Poradna duly
Jana Čurdová
@Lenula91 píše:
@Helllisek a ty jsi taky poprvé? 🙈 🙈 🤣 jako u nás to přišlo úplně neplánovaně, nejdřív jsme z toho oba byli v šoku, ale teď se hrozne těšíme ❤️️❤️️❤️️
jj také naše první. Plánované. Měli jsme jeden ZT, takže tohle je vymodlené a taky řeším každý divný píchnutí, nebo bolení.
Jinak ta tupá bolest kolem vaječníků nebo píchání je prý ten děložní vaz co se roztahuje. Prý je to úplně normální. Mě ještě bolí spodní záda, tak jako při menstruaci a občas mám křeče podobné těm menstruačním a to prý je také ok. Roztahuje se děloha. Nevím proč jsem si vždycky myslela, že se toho děje až později, ale očividně se to jede hned od začátku.
Jinak zítra 7tt a večer mám normálně už bříško. Ráno se trošku stáhne, ale večer vyskočí a je takový pevný a nejde zatáhnout 😄. Je mi jasné, že to ještě není „to pravé“, ale takhle budu ráda, když to vůbec udržíte v tajnosti do toho 3 měsíce.
@Helllisek Je to zajimave 😅 Ja mam rano bricho prakticky ploche a odpoledne PUF a jsem tak v 5 mesici 😂
@SarkaKC píše:
@Helllisek Je to zajimave 😅 Ja mam rano bricho prakticky ploche a odpoledne PUF a jsem tak v 5 mesici 😂
Tak nejsem blázen
Včera jsem byla u našich. Strašně chtějí vnouče, ale nechci jim nic říkat než bude jistota, ať nejsou zklamání a normálně jsem se musela hlídat jak stojím, abych to břicho nevystrkovala
![]()
@Helllisek Tak to mame stejně 😂 Nasi uz se taky celi tresou a jedu za nimi v utery. Pohravala jsem si s myslenou, ze bych jim to rekla az na Vanoce, ale to je, jak koukam, fantasmagorie 😂
@SarkaKC píše:
@Helllisek Tak to mame stejně 😂 Nasi uz se taky celi tresou a jedu za nimi v utery. Pohravala jsem si s myslenou, ze bych jim to rekla az na Vanoce, ale to je, jak koukam, fantasmagorie 😂
No jestli to půjde tímhle tempem, tak na Vanoce uz se budeme kutálet
![]()
@Helllisek Jooo, uděláme hromadny sraz a budeme se kutalet spolu 😂
@SarkaKC píše:
@Helllisek Jooo, uděláme hromadny sraz a budeme se kutalet spolu 😂
@Helllisek tak to je hezké 🍀 ❤️️ Určitě to vyjde… u nás prave ani nevíme, jak se to povedlo, takže si nás proste nějaký miminko vybralo a chce být naše ❤️️❤️️❤️️ A tím se uklidňuju kazdej den 🙏 ❤️️
@SarkaKC Tak to nám asi bude vycházet podobně termín porodu
Zatím to u mě vypadá na 5.4., ale uvidíme co po screeningu.
Vtipné je, že druhý syn se narodil 4.4. ![]()
@Lenula91 píše:
@Helllisek tak to je hezké 🍀 ❤️️ Určitě to vyjde… u nás prave ani nevíme, jak se to povedlo, takže si nás proste nějaký miminko vybralo a chce být naše ❤️️❤️️❤️️ A tím se uklidňuju kazdej den 🙏 ❤️️
Přesně. Prostě se k vám těší ![]()
Ha! Vypada to, ze uz se to lame! Blivno je mi jen mirne a sutr z bricha zmizel 😁 Pichani v podbrisku taky 😁 9+0tt
Příspěvek upraven 03.09.22 v 11:51