Poradna duly
Jana Čurdová
@zvedavka30 Já dostávám foto gratis. Na druhou stranu si to jde přece na tom monitoru kdyžtak vyfotit a vytisknout si sama. Nebo vám to nedovolí?
Holky ja sem nervózní z toho pondeli u doktora..pořád se mi nechce věřit že by to fakt vyslo. Bojím se udelat další test abych se uklidnila.mela jsem 4 pozitivni ale stejně.. mám doma 8mi letou slečnu, ale manžel „své“ děti nemá..tak snad to dopadne jak má ![]()
@Monča96 Tak mila zlata, ja te upozornuju, ze ja dnes brecela kvuli svemu auto, ktere jsem dala do servisu 😂 Bylo mi lito, ze mi tak dobre slouzi a ted je posledni dobou hodne rozbite a budu ho muset asi prodat 😂
@Aluschka píše:
@zvedavka30 Já dostávám foto gratis. Na druhou stranu si to jde přece na tom monitoru kdyžtak vyfotit a vytisknout si sama. Nebo vám to nedovolí?
S tím jsem právě přišla poprvé, protože mě to napadlo ze bych si snímek vyfotila přes obrazovku ale paní doktorka mi řekla, že mi snímek vytiskne ale stojí 100 Kč ![]()
@LucieHol Ahoj a já už jsem si myslela, že jsem tu jediná, kdo ještě nebyl na prvním ultrazvuku.
Držím palce, určitě bude vše dobré ![]()
@zvedavka30 píše:
Holčiny, dostáváte od gynekologa foto ultrazvuku gratis anebo si o něj musíte říkat a tisk taky zaplatit?jen mě to zajímá, protože za něj platím (ale já bych si ho zaplatila i kdyby měl stát 500kč
)
Me se zeptala jestli chci fotku a kdyz jsem rekla ze ano, tak rekla ze to je za 100 kc jestli mi to nevadi, samozrejme jsem nerekla ze to nechci ![]()
@LucieHol Já budu teprve v úterý volat, abych se objednala (v pondělí moje doktorka neordinuje), měla teď dva týdny dovolenou. Ale já jsme teprve začala 7. týden takže to vyjde akorát.
Jen teda přemýšlím, jak se v práci nenápadně dovolam, když vůbec dovolat se jí je docela problém a ještě, aby to nikdo nevěděl. ![]()
@zvedavka30, dnes jsem si taky nechala udělat ultrazvuk. Platila jsem 200 Kč, ale i tak si budu dělat fotecku každé vyšetření.
![]()
@Micromia Neboj, nejsi, me ceka v utery a rikam si, ze uz snad bude neco videt.. ty uz jsi objednana nebo jeste ne?
@SarkaKC píše:
@Monča96 Tak mila zlata, ja te upozornuju, ze ja dnes brecela kvuli svemu auto, ktere jsem dala do servisu 😂 Bylo mi lito, ze mi tak dobre slouzi a ted je posledni dobou hodne rozbite a budu ho muset asi prodat 😂
@zvedavka30 Tak to je hodně vostry. Ze si to ani nemůžeš vyfotit… ta to má těžce na byznys
u me to jde vyfotit, natočit, cokoliv… a když si to fotim, tak mi řekne, ze jsem měla říct dřív, ze je to teď horší fotka a pomalu mi nada, ze to hnusny nemám fotit, ať to mám pěkný
ze mi tam zkusí dat lepší
Holky tak dneska jsem poprvé po týdnu udržela jídlo! Manzel mi udělal kuřecí prso s rýží.. a za dvě hodiny jsme si dala úplně ledovej meloun a obojí zůstalo kde má 😂 tak malej typ na jídlo pro ty který mají problém v sobě něco udržet 😰 😂