TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2402
31.8.22 21:03
@SarkaKC píše:
@yogina Ja musim mit to HCG tak milion 😂

To se dozvíš na odberech na screening :lol: :lol: :palec: každopádně přeji, ať je brzy lépe.
Mně dnes bylo už trochu lip :think: jen mám furt pocit děsně nafouknutyho břicha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.8.22 21:04

@martina.se Jako já nepochopím, že to může těhotné mamce někdo říct… za prvé je to vaše věc, že jo. Pro mě je to nejhorší v obchodě. To mě pak fakt zastavují cizí lidi a ptají se: Promiňte, to jsou všechno vaše děti? A budete pokračovat? A to máte s jedním mužem? A vy nepoužíváte ochranu? A nejvtipnější: Vy máte 5 dětí? (Když mě vidí s 5 dětmi).
Jako co je komu do toho :D ale že ty lidi mají tu drzost. Já se taky neptám 50letého, který si nabrnkul osmnáctku, jestli si nepřipadá starý a asi sotva bych je zastavila a vyptávala se :D
A v rodině… to bylo blbý vždycky, žádné gratuluji - ale: to budete mít těžké, vy jste jako králíci, že neumíme používat ochranu…
Nechápu, že někdo může být tak zlý a kazit někomu tak úžasnou radost, že čeká miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
31.8.22 21:06

Ahoj holky, dneska mám za sebou kontrolu, která dopadla dobře. Dle ms bych měla být 9+1 dle utz jsem 8+2 což odpovídá protože jsem měla později ovulaci. Mimi se krásně hýbalo :srdce: také mě brali krev a moč. Ptala se mě jestli nemáme králíky nebo kočky a jestli jím tatarák :D tak kvůli tomu berou krev a na krevní skupinu atd. Další kontrolu mám za 14dni a bude na mě čekat průkazka :srdce: jinak na sreen na krev jdu 21.9.a na utz 4.10. jinak o víkendu mi začaly slušné nevolnosti :? A včera to byl vůbec mazek chudák první dítě muselo být celý den u TV a já u záchodové mísy :? V noci s hlavou v míse sem si říkala,,na tohle sem čekala dva roky,, :lol: držím všem palečky ať je vše v pořádku a mimi ať hezky rostou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
31.8.22 21:09

@Aluschka Když jsem měla ZT, tak to zamklo v sedmém týdnu a já jsem na pohotovosti ocitla o nějaké dva týdny později. Strašně jsem se bála revize, tak jsme zkoušeli léky na vypuzení plodu, což skončilo dost nešťastně a mě hned u děložního hrdla zbyla sraženina z plodových obalů atd… A doktorka říkala, že zkusí ještě jeden pokus, že to zkusí prošťouchnout…no a placentu jsem viděla na vlastní oči. Takže těžko říct, jestli tam mají chybu nebo prostě placenta stihla dorůst, ale mě to s těmi nevolnostmi dává smysl…

Mimochodem na revizi jsem samozřejmě tenkrát skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
31.8.22 21:10

Nevolnosti

Holky já po včerejšku měla celý den v lednici plechovku s colou a překvapivě je to dneska lepší, dokonce sem i trochu večeřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
31.8.22 21:11

@Anonym 92 úžasný, moc gratuluju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.8.22 21:13

@Mmeoj ty jo, moc gratuluji. To by bylo krásný. Chápu tvé obavy. Zažila jsem kdysi něco podobného, nakonec se udrželo jen jedno, ale díky za něj, zdravý a krásný kluk :) Tobě přeji ať vše dopadne, jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.8.22 21:39
@SarkaKC píše:
@Aluschka ja jsem 8+4 a blivno je mi uz tak 14 dni 🤢 Coz je teda divne 🤔 Dnesek je vubec nejhorsi! Jedine, co mi ulevuje, je ledova voda a neustale jist… Za mesic budu jak balvan! 😳 Co tobe ulevuje? 🤔 Jestli neco 😅Příspěvek upraven 31.08.22 v 21:01

mne je dnes taky nejhur :nevim: tu ledovou vodu si davas na piti nebo se sprchujes? jidlo mi vubec nepomaha, stezi do sebe neco nasoukam a je mi pak vetsinou spis ur :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
31.8.22 22:13

@yogina Paráda! Já myslím, ze u dcerky mi bylo od 11tt lépe. Takže se k tomu těžce upinam :lol: @SarkaKC Já jedu trochu v coca-cole a co mi asi nejvíc “zabírá” je nebýt doma a prijit na jiné myšlenky někde venku. A jinak jim proste na co mám zrovna chuť. A snažím se neprejidat a zároveň nemít hlad. Ale je to peklo. Dnes dopo mi bylo lépe a kolem poledne jsem myslela, ze umru :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.8.22 22:28

@Rurien Tu vodu piju. Vylozene ledovou s odstatym ledem. Obecne dobre reaguji na studene - treba jogurt s ovocem. Nekdy se nutim a futruji se jak husa, ale pomaha mi to. 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.8.22 22:29

@Aluschka To mas pravdu. Venku je mi obecne lepe! Ja kolu milovala, denne jsem vypila plechovku - misto kafe. Ted v tehu ji nemuzu citit 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.9.22 06:45

@Aluschka jo, ty názory občas překvapí i v rodině. Ségra sama je bezdětná, dobrovolně.. ale proč toto, to nechápu. Jinak já vždy chodila na screen tak 12+3, teď mi překvapilo, že tak pozdě. Ale což.. vzhledem k věku stejně čekám, že půjdu na ty drahé testy z krve, ať je jistota :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.9.22 06:46

Jinak holky, nechcete založit uzavřenou skupinu? Tohle si totiž přečte kdokoliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.9.22 06:50
@Martina713 píše:
@martina.se Jako já nepochopím, že to může těhotné mamce někdo říct… za prvé je to vaše věc, že jo. Pro mě je to nejhorší v obchodě. To mě pak fakt zastavují cizí lidi a ptají se: Promiňte, to jsou všechno vaše děti? A budete pokračovat? A to máte s jedním mužem? A vy nepoužíváte ochranu? A nejvtipnější: Vy máte 5 dětí? (Když mě vidí s 5 dětmi).
Jako co je komu do toho :D ale že ty lidi mají tu drzost. Já se taky neptám 50letého, který si nabrnkul osmnáctku, jestli si nepřipadá starý a asi sotva bych je zastavila a vyptávala se :D
A v rodině… to bylo blbý vždycky, žádné gratuluji - ale: to budete mít těžké, vy jste jako králíci, že neumíme používat ochranu…
Nechápu, že někdo může být tak zlý a kazit někomu tak úžasnou radost, že čeká miminko :srdce:

Taky nechápu, co z toho mají… Víš jak, kdybysme dřeli bídu s nouzí, nebo tak cosi.. ale my jsme v pohodě :think: zivime se sami, od státu si necháme jednou za rok vyplatit bonusy na děti a víc po nikom nechceme :think: s jako co je komu do toho, kolik dětí jsme chtěli, nebo zda používáme ochranu :think: já teď řeším jen technické věci, m zda nějaký dvojkocar..a zda další postýlku, nebo starší tou dobou už zvládne větší postel :think: :mrgreen: ale co si budeme. Blbé kecy od rodiny jsou nejhorší. To mi fakt míň uráží ti lidé na ulici, páč ty umím odpalkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.9.22 06:52
@Micromia píše:
@Aluschka Když jsem měla ZT, tak to zamklo v sedmém týdnu a já jsem na pohotovosti ocitla o nějaké dva týdny později. Strašně jsem se bála revize, tak jsme zkoušeli léky na vypuzení plodu, což skončilo dost nešťastně a mě hned u děložního hrdla zbyla sraženina z plodových obalů atd… A doktorka říkala, že zkusí ještě jeden pokus, že to zkusí prošťouchnout…no a placentu jsem viděla na vlastní oči. Takže těžko říct, jestli tam mají chybu nebo prostě placenta stihla dorůst, ale mě to s těmi nevolnostmi dává smysl…Mimochodem na revizi jsem samozřejmě tenkrát skončila.

Pokud se nepletu, tak jsem četla že se vyvíjí od začátku, ale chvíli to trvá než se dovyvine a přebere funkci výživy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí