Poradna duly
Jana Čurdová
@Todinka my čekáme taky chlapečka ![]()
U prvního jsem hodně pochybovala, zda to jsou pohyby miminka nebo střev a ja se na to soustředím. Zpočátku jsou to bublinky.
Ale hodně záleží na placente. Ted ji mam vpředu a to nám často tlumí ty pohyby.
@Majduskabb p tento pan doktor je známa kapacita a když řekne vse ok a pohlaví, bývá to pravda ![]()
@MaminkaMarket já vím, četla jsem to o něm ❤️️ a mám strašnou radost, holčičku jsem si přála 🙏
@Majduskabb Jj, je hodně dobrý na pohlaví, vychází vždy. A hlavně jak řekne, že vse ok, tak si člověk muze oddychnout. Berou ho vázne i jiní lékaři, že od něj slovo má váhu
takže snad mužem gratulovat ![]()
@MaminkaMarket Já mám placentu vzadu dole, tak snad se jeste vytahne ![]()
@Todinka Mám dojem, že je ještě čas, aby vylezla nahoru, tim jak roste ještě děloha. Co na to řekli na UTZ?
@MaminkaMarket Neřekli nic
, jen konstatoval, že mám placentu dole. Předpokládám, že pokud by to byl nějaký průšvih, že by mě informoval.
Tak máme i výsledky nipt (panorama testu) a čekáme zdravou holčičku ![]()
@Aja2101 píše:
Tak máme i výsledky nipt (panorama testu) a čekáme zdravou holčičku
To je krásné, gratuluji ❤️️ my podle dr Vlašína taky čekáme holčičku, tp 19.4.
moje doktorka pohlaví zatím zahrála do outu, ale v úterý jdu na velký UZ, tak uvidíme ❤️️ hlavně, ať je miminko zdravé 🙏
@Majduskabb
Také moc gratuluju
A přesně tak, hlavně ať jsou naše zlatíčka zdravá a v pořádku přijdou na svět.
Jak vám dopadl další utz? My jdeme v pátek. Tak snad bude dál vše v pořádku…
@Aja2101 dle doktorky vše OK, malá má 360g, nevidí žádné abnormality, jediné co mi teda říkala, že mám placentu na přední straně a že se snad ještě vytáhne. Že kdyby nastalo jakékoli špinění nebo krvácení, případně rána do bříška, tak jet do nemocnice. Taktéž nepodceňovat bolesti břicha, ležet a odpočívat.
Jenže já mám problém, že ujdu tak 1km a už to bříško cítím 🤷♀️ samozřejmě po procházce následuje odpočinek.