TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
30.8.22 10:55

Ahoj holky, tak u nás taky kontrola na jedničku. Jsme 8+3, všechno jak má být. Doktorovi jsem popsala všechny moje stavy a řekl: jste prostě v jiným stavu, vydržte 3 týdny a bude to dobrý 😁.. Tak čekám 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.8.22 11:20
@Myska1984 píše:
Ahoj holky, tak u nás taky kontrola na jedničku. Jsme 8+3, všechno jak má být. Doktorovi jsem popsala všechny moje stavy a řekl: jste prostě v jiným stavu, vydržte 3 týdny a bude to dobrý 😁.. Tak čekám 🙈 😂

Gratulaci 😍 jen tak dal 🥳 hmm 3 týdny.. kéž by to tak bylo 😂 ja měla tyhle stavy ještě na začátku 6ho měsíce 🤦‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.22 11:29

U nás kontrola ukázková. Mrnous sebou strašně sil, každopádně má všechno, co má mít. Přesně odpovídá 10+2 tt dle ms, od hlavy k zadku 34 mm.. nemůžu uvěřit, že tam fakt je.. teď se budu objednávat na genetiku, páč start byl s léčbou vyhřezlé ploténky :think: a taky festival, a jsem kuřák.. prostě všechno špatně, no.. přišlo to nečekaně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.8.22 11:30

@Bresndas Děkuju moc :-D Já zastávám teorii síly myšlenky. Když si řeknu, že to tak bude, tak to tak bude :-D. Tak to tak beru. Prostě 12. týden a budu se cítit jako znovuzrozená :-D.. No a když náhodou ne, tak to taky zvládnu, ale to si nepřipouštím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.8.22 11:40

@Martina713 Tak to je ale super počet, kdybych je měla kam naskládat a finančně bych byla za vodou, tak bych taky měla klidně 6 dětí. Já myslím, že vám budou přát ostatní jen zdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
30.8.22 11:46

Holky všem gratuluju k úspěšným kontrolám :kytka:
Ja jdu až za dva týdny. A pak hned 21.9. mám screening :think: na krev jdu už ale příští pondělí. Zda se mi to brzo, podle posledního utz budu teprv 9+5, ale asi je to běžná praxe. S první jsem byla v zahranici a vše mi dělali v jeden den, včetně krve. Ale vím, ze tady v ČR se to děla takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
30.8.22 11:47

Ms bolesti

Holky, z ničeho nic mi večer začaly docela silné ms bolesti, trvaly celou noc. Docela jsem se bala a furt kontrolovala, jestli je vše Ok :roll: mate to taky některá? Teď už je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.8.22 11:48
@Myska1984 píše:
@Bresndas Děkuju moc :-D Já zastávám teorii síly myšlenky. Když si řeknu, že to tak bude, tak to tak bude :-D. Tak to tak beru. Prostě 12. týden a budu se cítit jako znovuzrozená :-D.. No a když náhodou ne, tak to taky zvládnu, ale to si nepřipouštím :)

Ja to tedy zkusím taky 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.8.22 11:52

@yogina jo, dneska v noci konkretne taky.. mam to kazdou chvili🙈 A nedej boze, kdyz kychnu, zakaslu, to si chytam spodek, aby to tak nebolelo🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
961
30.8.22 11:56

@Andy332 mám úplně to samé 🙈 az se tě bolesti často leknu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.8.22 12:08

@yogina ahoj, mám to. ne celou noc, za to neskutečně intenzivní.. úplně mě to odstaví a když to skončí, tak jsem, jako bych uběhla maraton. Dr říkal, že to nemám řešit. Že potrat má jediný příznak a to je masivní krvácení.. že to fakt teče a teče.. tak to tak beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
30.8.22 12:15

@martina.se To je super, gratluju k úspěšné kontrole :srdce: Jen si už začínám říkat, jestli jsem si to do té kalkulačky nehodila blbě, snad všechny jste o hodně dál, než já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 13:13

@Myska1984 Tak to jsme uplne stejne 😁 Presne takoveho hlavounka jsem tam videla 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 13:15

@yogina MS bolesti obcas v leze citim, ale ne nijak silne 🤔 Spis me tam obcas pichne, div mi nevyletnou oci z dulku 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 13:16

@yogina Ja jsem 8+3 a na krev jdu za 14 dni 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie