Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, přidávám se k Vám
. Snažíme se rok a teď je to první pozitivní test. Jsem asi v 5tt. Test už konečně vypadá takto. Na kontrolu se chci objednat do CAR za dva týdny. Ještě jsem nikdy těhotná nebyla, takže se samozřejmě vnitřně bojím a ještě se snažím moc neradovat
@Shen Ahoj, moc gratuluji! My se snazili 10 mesicu a take je to me prvni těhu. Navic mne je 33 a manželovi 42, takze slavim uz jen to, ze to jde ![]()
@SarkaKC píše:
@Shen Ahoj, moc gratuluji! My se snazili 10 mesicu a take je to me prvni těhu. Navic mne je 33 a manželovi 42, takze slavim uz jen to, ze to jde
Mně je 32
takže taky žádná už mladice. Taky jsme rádi. Nakonec se povedlo přirozeně. ![]()
Ahojky, mě by zajímalo, komu je taky tak špatně jako mně? A co vám třeba pomáhá? Něco jsem zkoušela, ale zatím jsem nepřišla na nic, co by mi ulevilo. V podstatě od mala mám takové horší trávení, musím si dávat pozor na to, co jím, z dost věcí mi bývá těžko. Už jsem to dost vychytala za ty roky, že vím, co můžu a co ne. Doufala sem, že třeba v těhotenství budu mít klid, že jsem si to vybrala všechno před tím a ono prd
. Od čtvrtka je mi dost blivno
. V pátek v práci jsem myslela, že to snad všem už řeknu, at se nemusím tvářit, že je mi fajn
. Dneska jedeme ke tchánovcům na oběd, to teda vůbec netuším, jak zvládnu. Zase jim to ještě nechceme říkat, protože nemám ani po první kontrole, tam jdu ted v úterý. Dává mi teda malej prcek zabrat ![]()
@Kulicka113 Ja to mam v takovych navalech a pomaha mi to zaspat
a trochu ledová voda ![]()
@SarkaKC Ledová voda mi děla taky dobře. To zaspaní by bylo fajn, ale v práci to nepůjde
Ted o víkendu to ale využívám dost ![]()
@AmyLane ahojky,tak ti držím palce 🙏mě to nevyšlo 😔dneska v noci jsem začala krvacet, a dneska ráno jsem byla na pohotovosti, samovolný potrat… zamlkle těhotenství 😔tak držím palce 😊 ![]()
@SarkaKC 7tyden
pichli mi nějakou injekci aby to odešlo jakoby mestruaci samo, takže uvidíme, v úterý kontrola, jestli tam něco nezůstalo, jinak ještě pod narkózu vyčistit ![]()
@SarkaKC byla bych nejraději 😔 😔 🙏ale v noci jsem krvácela dost i nějaké husté kousky🙈 🙈 uvidíme ale teďka už mě bolí v podbřišku dost, asi ta injekce 🤷
@Liduška11 To bude ta injekce. Podle mě to vyvolá něco jako kontrakce, aby ses vycistila ![]()
@SarkaKC Ale mám doma skoro čtyřletého syna, tak mám aspoň myšlenky trošku i jinde 🙏 😊