TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
30.8.22 05:57

@LucieHol, gratuluji :hug: :hug: Já tomu taky stále nemůžu uvěřit, je to krásný pocit. Teď ještě aby bylo vše v pořádku, ve čtvrtek jdu na první kontrolu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
30.8.22 07:58

Ahoj holky, tak se zase hlásím. Moc všem děkuji za povzbudivé komentáře, močák se už lepší, tak to brzy bude všechno ok. No ale jak jsem si tu před pár dny stěžovala, že mam pocit, že nějak špiním, až lehce krvácím, tak jsem z toho včera už byla hodně nervózní a jelikož má moje doktorka ještě dovolenou, tak jsem si radši zaběhla na pohotovost. K doktoru se snažím nechodit zbytečně a kor na tý pohotovosti člověk nechce zbytečně obtěžovat, ale lekla jsem se dost, tak pro jistotu jsem běžela a nakonec asi jen prasklá cévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
30.8.22 08:01

@Moon88 Ahoj, já mam problémy s močákem od narození, jsem vedená na urologii a záněty mám velmi často. Takže když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem se raději objednala, protože u mě byla skoro jistota, že tam zase bude infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.8.22 08:12

@LucieHol Je gratuluji to už je krásně pozitivní 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.8.22 08:16

Únava

Ahoj holky ty jo, já už nvm, myslite, ze existuje “něco” na tu únavu? Včera už jsem si vzala hořčík, ale dneska jsem se probudila po normální noci, spánku cca těch 8 hodin a jsem teda úplně přejetá…. A nejhorší je, ze včera jsem uspala dceru na ní brzy, takže v 9… jenže vždycky, když ji uspim, tak mám hodně energie a kouknu třeba na seriál nebo něco, takže jdu spát později, včera jsem sla v půl 12… no a dnes se vzbudim a silena unava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
30.8.22 08:17
@Betty139Betty1390 píše:
Holly tak ja už mám po kontrole. Na screening jsem objednaná 12.9 takže už za pár :). Dnes ten utz byl nádherný takový čipera to byl. Přikládám foto :)

Tak to je krásný snímek :srdce: :srdce: moc gratulujuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 09:20

Ahoj, devcata, tak hlásím po dnešní kontrole, že srdíčko je a mimčo odpovídá 8+3 😊 Už máme ručičky, nožičky i pupečník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
30.8.22 09:33
@SarkaKC píše:
Ahoj, devcata, tak hlásím po dnešní kontrole, že srdíčko je a mimčo odpovídá 8+3 😊 Už máme ručičky, nožičky i pupečník.

Tak to je úžasná zpráva! Zrovna jsem na tebe myslela :* :hug: Moc gratuluju :potlesk: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
30.8.22 09:40

@SarkaKC to je krásná zpráva, moc gratulujuuuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
961
30.8.22 10:02

@SarkaKC gratuluju! To jsou skvělé zprávy. ❤️️Myslela jsem na tebe ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 10:10

Děkuji, děvčata, bylo neuvěřitelné vidět, jak velký pokrok mimčo udělalo 😊 Krásně už byla vidět hlavička i prdýlka 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
30.8.22 10:22

@Micromia dekuji za odpoved. Ja zase trpm castymi zanety gynekologickymi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
961
30.8.22 10:40

@SarkaKC jeeee ❤️️ Já už chci tu fazolku taky vidět 😅 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
30.8.22 10:42

Ahoj holky, já dneska první kontrola 6+0 TT ale bude trochu mladší, kvůli ovulaci, která byla později. Zatím gestacni váček a pro jistotu duphaston. Další kontrola za dva tydny. Jenom mi řekněte, jak to děláte v zaměstnání, každou chvíli k lékaři a furt se někdo vyptává. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.22 10:49

@Martina713 ahoj. Rodině budu tajit do poslední možné chvíle. U nás 5.dite a už u 4.drzkovali :mrgreen: :lol: ale každému je do toho kulové. My si to uživime, nebereme ani přídavky. Takže ať si každý políbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí