TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
18.10.22 14:32
@zvedavka30 píše:
Holky, soukromá skupina se jmenuje „Porod 04/2023 dubňátka“ tak se tam připojte :*

Ahoj, můžu se take pripojit, prosim? Termin mam 28.4.
Jen jsem skupinku nenesla. Je mozne poslat nejaka pozvanka, prosim?
Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.22 16:15

Těhotenská průkazku…
Holky můžete mi poradit? Dostala jsem dnes průkazku ale žádné vysvětlení nic… Můžete mi říct zda ty hodnoty jsou ok? Nebo si mám na něco dávat pozor?
Na kontrole mi řekl že termín bude koncem dubna v průkazce čtu květen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
961
18.10.22 16:36

@Anča93 kdyby bylo s hodnotama něco špatně tak ti to doktor řekne. Já tam nevidím termín napsaný, ale já mám 2 termíny- dle MS a dle UZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.10.22 16:44

@Klarys1 děkuji za uklidnění, ptala jsem se sestřičky zda vše ok zda mám něco vědět a říkala že ne ale znáš to strach :nevim:… Vše prožívám poprvé tak jsem úplně šílená a to se nechci vidět v pátek na screening :think: ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.10.22 18:30

@SvetlanaB na klinice Prenatal v Brně Veveří, ale co to je 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ jsem objednaná na čtvrtek k doktoru Valšinovi…je to moje první těhotenství, takže vůbec nevím, co mě tam čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.10.22 18:34

@Lenary můžu poprosit pozvánku 🙏 TP mám 19.4. 2023

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 14:26

@Majduskabb také se přidávám TP mám 20.4. děkuji🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.10.22 20:55
@Majduskabb píše:
@SvetlanaB na klinice Prenatal v Brně Veveří, ale co to je 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ jsem objednaná na čtvrtek k doktoru Valšinovi…je to moje první těhotenství, takže vůbec nevím, co mě tam čeká…

Tak tady ten doktor je pry nejlepsi…jako po odborne strance. Po lidske me lehce zklamal. Ale mozna jsem mela jine ocekavani nebo nemel svuj den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.10.22 19:23

Máte holky aktuální fotku bříška? Cca 17. týden? Já zatím moc žàdné nemám, tak mám strach. Navíc v 16. týdnu mi přišlo bříško větší než teď v 17. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
22.10.22 20:36

Ahoj, já mám bříško zatím úplně ploché (15 tt), fotecku nemám, ale říkala jsem si, že se budu muset vyfotit jako dukaz :mrgreen:
Prvních pár týdnů jsem měla rozhodně větší břicho, protože jsem byla děsně nafoukla :roll:
Buď ráda a neboj se, alespoň zatím nemusíš tolik tahat a vše v pohodě zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.10.22 12:10
@SvetlanaB píše:
Tak tady ten doktor je pry nejlepsi…jako po odborne strance. Po lidske me lehce zklamal. Ale mozna jsem mela jine ocekavani nebo nemel svuj den.

I doktoři jsou jen lidi 🤷‍♀️ ale na nás byl teda moc milý, dokonce nám i prozradil pohlaví a celkově to byl pohodový zážitek. Samozřejmě nám vysvětlil, že tím UZ může riziko snížit ale ne vyloučit, ale že za něj je vše OK. Screening byl negativní, jen vyšší šíjové projasnění (2.1). Ale moje doktorka mi řekla, že když je podle Vlašína vše v pořádku, tak už si s tím nemám lámat hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.10.22 12:12

@Lucicek1988 já teda v 14+ 4 vypadám jak po vydatném obědě 😁 večer už je to bříško dost zřetelné. Ale tím, že hodně nosím volná trička a teď už člověk stejně nosí bundy, tak myslím, že to ještě chvíli znát nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
23.10.22 13:25

Tak já teď končím 15 tt a takhle vypadá bříško, zatím nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.10.22 17:09

@Todinka měla jsem riziko 1:314. Odběr plodovky dopadl v pořádku a čekám chlapečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.10.22 17:21

@SvetlanaB já měla 1:314. Odběr dopadl v pořádku a čekám chlapečka. Odběru jsem se hrozně bála, ale úplně zbytečně, byla jsem 18tého a cítím se už skoro fit. Ale chce to opravdu ležet a odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí