TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
6.9.22 17:00

Mohla bych také poprosit pozvánku? Zmíněnou skupinu mi to nenašlo, TP mám 2.4. Děkuji @Lenary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.9.22 07:56

Ahoj, mohu taky poprosit o přidání? Termín mám 10.dubna. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.9.22 15:05

Ahoj, taky se přidávám k dubňátkům, termín mám 4.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.9.22 15:45

@Lenary taky bych prosila o pozvánku do skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.9.22 19:04

Potřebuji se svěřit

Ahoj holky,
budu ráda, když se k vám budu moci přidat do dubnové party. Po 6 letech snažení, jednoho hrůzného zážitku z důvodu genetické vady, x ranních potratech jsem nyní ve 12. týdnu a jsem před zásadními vyšetřeními. Jsem nosičem balancované translokace a tak pravděpodobnost, že miminko bude postižené. Do vyšetření v Gennetu daleko a už mi jde z toho hlava kolem. Vím, že to neovlivním, ani neuspíším, a že s tím neudělám vůbec nic a cítím se strašně bezmocně. Bojím se, že bych podruhé tu mou noční můru těhotenství ukončit nedala. Ani nevím, proč to píšu, jen možná chci slyšet útěchu, že to bude dobré a budu s vámi v dubnu rodit zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.9.22 11:46

@Todinka Ahoj, snad Ti moderatorka zasle pozvanku. Budu se tesit na spolecne debaty😊 je mi lito, cim jsi si musela projit. Ani si to nedokazi predstavit. Ja sama cekala na miminko taky delsi dobu. A kdy mas jit na screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.9.22 13:34

@Moon88 V pondělí jdeme do gennetu, tak tam mi řeknou co dál…určitě musíme na klky nebo plodovku. Ať už je to za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.9.22 09:19

@Todinka tak to je mi líto a jakou máte pravděpodobnost, že se to objeví znovu? Jinak pozvánku máš poslanou. Takto brzo vás pošlou na odběr z placenty, abyste měli výsledky co nejdřív. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.9.22 09:50

@Lenary je to 50 na 50 :roll:. Jde mi z toho hlava kolem, nezbývá jen čekat. Děkuji holky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.9.22 10:11

@Todinka tak to moc držím palce! Určitě se dočkáte zdravého miminka. Jinak kdybyste si příště chtěli ušetřit nervy, tak je možné umělé oplodnění, kdy embria otestují a vloží ti do bříška už zdravé :srdce: ale to asi víš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.9.22 10:53

Kdo nenašel soukromou skupinu

Kdo nenašel soukromou skupinu „Porod 04/2023 dubňátka“ a chtěl by se přidat, připomeňte se a já vám pošlu pozvánku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
19.9.22 17:51

Zazrak

Ahojky ja jsem mela ms presne na den tudiz jsem hned druhy den mela tuseni :) mimco je planovane po 4 SP ale jednom poveden tehu z ktereho mam po ivf holcicku, tak tohle je priroznene poceti :dance: 9.9 jsem byla u dr potvrdil :srdce: ale neumim se po tech nezdarech vubec radovat :(
Jinak mi je strasne zle nejsem schopna se odpoledne a vecer starat o prvni dceru mate to taky nektera tak urputne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.9.22 14:19

@Lenary Jsi hodná, vím, a už to mám taky neúspěšně za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.9.22 14:26

@Simiona S tím radováním ti rozumím, musíš mít strach. Ale co když to skutečně vyjde a ty tu radost zbytečně vynecháš?:) Věř, že vše dobře dopadne! Jinak mě bylo taky zle, hodně se mi motala hlava, že jsem se i bála být doma sama. Nemohla jsem dát ani slabé kafe jednou týdně, jinak to šlo ven. To přejde, uvidíš. Já teď v 12. týdnu a už vše ustoupilo a cítím se báječně. Jen by mě spíš holky zajímalo vaše bříško. Mám dny (spíše večer), kdy mi břicho najednou vyleze a je to na mě lehce vidět (kdo mě zná, protože jsem vyhublík) a i občas malinkatá přirozená křeč a pak jsou dny, kdy břicho vůbec nevidím ani necítím, že by se v něm něco dělo. Normálně žádný příznak, tak mě to děsí. Jak to máte s bříškem vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
20.9.22 17:15

@Todinka prave ze se nechci ochudit o to radovani ale zaroven se moc neupnout a pak netrpet vic..ale ty nevolnosti mi stejne nedovoluji si to uzivat:(
Jinak jeste jako blazen nastupuju na vysokou ale to se tak seslo ze jsem s tim proste nepocitala ze muzu po 7 letech otehotnet bez pomoci ivf 8o snad to zvladnu :lol:
Brisko ja uz ted mam pocit ze je vetsi nebo spis je neprijemne mit kalhoty co jsem nosila trosku tlaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí