TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
1.9.22 13:50

@Martina713 otevřená skupina je skupina, která je dostupná a viditelná všem, kdokoliv si může cokoliv přečíst. Uzavřená je jen pro ty, co se do ní přihlásí, takže třeba fotky jsou tam v bezpečí. Pokud jsi na mobilu, tak vlevo nahoře si rozklikneš nabídku a najdeš si „Skupiny“ a pak si v seznamu skupin, třeba podle abecedy najdeš skupinu „Porod 04/2023“ a zažádáš o členství. Zkusím ti poslat pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.9.22 14:03

@Andy332 už je jen miminko :) jsem přesně 9+0 :srdce:
@zvedavka30 musím si říct a zaplatit. Pamatuji si před 7mi lety a něco že jsem u dcery platila 50 Kč za foto, teď platím 100 Kč. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.9.22 14:03
@zvedavka30 píše:
Holčiny, dostáváte od gynekologa foto ultrazvuku gratis anebo si o něj musíte říkat a tisk taky zaplatit? :think: jen mě to zajímá, protože za něj platím (ale já bych si ho zaplatila i kdyby měl stát 500kč :mrgreen: )

Ja každou fotečku platím.. 50kč 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
1.9.22 14:06

@Monča96 @Bresndas Jojo, říkala jsem si že to bude mít každý gyn. jinak ale zkušenosti předchozí nemám ;) u mě se říkají 100kč za snímek. Ale takovej snímek je za všechny prachy :srdce: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.9.22 14:08
@zvedavka30 píše:
@Monča96 @Bresndas Jojo, říkala jsem si že to bude mít každý gyn. jinak ale zkušenosti předchozí nemám ;) u mě se říkají 100kč za snímek. Ale takovej snímek je za všechny prachy :srdce: :mrgreen: :mrgreen:

Ja nemám ještě zadnej 😭 😂 v pondělí jdu na druhou kontrolu, tak si musím říct. U syna mám od prvního ultrazvuku po poslední schované 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.9.22 15:37

@yogina dekujeme :kytka:
Jamam tedy i problem vymyslet, co. Protoze i jen pri pomysleni na jidlo se mi zveda zaludek, ale zatim vzdy neco objevim.
A presne, take to mam nejvice odpo/vecer.
@Monča96
Jezisi, to uz je miminko… :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.9.22 15:39
@zvedavka30 píše:
mě se ale líbí, jak nám je ve většině případech všem stejně zle :mrgreen: :hug: aspoň držíme pěkně pospolu :palec: :D :D

Presne, jen doufam, ze se to vyvojem placenty nebude stupnovat-ty nevolnosti. Uz takhle je to desny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.9.22 16:15

@zvedavka30 Ja neplatim, doktor dává automaticky tak 1-3 podle toho jak se mu to podaří zachytit. Ani u minulého těhotenství sem neplatila. Ale je to asi doktor od doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.9.22 16:21

Já za ultrazvuk taky zatím nic neplatila, ale je pravda, že po prvním screeningu budu platit těhotenský balíček za x tisíc, do kterého se podle mě započítávají všechny screeningy a ultrazvuky. Každý doktor to má jinak nastavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
1.9.22 16:24

@Monča96 to je super, moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
1.9.22 16:29

@Lenary tak už jsem si taky zažádala o členství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
1.9.22 16:40

@brun22 Mám to stejně, za tři týdnu jdu na druhou kontrolu a budu platit těhotenský balíček, mám si přinést flash disk a doktor mi tam bude dávat fotky :)) Zatím žádnou fotku nemám, minule jsem si totiž neřekla :zed: byla to jen rychlo kontrola mimo objednání a já zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.9.22 17:21

Holky jak jste na tom citově? Já jsem hrozně citlivá :zed: ale jako opravdu. Včera jsem byla s dcerou na ORL a plakalo tam miminko a já se málem taky rozbrečela. :) :lol: filmy, seriály někdo někde brečí a já hned bulim taky :lol: dneska šla dcera poprvé do školy a taky jsem to málem neudržela :lol: rozbrečí mě úplně všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
961
1.9.22 17:23

@Monča96 mám to stejně, nevolnosti Apode., Zatím, nepotkali, ale psychika trpí… Brečím furt, rychleji se v práci vytocim, vidím někde jakýkoliv mimco a bulim 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
1.9.22 17:57

@SarkaKC Já zas Colu nepila téměř vůbec, bezne obyc vodu. Ale teď je voda docela problém. Naštěstí je to jen období :lol: @Anonym 92 Já když řeknu tomu svymu, ze je mi blbě, tak on na to “vždyť jsi to chtěla, ne?” Tvl, ty nevolnosti fakt ne :lol: :lol: my máme kočky a tatarak jim :lol: toxo už jsem měla v minulým tehu pozitivní, to už mě nepřekvapí :lol: :lol: @martina.se Nechápu tu drzost těch lidi @Martina713 ani u jedné z vás, prý zastavují mě v obchodě… :poblion: :poblion: :zed: kam ten svět spěje? A jako ze se segra rozhodla nemít děti, tak ty je taky nemáš mít??? Pořad se nevím mluví, jak populace stárne a jak nám nebude mít kdo vydělávat na důchody. Jako já si myslím, ze když ti lidi mají peníze, mají zájem mít děti, tak ať si je mají. A klidně 10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí