TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
2.9.22 12:52

Holky, dneska me tak jako dloube v podbrisku… Ja uz nedokazu rozhodnout, co je jeste ok a co uz ne 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.22 12:53
@SarkaKC píše:
Holky, dneska me tak jako dloube v podbrisku… Ja uz nedokazu rozhodnout, co je jeste ok a co uz ne 🤷‍♀️

a kde přesně a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.9.22 12:57

@Helllisek Tipuju oblast leveho vajecniku 🤷‍♀️ No a je to takova tupa bolest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.22 13:14

@SarkaKC Hele podle googlu je jednostranná tupá bolest normální. Prý se uvolňuje vaz, který drží dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.9.22 13:17

@Helllisek Tak snad… Ja uz fakt nevim. Dekuji za podporu 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.22 13:24

@Helllisek a ty jsi taky poprvé? 🙈 🙈 🤣 jako u nás to přišlo úplně neplánovaně, nejdřív jsme z toho oba byli v šoku, ale teď se hrozne těšíme ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
2.9.22 13:49

@SarkaKC Jj, mne dost bolel jakoby pravý vajecnik. Rikala jsem to i doktorce a ta rikala, ze je to normální, jak se tam všechno chystá. A pro jistotu se divala i ultrazvukem. Rikala, ze tam muže byt tehotensky cysta, ale ze to je normální a ničemu to nevadí. Ale nic tam nebylo a bolelo mě to dal. Aspoň mas jistotu, ze ti mimco roste, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.9.22 14:12

@Aluschka Coz o to, to ja to vydrzim, jestli je to ok, ale to je furt - tuhle to tlaci, tamhle to taha a kdo se v tom má vyznat 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
2.9.22 14:16

@SarkaKC Proste to přijmi, bude to až do porodu ;) a počkej až začne růst brisko, to se nedá ležet tak a onak. Tlaci tam a onde, neoblecem plno věci, budeme se kutalet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neohnem se k botam, budem funet do schodu :lol: :lol: :lol: samozřejmě přehráním. Ale proste je to jiný stav. Pak začne kopat a budeme rady, ale někdy to bude i bolet, tak si budeme “stěžovat”, ze to bude fotbalista. A pak bude v klidu a my budeme trnout, ze nekope a jestli je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.22 14:17

@SarkaKC promiň, ze vám do toho takhle skáču, ale me třeba taky hrozne bolelo břicho, ne porad, ale parkrat za den úplně taková hnusna bolest jako bych to měla dostat a nebo pak taky třeba jen na jedny straně a teď tak přemýšlím, kdy me bolelo naposledy. Ja jsem hroznej plasan a vždycky když me zabolelo tak jsem si říkala, ze aspoň vím, ze se tam něco děje ❤️️ Ale úplně chápu, ze se bojis, ja jsem taky ze vseho hned vystrašena a googlim. Proto jsem vlezla i možná sem 🙏 ☺️️ Protože už jsou tu holky co mají zkušenosti a nebo si je můžeme takhle hezky vyměnit a uklidnit se 🙈 🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
2.9.22 14:20

@Lenula91 Jo, mě už taky kolik nepicha na jedné straně a taky si říkám, jestli to něco neznamena :lol: :lol: :lol: ale věřím, ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.22 14:23

„@Aluschka“ tak oni nekde psali, ze to nemusí být cely těhotenství ale ja si vždycky říkám tak bol aspoň trosku 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 ať vím ze se tam něco děje…. Ale je fakt ze většinou mě to poboliva až večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
2.9.22 18:03

@Kajlíí já teprve v úterý budu volat, abych se objednala, tak snad se dovolám bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
2.9.22 18:06

@SarkaKC Já jsem strašně ráda, že tohle zmiňujete, protože jsem se na to zrovna chtěla zeptat. :D Tupá bolest okolo vaječníku mě taky dost trápí a byla jsem z toho poměrně nervózní, jestli je vše ok. Včera večer, než jsem šla spát, mě tam tak strašně začalo dloubat, že jsem si říkala, co to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.9.22 18:43

@Micromia Jsem za tuhle skupinu vazne rada. Ušetří memu gynekologovi spoustu mych navstev 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí