TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
1.9.22 06:57
@martina.se píše:
Taky nechápu, co z toho mají… Víš jak, kdybysme dřeli bídu s nouzí, nebo tak cosi.. ale my jsme v pohodě :think: zivime se sami, od státu si necháme jednou za rok vyplatit bonusy na děti a víc po nikom nechceme :think: s jako co je komu do toho, kolik dětí jsme chtěli, nebo zda používáme ochranu :think: já teď řeším jen technické věci, m zda nějaký dvojkocar..a zda další postýlku, nebo starší tou dobou už zvládne větší postel :think: :mrgreen: ale co si budeme. Blbé kecy od rodiny jsou nejhorší. To mi fakt míň uráží ti lidé na ulici, páč ty umím odpalkovat

Holky to mě mrzí. Každému je do toho ho***. Nechápu lidi co se naváží do života jiných. Je to smutný. Nenechte si tím tu radost zkazit a užívejte si mrňousky tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.9.22 07:19

Ahoj holky, tak se hlasim s novinkama. V sobotu probehla svatba, mely byt bourky, ale pocasi bylo uplne to nej, co mohlo byt. Vse se vydarilo nad ocekavani a jsme toho plni. :srdce: (Az na 1 osobu asi nikdo podezreni nema). Moc jsem se modlila, aby mi na svatbe nebylo blbe a byla jsem plna energie a super mi bylo (mimco me vyslyselo asi… :lol: ) ALE od druheho dne jsem mega unavena, zaludek na vode nebo jako bych tam mela sutr a kazdou minutu rozdychavam navaly na zvraceni, zatim se mi to dari, ale je to desny. Taky nechut totalni ke vsemu, ale tlacim to do sebe nasilim, jinak se mi chce zvracet z hladu… jak se s tim perete vy? Mam ted dovcu, tak misto libanek lezim, ale co pak v praci… :nevim:
A na pristi utery jsem objednana k doktorovi.. jsem z toho trosku nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
1.9.22 08:12
@martina.se píše:
Jinak holky, nechcete založit uzavřenou skupinu? Tohle si totiž přečte kdokoliv :think:

Ja zrovna o uzavřené skupině tky premyslela. Myslím, ze tu už jsou holky, co mají termín skoro na konci dubna a ze už moc lidi nepribude a jsou tu jen tiší pozorovatelé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
1.9.22 08:24

@Kajlíí
Ahoj, gratuluji ke svatbě.
Ja popravdě s jídlem taky bojuju, tedy nedělá mi problém něco sníst, ale spis vymyslet co pořad jist, když musím kazdy 2-3 hodiny jist :? jinak je mi taky blbě a nejhorší je to asi večer, tak se to pak snažím zaspat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
1.9.22 08:28
@Aluschka píše:
@Micromia Ja mám tehotensky deník a v tom je tento týden (9tt) napsáno, ze vzniká placenta. Tak jaktoze je mi špatně už minimálně 14 dni, když za to muže placenta, která vzniká teď? :think: ze by tam měli chybu? @SarkaKC Každopádně otresny ty nevolnosti jsou dost, co? :lol: :lol:

Já teda nevím, ale když jsem byla na první kontrole (v 7tt ale podle uzt 8tt), tak mi paní doktorka ukazovala na ultrazvuku už vznikající placentu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
1.9.22 08:31
@yogina píše:
Holky, ja mám za to, ze nevolnosti způsobuje hormon hcg, který produkuje placenta (od samého začátku těhotenství, je to součást blastocysty-trofoblast a to je základ placenty) :D

mě se ale líbí, jak nám je ve většině případech všem stejně zle :mrgreen: :hug: aspoň držíme pěkně pospolu :palec: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.22 10:10

@martina.se Přesně! My teda máme dvojkočár Bugaboo Donkey, ten se dá udělat jako jednokočár s košíkem nebo dvoj. Plus stupátko se sedátkem… postýlky řešíme taky :)
To se máš, já ani ty cizí neumím odpálkovat a jak ty hormony, tak mě to strašně mrzí a rozčiluje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.22 10:11

@Helllisek Díky moc :srdce: Máš pravdu, je to smutný. Kéž by lidi byli hodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.22 10:27

Soukromá skupina

Holky, založila jsem soukromou skupinu, jelikož tady si to může kdokoli přečíst/najít. ;)

https://www.emimino.cz/…23-dubnatka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
1.9.22 10:31

@Lenary Jak se jmenuje skupina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.22 10:35

@zvedavka30
Porod 04/2023 dubňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.22 11:13

@Lenary Ahoj, můžeš mi prosím poradit jak na to? Já jsem na emiminu nová a vůbec nevím jak to funguje a co znamená uzavřená a otevřená skupina. Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.9.22 11:47

Ahoj holky, tak už máme kontrolu úspěšně za sebou. Miminko je v pořádku a na konci měsíce pojedu na screening :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.9.22 13:30

@Monča96 jeee, to je krasna fotka! Jak uz je tam hezky videt a jak je prdola veliky☺️️
Moni, a to uz je cele jen miminko nebo je tam jeste nejaky vacek? Prijde mi, ze vidim uz jen clovicka😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
1.9.22 13:35

dotaz k UZT

Holčiny, dostáváte od gynekologa foto ultrazvuku gratis anebo si o něj musíte říkat a tisk taky zaplatit? :think: jen mě to zajímá, protože za něj platím (ale já bych si ho zaplatila i kdyby měl stát 500kč :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí