Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak já zrovna dorazila z kontroly. Srdíčko tlouklo jako o život a prý je vše ukázkové. Podle ultrazvuku jsem tedy 7+0. Což je o dva týdny méně než podle MS, ale hlavně že je vše v pořádku. Všem vám držím palce❤️️
@Aluschka No ja měla nepravidelnou menstruaci. Třeba jednou za 3 měsíce, takže bylo jasný, že je mala šance, ze se to povede, nicméně jsme se ani nějak extra nesnažili, nebyla jsem v CAR atd. Nemerila jsem si teplotu, nedelala jsem si žádné ovulacni testy, přestali jsme řešit antikoncepci, když mi bylo 26 a teď už manželovi 24… povedlo se za dva roky tedy mě bylo 28. Nicmene teď 3 měsíce před druhým otehotnenim jsem měla MS každý měsíc, i přesto, ze stále dost kojim dceru, takže se mi ten cyklus zlepšil. 😇 Ale samozřejmě mě dřív furt napadalo, ze nemůžu mít děti atd…
Vsem novym tehulkam gratuluju ![]()
Jak to tu procitam, tak me napada mozna hloupy dotaz, prece jen je to u me take poprve. Jak pisete, ze dle ms a uz je to jinak…Kdyz jsem ve sve appce zadala ze mi vysel pozitivni test, tak mi to samo spocitali tyden. rikala jsem si ze k ovulaci stejne doslo cca po 2 tydnech a ze mi doktorka rekne neco jineho (asi -2 tydny) ale ona mi to na prvni kontrole rekla temer presne co appka (snad jen o den). Tak me jen napada jak je to mozne, kdyz to pocitate take podle ms? Omlouvam se kdyztak
jen mi to neni jasne
Holly tak ja už mám po kontrole. Na screening jsem objednaná 12.9 takže už za pár
. Dnes ten utz byl nádherný takový čipera to byl. Přikládám foto ![]()
@Betty139Betty1390 píše:
Holly tak ja už mám po kontrole. Na screening jsem objednaná 12.9 takže už za pár. Dnes ten utz byl nádherný takový čipera to byl. Přikládám foto
Jezinky😍 😍 mimínek♥️️ Jaký týden?
Podle ms 11+1 ale jinak bych měla být 10+4. Ačkoliv teda do průkazky mi dnes taky napsali 11+1. Ale holky…zážitek… Ten malý tam sebou furt mrskal i doktorka řekla že takový čipera se jen tak nevidí ![]()
@Betty139Betty1390 píše:
Podle ms 11+1 ale jinak bych měla být 10+4. Ačkoliv teda do průkazky mi dnes taky napsali 11+1. Ale holky…zážitek… Ten malý tam sebou furt mrskal i doktorka řekla že takový čipera se jen tak nevidí
To je tak hezky 😂 ♥️️
Zdravim
Chci se poradit, testovala jsem dnes celkem 3×- z toho 2× jsem přešvihla čas namoceni(nechtene).z toho pokusu je druha fotka. následně jsem koupila další balení a testovala dle návodu…v pondělí jsem objednaná k Dr..co si o tom myslíte? je možné že by testy ukazovaly falešne dvě čárky z důvodu „utopeni“? Ikdyz…ten další utrpení nebyl ![]()
Ahoj několikrát jsem,,utopila test, když jsem byla těhotná a stejně byl negativní. Zkus znovu za pár dní a uvidíš. Kolikátý den bys byla po?
@Betty139Betty1390 5 dní. ale ja běžné zpozdeni mívám i víc dní. ale je fakt že taky jsem X krát utopila a stejně nic..tak asi fakt jo ![]()
@Betty139Betty1390 to je krásný
@LucieHol Já 5 dni zpozdeni měla už total dálnice. Ale třeba došlo k oplodnění později, zkus za par dni a uvidíš
držím moc palce
@Anytaa No ono záleží jak mas dlouhy cyklus. Když ho mas “klasicky” cca 28 dni, tak by ovulace “měla” vycházet na 14.den. Ale pokud mas cyklus delší, třeba 35, tak ti ovulace nevyjde na 14.den, ale třeba až 21. Takže když zadas do apky 1.den poslední menstruace a nedáš délku cyklu, tak to pocita s těmi 14 dny a pak to třeba o týden a víc nemusí sedět. Napsala jsem to trochu srozumitelne? Klidně se doptej ![]()
@Aluschka
Jooo, no takze vlastne ona sama ta appka dle mych x mesicu zaznamemavani to tedy vyhodnotila…jako nekdy jsem mela ukazkovych 28 i klidne nekolikrat po sobe, ale nekdy zas 30, malokdy 33, 29…a je fakt ze jsem se zrovna ten mesic na testovani vyprdla
ani si nepamatuji priznaky ovu
![]()
Ahoj holky, tak jsem byla dneska na kontrole, dle MS teda 9+5, ale mimi se vyvíjí v pořádku, jen 8+5. Tak o týden dýl těch nevolností. Přeji vám všem krásná srdíčka a ať je vám brzy co nejlíp.
Jsem strašně ráda, že to můžu někde sdílet, člověk to přeci jen zatím nešíří v okolí, tak jsem ráda, že vás mám ![]()
Test z ranní moči. Koupím ještě odpoledne jiné značky (u nás na vesnici měli všude jen Pepino)a v pondělí k lékaři. Pořád tomu nemůžu věřit ![]()