TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1176
31.8.22 12:24
@yogina píše:
Holky, jak jste tu řešily kafe, tak ja si dnes ráno dala po několika týdnech a musím říct, ze super. Hrozne mě to povzbudilo a mám mnohem víc energie, než bez nej. To jsem vždycky na odstřel, jak jsem unavená. Dokonce jsem k němu snedla i tiramisu :D
Jinak ja mám děsný břicho hlavně večer…asi tak jako jsem měla ve 20tt v prvním těhotenství :lol: ale je to asi z těch nevolnosti jk jsem nafoukla :roll:

Tyjo a já právě na kafe nemám ani nějak chuť 8o ale přemýšlím, že to taky zkusím, když by mě mohlo trochu probrat :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
31.8.22 12:31

@SarkaKC
Aha, jasný, a mořské plody nebo ryby ti nevadí? :) Určitě bude vše Ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
31.8.22 12:36

Ahoj dnes jdu v 16:50 na druhou kontrolu, ale už k nové doktorce, kterou mám blíž bydlišti, tak doufám, ze bude ok, ale případně je ještě možnost se objednat k jiný, která je pod stejnou ordinací, kterou mi právě doporučila kamarádka, ale neměla nějak volno. Tak jsem zvědavá, co bude dnes na UTZ…. Zda tam už nebude ten vacek nebo co to bylo atd…. A snad doktorka bude hodná. 😇 dam pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
31.8.22 12:39
@zvedavka30 píše:
Tyjo a já právě na kafe nemám ani nějak chuť 8o ale přemýšlím, že to taky zkusím, když by mě mohlo trochu probrat :mrgreen: :palec:

Ja taky neměla chuť, spis kvůli ty energii jsem to chtela zkusit :D a pomohlo :palec: teda aspoň na dopoledne, teď už jsem za KO. Malá usnula a ja místo toho, abych šla uklidit a vařit, lezim v posteli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
31.8.22 12:46

Ahoj holky. Chtěla bych se k vám také přidat. :) Včera jsem byla poprvé u doktorky. Podle MS bych měla být 7+2, ale včera podle ultrazvuku teprve 6+2. Akce prý naznačena. Mám teda obavy, aby bylo vše v pořádku. Paní doktorka říkala, že je o týden menší a za týden mě čeká kontrola. Jinak je to mé třetí těhotenství. První dvě děti (5 let a 3 roky) se narodily císařem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.8.22 12:50
@Martina713 píše:
@martina.se Ahoj, díky! U nás měli kecy snad od prvního vždycky, takže se reakcí fakt děsíme, protože kvůli tomu jsme kdysi asi na rok přerušili kontakty. Prostě blbý kecy. A znáš to, když někdo má narážky na tvoje dítě - a zvlášť když jsi těhotná a ty hormony.. ale máš pravdu, asi to neřešit více než je nutné :)

Jako u nás až od toho nejmladšího.. že jsme cvoci.. já měla w kluky z předchozího vztahu, muž jednoho.. pak jsme poslouchali, že jako jestli nutně potřebujeme holku, že jsme na to starý a kdesi cosi.. samoze máme dalšího kluka, a každý nám může vlézt na hrb. Včera si Dr dělala srandu, že třeba bude ta holka. Ji říkám, že je to naprosto nepodstatné, páč jediné co chci, aby bylo mrne v pořádku :think: ale moje mamka úplně šílela před 2 lety, že už mám odrozeno, že jsem skoro jak cikáni atd.. což mi přijde vtipný, páč si děcka zivime sami, nebereme ani přídavky na děti, nic :mrgreen: :lol: ale tak hlavně, že má na to každý svůj názor. Teď to ví moje ségra a hned mi řekla, že doufá, že půjdu na potrat a že jsem cvok.. jako kašlu na to. Taky ji nemluvím do života :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.8.22 12:51

@zvedavka30 ty jo.. ty cíga závidím.. mi to pořád strašně voní, samozřejmě kouří muž.. každý den je strašný boj :zed: :zed: :zed: 3× jsem přestala, ale teď je to hrozný utrpení.. no bojuji se sebou.. ale protivná jsme jak noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.8.22 12:54
@zvedavka30 píše:
Zkusím jí tento čtvrtek zavolat a zeptat se jí jestli mi náhodou nemají v plánu udělat i odběry a uvidíme :nevim: :mrgreen: děkuji za info. Jak je to moje první těhu, tak vůbec nevím jak to všechno probíhá jen doufám, že mi veškerý info dá doktor.

Aha.. tak uvidíš. Já se dneska objednávala do toho Brna a ejhle, až 20. Což mi vychází 13+2. Ale tak oni snad vědí, co dělají. Dr říkala, že budou brát krev plus utz. Takže standart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.8.22 12:55

@yogina @Adina.N vítej :kytka: na začátku týden nic neznamená, důležité je, že dál hezky poroste :hug: držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
31.8.22 12:55
@yogina píše:
Ja taky neměla chuť, spis kvůli ty energii jsem to chtela zkusit :D a pomohlo :palec: teda aspoň na dopoledne, teď už jsem za KO. Malá usnula a ja místo toho, abych šla uklidit a vařit, lezim v posteli :roll:

U mě je to taky v návalech, krize ráno, před obědem, po obědě a večer :mrgreen: Přijdu domů a jdu na krátkou procházku a rovnou hupsnu na gauč kde si aspoň na hodinku schrupnu :roll: dny opravdu jak vystřižený s časopisu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
31.8.22 13:03
@martina.se píše:
@zvedavka30 ty jo.. ty cíga závidím.. mi to pořád strašně voní, samozřejmě kouří muž.. každý den je strašný boj :zed: :zed: :zed: 3× jsem přestala, ale teď je to hrozný utrpení.. no bojuji se sebou.. ale protivná jsme jak noc

To já si před tím taky říkala, jak to nezvládnu, neuměla jsem si to moc představit protože jsem vykouřila fakt třeba 15 denně.. :roll: když jsme si říkali, že zkusíme to mimčo, tak jsem to omezila na pět denně… ale pak jsem začala mít ty kocovinový stavy a na cígo neměla pomyšlení. To jsem si šla raději lehnout :oops: a pak jsem dokouřila krabičku a řekla si, že na to už kašlu, že mi to stejně vlastně už tolik nechutná :*. Držím palce ať to taky vydržíš, ono je to opravdu hoodně o hlavě, dost jsem četla že i právě to těhotenství je snad ten největší důvod v životě, s tím seknout a tak jsem si to vzala hodně k srdci + teda poslední kupovaná cíga zas zdražily, takže další milý důvod - ušetřim :mrgreen: ale u mě v rodině všichni kouří (až na přítele :mrgreen: ), takže je taky možné, že až přestanu kojit že se k tomu zas vrátím 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
31.8.22 13:32

@AmyLane Držím palce a dej pak vědět, třeba bude ok. @Adina.N a ty mas pravidelný cyklus 28 dni? Hlavně je to taky o tom, ze se resis každý milimetr a když doktorka klikne o kousicek bokem, muže to udělat rozdíl. @martina.se Tvl, na potrat 8o 8o 8o má segra má 4 děti. Chtěla třetí, ale mají dvojčata. Kdyby dosla, ze je těhotná znovu, nikdy bych ji nic takového neřekla. Zvlášť pokud by miminko chtěla. Je to dar a požehnání a když ten vztah funguje, rodina si to muže dovolit finančně… tak proč ne? Asi bych se zasmala, to jo, ze je to vtipný. Dokonce měla jednou zpozdeni a trochu se bála, ale nikdy by mě to ani v hlavě nenapadlo. Takže na ostatní kašli, to stejně nikdy neovlivníme, co si kdo mysli :hug: ale určitě to zamrzi. @martina.se Mne přijde, ze oni tam vždycky objednavaji co nejpozději. Já tam šla myslím jednou až 13+6. Proste aby bylo miminko lepší a vše tam lépe viděli. Každopádně já bych chtěla jít 27.9. A to budu 12+4, tak jsem zvědavá :lol: :lol: :lol: jestli mi to projde. Máme 28.9.firemní akci, tak bych to tam oznámila vedení, ze mě z rodicaku teď s dcerkou nemusí ještě čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
31.8.22 13:44

@Aluschka Právě že vůbec nevím, kdy ovulace byla. Cyklus mám jak kdy. Někdy to mám opravdu po těch 28 dnech, jindy klidně i o pár dní dříve nebo naopak později. Navíc mě trochu znervozňuje, že nemám nevolnosti. Kromě hladu, kdy mi bývá trochu špatně, tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.8.22 15:04

@yogina Jojo, ryby nejsou problem 😊 V nich jednorazove tolik jodu neni. Ale 150 v tablete je moc 🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.8.22 15:45
@Adina.N
@Adina.N píše:
@Aluschka Právě že vůbec nevím, kdy ovulace byla. Cyklus mám jak kdy. Někdy to mám opravdu po těch 28 dnech, jindy klidně i o pár dní dříve nebo naopak později. Navíc mě trochu znervozňuje, že nemám nevolnosti. Kromě hladu, kdy mi bývá trochu špatně, tak nic.

Hele každej to fakt prožívá jinak. To nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí