Poradna duly
Jana Čurdová
@Aluschka U mého gynekologa má třeba přímo na dveřích do ordinace napsáno, že je v celé ordinaci zakázáno fotit a pořizovat videa🤷🏼♀️ Já za snímek platím 50 Kč, ale vůbec mi to teda nevadí, přece tam nechodím každý den😁
@LucieHol jsem dnes přesně 9+0 ![]()
@SarkaKC tak to je trošku jiná liga
to jsi mě pobavila
kdyby bylo auto rozbitý, tak u mě by to fungovalo opačně, byla bych hrozně naštvaná. Stejně jak se rozbrečím, tak se i rozčílím
hlavně u všeho co se týče partnera. Ten je teď chudák pod těžkou sekerou
ale je to silná povaha, tak to ještě chvíli vydrží a pak se snad vrátím do normálu
![]()
@Helllisek píše:
Ahoj holky, tak já dneska teda trpím. Zítra jdu na první kontrolu. Předchozí, náš úplně první pokus, skončil jako ZT a právě na kontrole mi to zjistila paní doktorka. Zákrok mi dělali v 9tt, ale nejvíce mi naměřili 6+2tt (pak vývoj přestal). Zítra na kontrole bych měla být v 6+3tt. Takže pokud vše půjde dobře, tak už na tom budeme lépe. Snažím se být nad věcí a hodit se do klidu, ale ty emoce. To nejde úplně vypnout. Nevím proč, ale hrozně se bojím mimoděložního. Každopádně koukám na ty ultrazvuky a dělá mi radost, že jsou ti vaši mimískové v pořádku. Snad bude i náš.
Zažila jsem to samé a pak se taky hrozně bála mimoděložního. Když jsem byla na ultrazvuku poprvé, tak ještě nic neviděla. Proto jsem se tak moc bála. Ale hodnoty hcg rostly a na další kontrole už bylo nejenom něco vidět ale i tlukoucí srdíčko ❤️️❤️️
Koukám, dost z vás tu trpí nevolnostmi. Já tohle z předchozích těhotenství vůbec neznám, kdyby mi nerostlo břicho, tak ani nevím ze jsem těhotná. Ale teď?
Sice nezvracím, ale zle mi je dost. Většinou to přichází odpoledne. To jen ležím a nadávám jak je mi špatně
Pomůže mi aspoň trochu vždy něčeho zobnout. Ale vážně doufám, že se to nebude stupňovat a nebude to ještě horší.
Holky ja trpim hroznym vlcim hladem. Takhle priberu metrak! Kdyz ale nejim, je mi zle z hladu 🤦♀️ Ted lezim v posteli a nemuzu spat, protoze mam hlad.
Priklad. Dnes jsem snedla: bily jogurt s Mixit, chleba s lucinou, sunkou a okurkou, rizek s kasi, jablko, hroznove vino a pecene veprove s kasi a okurkou. Nezda se mi, ze by toho bylo malo a bylo to nejak extra nevyvazene, ale ted doslova trpim. Je mi zle jak psovi a v brise sutr 😓
@SarkaKC Ahoj, to chápu, já to mám taky tak. Akorát teda nemůžu moc jíst :/ Musím sice jíst co 2h, ale když to sním, tak se mi pak chce strašně zvracet. Takže váhám: jíst nebo nejíst… a zase když nejím, tak je špatně z hladu
Mám i vyloženě věci, které mi vždycky udělají zle: kuřecí maso, česnek, jakákoliv uzenina, šunka, cola, veškerý fast food, kyselé ovoce, papriky, žitné pečivo, kukuřičné chlebíčky, sýry, čokoláda, sladké…
Upřímně už nevím co po těch 2h jíst
![]()
@SarkaKC píše:
Holky ja trpim hroznym vlcim hladem. Takhle priberu metrak! Kdyz ale nejim, je mi zle z hladu 🤦♀️ Ted lezim v posteli a nemuzu spat, protoze mam hlad.
Priklad. Dnes jsem snedla: bily jogurt s Mixit, chleba s lucinou, sunkou a okurkou, rizek s kasi, jablko, hroznove vino a pecene veprove s kasi a okurkou. Nezda se mi, ze by toho bylo malo a bylo to nejak extra nevyvazene, ale ted doslova trpim. Je mi zle jak psovi a v brise sutr 😓
Já mám to stejné. Věčně mi kručí v břiše a musim min. Dopoledne jít každé max tři hodiny. Ale už po 2 mi kručí v břiše jak kdybych ten den ještě nic nejedla.
@zvedavka30 píše:
Holčiny, dostáváte od gynekologa foto ultrazvuku gratis anebo si o něj musíte říkat a tisk taky zaplatit?jen mě to zajímá, protože za něj platím (ale já bych si ho zaplatila i kdyby měl stát 500kč
)
Dr vždy říkám, platím 30 Kč ![]()
@Martina713 Slusny vycet, to uz ti toho moc k jidlu nezbyva 😂
@Kata94 Presne! Jak bezedna jama! Ale rano jsem si stoupla na vahu a mam o 0,5kg mene 😅
@SarkaKC píše:
Jsem na tom klasicky úplně stejně
Zrovna včera jsem se nad sebou už zamyslela, jestli je to normální, mít pomalu dva obědy
takže já: Jogurt v 7:00, jablko a nektarinka v 10:00, 11:30 losos s bramborem, 14:00 jogurt, 15:00 bageterie bulevard (jedna a půl bagety), pak spánek do 18:30, a vepřový plátek s rýží
![]()
@SarkaKC
Ja to mám taky tak
včera mi v 9 večer manžel ohříval a nesl do postele polivku a stejně mi pk bylo blbě.
Ale mě se ty nevolnosti teď změnili, už mi není vyloženě na zvracení, ale děsně mě bolí někde mezi žaludkem a střevami (asi
) a furt mi strašně kruci v břiše.
Tak konec stezovaciho kolečka
![]()
@SarkaKC No právě
Ale když se nenajím, je ještě hůř
Tak snad 3-4 týdny a bude líp
Ty jsi ve kterém týdnu? Já asi v 10.