Poradna duly
Jana Čurdová
@Aluschka určitě, jdu až 14:45
tak to dneska bude utíkat hrozně pomalu ![]()
@Monča96 No to věřím
já jdu za týden, ale hned v 8 ráno. Partner se tomu divil, ze proč tak brzo. Ale malá teď vstává stejně brzy, takže to budu mít aspoň brzo za sebou ![]()
A jaký jsi dnes týden?
Tak dámy, je tam a odpovídá 5+3
Za 3 týdny mám přijít na kontrolu, budeme hledat srdíčko a rovnou se mám objednat do Genetu na vrozené vady.
Jo a… Je tam jen jedno ![]()
@SarkaKC Tak super 😍 joooo upřímně toho se trochu bojím, aby tam bylo jen jedno 😂 😂 😂
@Aluschka no já se objednávala před 2 týdny a měli úplně plno, proto jdu až odpoledne ![]()
Dnes bych měla být přesně 6+0, takže doufám i v ![]()
@SarkaKC paráda, gratulují
také doufám, že tam bude jen jedno
![]()
@SarkaKC gratuluju. Hele s tím jedním se ještě neraduj, kamarádce teď druhé vykouklo až ve 12. týdnu
prekvapko ![]()
Holky moc Vám gratuluji
Já jdu příští pátek už v 7:15, nemůžu se dočkat ![]()
@NelkaK Nestras! To bych se asi zacala utapet v alk… sodovce 😂
@SarkaKC haha chápu, to byl můj druhy dotaz na prohlídce. Jestli buši srdíčko a jestli je tam jen jedno
máme to v rodině a vypadá to ze sem na rade, ale taky tam prý mám jedno. Zatím. Prý ![]()
Holky tak to vypadá jenom na jedno a jsem podle ultrazvuku 5+5
srdíčko už nejspíše tluče, ale doktorka říkala, že za to ruku do ohně úplně nedá, protože je to moc malinký a špatně poznatelný
další kontrolu mám 1. Září ![]()
@Monča96 Tak paráda
Je super, jak to máme všechny takhle podobně ![]()
@Monča96 Parada! To jsme na tom téměř stejně, mám o par dni víc a kontrolu 2. To zase bude nekonečný čekání, ja to vůbec nedávám, chci všechno hned, nejraději bych si tam skočila dvakrát týdne na kontrolu jestli je všechno na svým místě
nebo ultrazvuk domu
![]()
@NelkaK to teda. My naštěstí jedeme příští sobotu na dovolenou, tak to rychlé uteče, prvního září jde dcera do první třídy. Tak půjdu s ní do školy a pak hned na gyndu
![]()