TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
5.8.22 09:51

@Michaelala99 Ahoj, moc gratuluji! Jste rychlíci :mrgreen: Ja mam hrozne otekly podbrisek a citliva prsa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
5.8.22 09:52

@SarkaKC Tak to jsme na tom podobně, mě v podbříšku hrozně pícha když udělám nějaký pohyb rychly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.22 10:02

@Michaelala99 To je to natahovani vazu delohy :jazyk: Ja za chvili nedopnu gaťata, jak mam otekly pupek. Respektive pas mam stale stejny, ale pod pupikem mam houskovy knedlik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
5.8.22 10:24

@AmyLane
Ahoj, to máme podobný příběh, taky jsme se snažili o první několik let a teď v 15m dcerky pozitivní test, když ještě kojim :D my jsme se tomu ale taky nebránili :andel: i tak to bylo obrovský překvapení :) tak moc držím palce a obdivuju tvou trpelivost počkat až do září :) ja už se nemůžu dočkat příštího týdne na první kontrolu.
Jo a termín dle ms mám 3.4. :lol: 2.4.2021 Jsem měla u dcerky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
5.8.22 10:26

@Michaelala99
Pěkné testiky, jen tak dal :hug:
Ja dnes blbnu s testy, ráno mi přišla nějaká bledší čárka, tak jsem teď dělala znovu a už je to dobry, ja mám proste testy z ranní moči slabší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
5.8.22 10:42

Ahoj holky, mne taky carka pekne sili a tak jak tu někdo psal, tak si nepripoustim žádné negativní scénáře a jsem naprosto v klidu. Až mě to prekvapuje :lol: každopádně kontrolu mám 16.8.a dočkat už se nemůžu :) kdybychom jeli teď někdy na dovcu, tak je jasný, ze bych taky vydržela déle, klidně až do září :) ale když je člověk doma :lol: a chci vědět, ze je miminko tam kde má byt. Občas mě pichne v podbrisku, ale to je z toho, jak se tam vše chystá a přizpůsobuje. Jinak mě netrápí zatím vůbec nic a kez by to tak i zůstalo. První dvě těhotenství jsem měla první trimestr docela nevolnosti a to si moc nedovedu představit, jak bych teď s dcerkou zvladala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.22 10:45

@yogina Krasny carky :palec: Ale je tedy fascinujici, jak jsme kazda jina a ty mas rano carky slabsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.22 11:38

Já už mám také krásnou II :srdce: termín porodu podle posledních měsíčku mám na 4.4.2023, ale myslím, že se posune. Mám dlouhý cyklus 34-36 dní :) na gyndu jdu v úterý, tak už se taky nemůžu dočkat až se uklidnim, že je vše tak jak má být :)
Pozitiváčkům moc gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
140
5.8.22 11:49

@SarkaKC No mám to podobně, hned mi vylezlo spodní břicho, vůbec to nechápu, takhle to dlouho neutajím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.8.22 11:59

Ahoj holky,
tak se k vám šťastně také přidávám. Termín mám 7.4., pozitivní test z neděle a ve středu hcg 1800, tak tomu už i začínám věřit. Mám z toho velký respekt, protože mi je 38 a nešlo to pěkných pár let. Sono máme 16.8. a snažím se z toho nestresovat, ale moc mi to nejde. Jsem dost unavená, žaludek mám na vodě, když mám hlad a když se najím a musím vstávat pomalu, jinak mám pocit na omdleni, ale jsem šťastná ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
5.8.22 12:15

@yogina Každé tělo je hold jiné 😊 Já jsem dnes 19DPO a čárka ještě vůbec není výraznější než ta první ale nestresuju se tím, věřím je to bude vše v pořadku :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.8.22 12:38

@yogina Já si totiž pamatuju na ty začátky v prvním těhotenství… Samozřejmě jsem byla u doktorky co nejdřív a prej … no jste těhotná, ale zatím je tam jen vacek a musíme počkat 14 dni… a já strašně vyšilovala… takže teď se mi tam nechce běhat hned na začátku. U nás by to vycházelo, ze až by se miminko mělo narodit, tak dceři bude 2 roky a 5 měsíců a teda… původně jsem chtěla větší rozdíl, alespoň 3 roky. Ale snad to nějak zvládneme 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
5.8.22 12:40

@Michaelala99
Přesně tak, každá jsme jiná, nejhorší je porovnávat se :) Určitě bude vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
5.8.22 12:42

@AmyLane
Ja prave zažila to samy co se tyče těch ultrazvuku. Ale myslím, ze je fajn jít tak kolem 8tt nejpozději, protože pak se už objednává na screening, kolem 9-10tt se bere krev, jestli si správně pamatuju a některá střediska mají delší čekací lhůty, pak záleží jaké jsou možnosti v místě bydliště :) ale jinak jsem taky příznivec jít až později…ale zároveň nedočkavec :D
No u nás bude rozdíl přesně dva roky, malá je taky v dubnu narozená, tak jsem zvědavá, bude to asi jízda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.8.22 12:49

@yogina Já furt řešila, že jsem původně měla nastoupit zpět do práce v dubnu 😂 😂 😂 tak to asi nevyjde 😇 jo já teď prave 14 dni jsem pryč, tak potom se objednam 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí