TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
30.8.22 18:51

@SarkaKC hele ja obcas taky :lol: ja vzdy neco prectu a pak jen koukam, ze je to zas jinak nez nekdo rekl nebo jak je to v appce atd:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
30.8.22 18:55

@Anytaa Tak to je vtipný :D Ono u těhletěch věcí typu mrkev, asi bude platit, že všeho s mírou. Možná, že by bylo nutný sníst fakt moc mrkve, aby to bylo špatně, ale to asi všeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.8.22 19:59

Ahoj holky, tak já dneska teda trpím. Zítra jdu na první kontrolu. Předchozí, náš úplně první pokus, skončil jako ZT a právě na kontrole mi to zjistila paní doktorka. Zákrok mi dělali v 9tt, ale nejvíce mi naměřili 6+2tt (pak vývoj přestal). Zítra na kontrole bych měla být v 6+3tt. Takže pokud vše půjde dobře, tak už na tom budeme lépe. Snažím se být nad věcí a hodit se do klidu, ale ty emoce. To nejde úplně vypnout. Nevím proč, ale hrozně se bojím mimoděložního. Každopádně koukám na ty ultrazvuky a dělá mi radost, že jsou ti vaši mimískové v pořádku. Snad bude i náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
30.8.22 20:09

@Helllisek Budu na tebe moc myslet, určitě to bude všechno v pořádku! Já mam za sebou asi na chlup to samé jako ty, takže tuším, jaké to pro tebe musí být. Ale všechnu smůlu jsis vybrala a zítra už se dozvíš jenom samý krásný zprávy, že je všechno v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.8.22 20:14

@Micromia
Díky! Budu v to doufat do poslední chvíle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.8.22 00:11

@martina.se Ahoj, díky! U nás měli kecy snad od prvního vždycky, takže se reakcí fakt děsíme, protože kvůli tomu jsme kdysi asi na rok přerušili kontakty. Prostě blbý kecy. A znáš to, když někdo má narážky na tvoje dítě - a zvlášť když jsi těhotná a ty hormony.. ale máš pravdu, asi to neřešit více než je nutné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.8.22 00:14

@Lenary Díky za podporu :) Bohužel i ostatní lidé na ulici mají nevybíravé řeči často. Ach jo, a s bříškem ještě více řečí. Tak snad to bude v pohodě. A co se týče financí, tak jsme to vždycky nějak vymysleli :) Díky moc za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.8.22 00:17

@Moon88 Díky :) Jen se právě bojím, že je to někdy dost nápadné na návštěvách atd., jak mi ze všeho natahuje :D tak snad co nejdéle udržíme své malé tajemství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.8.22 00:21

@Anytaa Ahojky. Já se snažím, i když to ne vždy vyjde, ale cukr jsem vynechala úplně. Viz moje 3. těhotenství na koblihách - malý měl 3990g. A v prvním jsem přibrala 17kg. Např. 5. těhotenství bez cukru - malý 2990g, krásný porod. Ale neříkám, že to tak mají všichni, každý má svoje tělo… jen co mě fungovalo :) Jinak zdravěji, co žaludek zvládne :) Alkohol atd. ne. A na vyvolání porodu víno fakt nezabírá - akorát po 9 měsících abstinence jsi po skleničce na mol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.8.22 00:25

Ahoj holky. Všem gratuluji ke krásným kontrolám a srdíčkům :srdce:
A všem, které to čeká držím palce, aby to dopadlo dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
31.8.22 07:10

@Martina713 no ja budu zacinat 8 tyden a uz se mi dela brisko😄 no neni se cemu divit, kdyz moc chutna jidlo😂 ty jo zvraceni se mi zatim vyhyba, jsem rada za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.8.22 07:27

@Moon88 Ja zatim takto, ale vecer je to daleko horší 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
31.8.22 07:54

@SarkaKC jo tak nejak podobne to mam taky. To budou kila navic😂 budu hroch😂 cekas prvni miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
31.8.22 07:56

@Anytaa Ja jim vsechno na co mam chut. Jsem na sladke a to mi i zatim zustalo. Ulitavam na cerstvem rohliku jenom s maslem 😂 a banany. Kafe piju misto 2 salku denne jen 1 salek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
31.8.22 07:58
@martina.se píše:
Ono záleží, zda tvůj dr dela i screen.. moje třeba ne, musím se objednat na prenatál do Brna :mrgreen: jsem zvědavá, na kdy mi to dají :think: navíc je to v centru, nebaví.. bude zase boj se tam vymotat autem

Zkusím jí tento čtvrtek zavolat a zeptat se jí jestli mi náhodou nemají v plánu udělat i odběry a uvidíme :nevim: :mrgreen: děkuji za info. Jak je to moje první těhu, tak vůbec nevím jak to všechno probíhá jen doufám, že mi veškerý info dá doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí