Poradna duly
Jana Čurdová
Mohla bych také poprosit pozvánku? Zmíněnou skupinu mi to nenašlo, TP mám 2.4. Děkuji @Lenary
Ahoj, mohu taky poprosit o přidání? Termín mám 10.dubna. Dekuji
Ahoj holky,
budu ráda, když se k vám budu moci přidat do dubnové party. Po 6 letech snažení, jednoho hrůzného zážitku z důvodu genetické vady, x ranních potratech jsem nyní ve 12. týdnu a jsem před zásadními vyšetřeními. Jsem nosičem balancované translokace a tak pravděpodobnost, že miminko bude postižené. Do vyšetření v Gennetu daleko a už mi jde z toho hlava kolem. Vím, že to neovlivním, ani neuspíším, a že s tím neudělám vůbec nic a cítím se strašně bezmocně. Bojím se, že bych podruhé tu mou noční můru těhotenství ukončit nedala. Ani nevím, proč to píšu, jen možná chci slyšet útěchu, že to bude dobré a budu s vámi v dubnu rodit zdravé miminko.
@Todinka Ahoj, snad Ti moderatorka zasle pozvanku. Budu se tesit na spolecne debaty😊 je mi lito, cim jsi si musela projit. Ani si to nedokazi predstavit. Ja sama cekala na miminko taky delsi dobu. A kdy mas jit na screening?
@Moon88 V pondělí jdeme do gennetu, tak tam mi řeknou co dál…určitě musíme na klky nebo plodovku. Ať už je to za námi.
@Todinka tak to je mi líto a jakou máte pravděpodobnost, že se to objeví znovu? Jinak pozvánku máš poslanou. Takto brzo vás pošlou na odběr z placenty, abyste měli výsledky co nejdřív. Držím palce.
@Lenary je to 50 na 50
. Jde mi z toho hlava kolem, nezbývá jen čekat. Děkuji holky za podporu!
@Todinka tak to moc držím palce! Určitě se dočkáte zdravého miminka. Jinak kdybyste si příště chtěli ušetřit nervy, tak je možné umělé oplodnění, kdy embria otestují a vloží ti do bříška už zdravé
ale to asi víš ![]()
Kdo nenašel soukromou skupinu „Porod 04/2023 dubňátka“ a chtěl by se přidat, připomeňte se a já vám pošlu pozvánku ![]()
Ahojky ja jsem mela ms presne na den tudiz jsem hned druhy den mela tuseni
mimco je planovane po 4 SP ale jednom poveden tehu z ktereho mam po ivf holcicku, tak tohle je priroznene poceti
9.9 jsem byla u dr potvrdil
ale neumim se po tech nezdarech vubec radovat ![]()
Jinak mi je strasne zle nejsem schopna se odpoledne a vecer starat o prvni dceru mate to taky nektera tak urputne ![]()
@Lenary Jsi hodná, vím, a už to mám taky neúspěšně za sebou.
@Simiona S tím radováním ti rozumím, musíš mít strach. Ale co když to skutečně vyjde a ty tu radost zbytečně vynecháš?:) Věř, že vše dobře dopadne! Jinak mě bylo taky zle, hodně se mi motala hlava, že jsem se i bála být doma sama. Nemohla jsem dát ani slabé kafe jednou týdně, jinak to šlo ven. To přejde, uvidíš. Já teď v 12. týdnu a už vše ustoupilo a cítím se báječně. Jen by mě spíš holky zajímalo vaše bříško. Mám dny (spíše večer), kdy mi břicho najednou vyleze a je to na mě lehce vidět (kdo mě zná, protože jsem vyhublík) a i občas malinkatá přirozená křeč a pak jsou dny, kdy břicho vůbec nevidím ani necítím, že by se v něm něco dělo. Normálně žádný příznak, tak mě to děsí. Jak to máte s bříškem vy?
@Todinka prave ze se nechci ochudit o to radovani ale zaroven se moc neupnout a pak netrpet vic..ale ty nevolnosti mi stejne nedovoluji si to uzivat:(
Jinak jeste jako blazen nastupuju na vysokou ale to se tak seslo ze jsem s tim proste nepocitala ze muzu po 7 letech otehotnet bez pomoci ivf
snad to zvladnu ![]()
Brisko ja uz ted mam pocit ze je vetsi nebo spis je neprijemne mit kalhoty co jsem nosila trosku tlaci ![]()