a jaký to bylo mít tak brzy děti od sebe? Ne ze by teď od sebe měli byt kdoví jak dlouhy roky ;) ja mám holčičku 10m a zvazuju kočár pro dvě děti. A určitě je super, ze mas takového chlapa. To hodně pomůže, i psychicky, co si budem. Takže u vás třetí bylo vylozene plánované! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.22 06:11

Holky tak u nás dneska ráno test opět stejný, téměř neviditelný duch, takže se obavám ze červená dorazí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
2.8.22 06:12
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Janule84
2.8.22 06:16

@Lou.Kotaskova ahoj, ty máš klasicky před MS? Znám to moc dobře, tyhle stavy zažívám každý měsíc od ledna 2019 :? Hledala jsem neviditelné dušíky a nic z toho. Teď, když se zadařilo, nebyl náznak ducha, ale rovnou dvě krásné čárky. Teď je to buď anebo.

• Citovat
  • Upravit
2.8.22 08:46

@Janule84 já mám dnes druhý den po termínu. Měla jsem už krásné čárky, ducha jsem lovit nemusela. Teď mám na testech velmi slabou čárku, viditelnou až po zaschnutí, ale testuji jinými značkami, tak mi porad zůstává malá naděje, jinak mám MS jak hodinky a hlavně to na sobě vždycky poznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.22 08:51

Já si dělala test tuším minulý týden a pozitivní byl hned, fakt dálnice.. no jsem fakt zvědavá. Kvůli CT, na které mám jít, jdu k Dr dneska. Jinak jo, máme 4 kluky, 16, 10, za pár dní 8, a v říjnu dvouletý :think: jako zatím si neumím představit nic. Kor s tím malým nezmarem :lol: teď marodí, takže o to horší :think: ale uvidíme, po kontrola budu o chlup moudřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.22 08:52
@Aluschka píše:
@martina.se 5.miminko? Tak to je drsný :palec: třeba překvapí a bude to holcicka :) mate samé chlapecky? a to ti tím pádem vychází termín porodu spis ještě na konec března, ne?

Upřímně, dle kalendáře na 30.3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.22 08:55

@Lou.Kotaskova testujes před ms? Jestli můžu něco říct, nedělej to.. já se takhle týrala 6 let :think: a pak jsem to vzdala a za nějaký čas jsem i zapomněla, že mám má mít a na to, že jsem těhotná, přišla až dr :mrgreen: :think: :hug: ne vždy vljde vše hned, ale ta psychika dokáže strašně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí