Poradna duly
Jana Čurdová
Není tu nějaká budoucí maminka s timto termínem z okolí Blatné, Strakonice…? akorát jsme se přistěhovali, tak se ráda seznámím ![]()
@Todinka ahoj, taky mě čeká plodovka, 18. jdu. Mám hraniční hodnotu na downův syndrom.
@Lenary ahojky, můžu poprosit také o pozvánku? v pátek mi bylo oznámeno že termín vychází na konec dubna
.. Předem moc moc děkuji
@Ellis95 To nemusí znamenat průšvih. Vyčkej a uvidíš, ale vím, že to jsou nervy. Kolik máš výsledky? Dej pak vědět.
Holčičky, jak vám vyšly prvotrimestriální screeningy? Já HCG 0,271, PAPP-A 1,396, T21 1:14300, T18 a 13 1:20000.
Ahoj, holky!
Jsem ve třetím měsíci, je mi 21 a čekám svoje první dítko. V pátek jdu na první screening, tak snad bude vše v pořádku.
Po dvou letech lítání po doktorech a diagnóze neplodnosti (PCOS, endometrioza) se to povedlo samo od sebe. Teda samo… Pořídili jsme si štěně 😁 A hlava dělá dost 😀 Tak máme asi zázračného psíka :smiling_face_with3_hearts: Ale teda řeknu vám, nečekala jsem, že mě to těhotenství tak položí 😂
Přeji vám všem hodně sil! A za tu pozvánku bych byla i řada, skupinku jsem nenašla 😐
Holky, soukromá skupina se jmenuje „Porod 04/2023 dubňátka“ tak se tam připojte ![]()
Taky bych se připojila, vypadá to na termín mezi 24. a 30.4. Ale ještě mne čeká screening, 20. Tak se zatím ještě úplně neraduju 😊
Ahoj, jsem tu nováček, zatím mám termín na 25.4.,v červnu za sebou SP v 6.týdnu, do toho s tímto druhým těhotenstvím zjištěna borelioza, takže od začátku ATB, snad borelka nenadělala nějakou paseku, za týden mě čeká 1.screening v Gennetu. Skupinu jsem nenašla, mohla bych se také připojit, prosím? ![]()
Ahojky! Rodit budu taky v dubnu, ale až ve středu budu vědět pp screeningu, který den přesně ☺️️ Holky jak to zvládáte s psychykou? My máme miminko chtěné, ale z důvodu toho, že mi je pořád zle, jsem jako chodící metvola bez citů..
Přijde mi trochu, jakokdybych měla trochu úzkostné stavy.. přemýšlím o návštěvě psychologa. Máte někdo taky podobné trápení?
Děkuji ![]()
Ahoj holky,
jsem tu úplně nová
je mi 31 a čekáme naše první. TP mi vychází na 19.4., ale jelikož jsem měla cyklus poměrně rozházený po vysazení HA, tak kdo ví jak to bude ![]()
Dnes mi volala gyndařka, že mi vyšly hraniční hodnoty screeningu, krev že je OK, ale prý to šíjové projasnění. V kartičce jsem měla psané NT 2.1, nevím jak to vyšlo komplet se screeningem. Mám docela nervy, přeci jen už nejsem nejmladší. Odpo za ní jedu, objedná mě do Brna na superkonsiliárni UZ. Doufám a věřím, že bude vše OK, ale samozřejmě už jsem to obrečela…
@Ellis95 píše:
@Todinka ahoj, taky mě čeká plodovka, 18. jdu. Mám hraniční hodnotu na downův syndrom.
Muzu se zeptat jaka vam vysla hodnota? Ja mam 1/250, ale uplne moc se mi na odber plodove vody nechce ![]()
Ahoj, je mi 35 let a v pondeli jsem byla na 1. screeningu. Bohuzel vysel pozitivni 1/250. Resite nekdo neco podobneho? Pry mohu na genetickou konzultaci zdrama, ale nyni jsem s 1. dcerou v laznich a jeste 4 tydny tu budeme. Bydlime v Brne, ale premyslim, zda by bylo mozne jit na genetickou konzultaci, pripadne nejaky dalsi odber krve v Ostrave (coz mame z lazni kousek), protoze cekat dalsi mesic je dost na hlavu 🙈, zvlast kdyz 1. dcera ma DMO.
@Majduskabb
Muzu se zeptat co je ten superkonsiliarnu UT a kde v Brne ho delaji? Dekuji