TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1363
21.8.22 07:17

Ahoj holky, přidávám se k Vám :). Snažíme se rok a teď je to první pozitivní test. Jsem asi v 5tt. Test už konečně vypadá takto. Na kontrolu se chci objednat do CAR za dva týdny. Ještě jsem nikdy těhotná nebyla, takže se samozřejmě vnitřně bojím a ještě se snažím moc neradovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.8.22 07:40

@Shen Ahoj, moc gratuluji! My se snazili 10 mesicu a take je to me prvni těhu. Navic mne je 33 a manželovi 42, takze slavim uz jen to, ze to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1363
21.8.22 07:42
@SarkaKC píše:
@Shen Ahoj, moc gratuluji! My se snazili 10 mesicu a take je to me prvni těhu. Navic mne je 33 a manželovi 42, takze slavim uz jen to, ze to jde :lol:

Mně je 32 :D takže taky žádná už mladice. Taky jsme rádi. Nakonec se povedlo přirozeně. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.8.22 11:27

Ahojky, mě by zajímalo, komu je taky tak špatně jako mně? A co vám třeba pomáhá? Něco jsem zkoušela, ale zatím jsem nepřišla na nic, co by mi ulevilo. V podstatě od mala mám takové horší trávení, musím si dávat pozor na to, co jím, z dost věcí mi bývá těžko. Už jsem to dost vychytala za ty roky, že vím, co můžu a co ne. Doufala sem, že třeba v těhotenství budu mít klid, že jsem si to vybrala všechno před tím a ono prd :mrgreen:. Od čtvrtka je mi dost blivno 8o. V pátek v práci jsem myslela, že to snad všem už řeknu, at se nemusím tvářit, že je mi fajn :D. Dneska jedeme ke tchánovcům na oběd, to teda vůbec netuším, jak zvládnu. Zase jim to ještě nechceme říkat, protože nemám ani po první kontrole, tam jdu ted v úterý. Dává mi teda malej prcek zabrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.8.22 11:29

@Kulicka113 Ja to mam v takovych navalech a pomaha mi to zaspat :lol: a trochu ledová voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.8.22 11:34

@SarkaKC Ledová voda mi děla taky dobře. To zaspaní by bylo fajn, ale v práci to nepůjde :lol: :lol: Ted o víkendu to ale využívám dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.8.22 11:59

@AmyLane ahojky,tak ti držím palce 🙏mě to nevyšlo 😔dneska v noci jsem začala krvacet, a dneska ráno jsem byla na pohotovosti, samovolný potrat… zamlkle těhotenství 😔tak držím palce 😊 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.8.22 12:14

@Liduška11 To mě mrzí :,( Drž se! V kolikatem tydnu jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.8.22 12:17

@SarkaKC 7tyden :,( pichli mi nějakou injekci aby to odešlo jakoby mestruaci samo, takže uvidíme, v úterý kontrola, jestli tam něco nezůstalo, jinak ještě pod narkózu vyčistit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.8.22 12:20

@Liduška11 Ach jo. Tak snad to odejde alespoň samo! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.8.22 12:27

@SarkaKC byla bych nejraději 😔 😔 🙏ale v noci jsem krvácela dost i nějaké husté kousky🙈 🙈 uvidíme ale teďka už mě bolí v podbřišku dost, asi ta injekce 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.8.22 12:28

@Liduška11 To bude ta injekce. Podle mě to vyvolá něco jako kontrakce, aby ses vycistila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.8.22 12:31

@SarkaKC tak tak, jak píšeš…kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.8.22 12:45

@SarkaKC Ale mám doma skoro čtyřletého syna, tak mám aspoň myšlenky trošku i jinde 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.8.22 12:58

@Liduška11 to mě moc mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie