Poradna duly
Jana Čurdová
@Andy332 píše:
Holky, moc vam dekuji za gratulace, doufam, ze bude i nadale vse v poradku🙏 Jste zlaté🌸 S temi odpovedmi jste me tedy moc nepotesily😅 Ale je mi o trochu lepe, kdyz vim, ze v tom nejsem sama. Jinak s temi naladami - mne se manzel vcera zeptal, jak mi je a ja se rozbrecela, ze porad blbe🤣 Takhle slysim Kaju Gotta v radiu a prijde mi lito, ze uz tu neni - řvu🙈 Vsechny mame obdiv za tenhle lidsky úděl, ale nejvice holky vy, ktere se musite starat doma jeste o dalsi prcky, to si tedy neumim vubec predstavit. Ja mam i psy na hlidani u tchyne, protoze ani to 💩 bych ted nesebrala🤢
Je to síla ty hormony ze 😂 ja strašně doufám, ze mi bude zle jen tak jak mi je a ne ještě víc jak u syna 😰 to jsem byla naprosto nepoužitelná.. no a ta predstava, ze musím fungovat a ne jen ležet.. pfff prosím 🙏 😂 v kolikatem týdnu jsi prosím slyšela srdíčko?
Ahoj holky, jsem ráda, že zázvorová lízátka zabírají a aspoň trošku uleví
Jinak já dneska vyrazila na neplánovanou kontrolu k Dr. začala jsem ráno trošku špinit a po předchozím SP se dost bojím, ale pan doktor mě uklidnil, že je všechno v pořádku
miminko odpovídá na den přesně 7+4 a bylo vidět srdíčko
tak snad to bude i nadále dobré… další kontrola až ve 12tt
@Majjasl píše:
Ahoj holky, jsem ráda, že zázvorová lízátka zabírají a aspoň trošku ulevíJinak já dneska vyrazila na neplánovanou kontrolu k Dr. začala jsem ráno trošku špinit a po předchozím SP se dost bojím, ale pan doktor mě uklidnil, že je všechno v pořádku
miminko odpovídá na den přesně 7+4 a bylo vidět srdíčko
tak snad to bude i nadále dobré… další kontrola až ve 12tt
Veliká gratulace
už abych měla taky první kontrolu zasebou ![]()
Holky, musely jste před ultrazvukem v 6-7tt na krev? Volala jsem do CaR a chtěla jsem se objednat a sestra na mě vyjela, že prvně na krev a pak az na ultrazvuk. Nenechala jsem se nakonec odbyt. Přijde mi, že na ultrazvuku se koukne a vidí. Proč chodit zase na odběr krve (nesnasim to).
@Shen Hele podle mě je to na tobě, jestli pujdes na odběr krve, nikdo te do toho nemůže nutit
já jdu poprvé na kontrolu zítra a o krvi nic nerikali. Ale jdu normálně ke své gyn.
@AmyLane píše:
@Shen Hele podle mě je to na tobě, jestli pujdes na odběr krve, nikdo te do toho nemůže nutitjá jdu poprvé na kontrolu zítra a o krvi nic nerikali. Ale jdu normálně ke své gyn.
Neřeknu, kdyby testy nebyly pozitivní nebo jsem neměla potvrzenou ovulaci. To by mohla být určitě cysta. Ale takhle..akorát mě znervóznila, jestli je to vlastně ok ![]()
@Bresndas treba sis to uz vybrala u syna a ted uz ti nebude tak zle🙏 Taky se uklidnuji tim, ze vsechno, co jsem si protrpela povede uz jen k tomu, ze bude vse v poradku🙏 😁 Srdicko bylo presne v 6+6tt. V jake fazi jsi ted ty?☺️️
@Andy332 píše:
@Bresndas treba sis to uz vybrala u syna a ted uz ti nebude tak zle🙏 Taky se uklidnuji tim, ze vsechno, co jsem si protrpela povede uz jen k tomu, ze bude vse v poradku🙏 😁 Srdicko bylo presne v 6+6tt. V jake fazi jsi ted ty?☺️️
Doufám 😂 teď jsme si lehla s Malým a na spánek vypadam jen ja 🤦♀️ 😂 ja jsem dneska 6+3tt a na gyndu jdu za dva dny.. tak snad budu mít třeba štěstí a půjde slyšet ![]()
@Bresndas
To bys mohla mit stesti, kdyz jsem mela ja. Ja mam vzdycky na vse desnou smulu a vychytam same vyjimky a libovky😅 Tak dej pak vedet☺️️
@Shen Ahoj, ano, pokud chodíš na CAR, tak je nutné odebrat HCG - je to kvůli potvrzení a zároveň se tím pak eventualně upravují léky, které užíváš. Při běžném těhotenství, se žádné léky neužívají. My to máme jinak a je potřeba se s tím smířit a neprotestovat. Nic se za to neplatí a veř, že kdyby se to dalo udělat bez toho, tak by CAR milerád ušetřil
Držím palečky ![]()
@Shen Z odberu si nic nedelej. Ja kvuli stitne zlaze pujdu v zari na odbery 4× a to mam fovii z jehel 😂 Musi mi dobre nastavit leky + bezne tehu hodnoty.
@SarkaKC Tak ony jsou na to už zvyklý 😂 😂 😂 ale nebudu rikat, ze nejsou citlivější než normálně před tehotenstvim.
@AmyLane A v kolik zítra jdeš na kontrolu? Já až odpoledne v 17:10. Už se taky nemůžu dočkat ![]()
@Myska1984 píše:
@Shen Ahoj, ano, pokud chodíš na CAR, tak je nutné odebrat HCG - je to kvůli potvrzení a zároveň se tím pak eventualně upravují léky, které užíváš. Při běžném těhotenství, se žádné léky neužívají. My to máme jinak a je potřeba se s tím smířit a neprotestovat. Nic se za to neplatí a veř, že kdyby se to dalo udělat bez toho, tak by CAR milerád ušetřilDržím palečky
Tak to pak jo
. Mně spíš přišlo, že sestřička vůbec nevidi asi do karty, ikdyz jsem nahlásila RČ. doktor mi řekl před měsícem, že když zaberou léky na podporu ovulace, mám přijít v 6tt na ultrazvuk. Sestra z CAR začala s tou krvi, že mám jít na krev ke své původní gynekoložce. Tak jsem nakonec volala dle doporučení na svou původní gyndu, tam mi zase řekli, že na krev mě neposlou, že mám přijít k nim na ultrazvuk. Ale to mi zase přijde divný, když mě léčí v CAR proč chodit na diagnostiku 6tt ke své původní doktorce. Pochopila bych, kdyby mě na krev poslali do CAR a pak ultrazvuk. Ale na krev ke své původní gyndařce a na ultrazvuk do CaR? Nevím do teď, co teda bude v CaR a co u staré gynekologie. Takže jsem si v tom udělala akorát zmatek. Žádný jiný léky, krom jednoho cyklus s oporou ovulace neberu, hormony ok. Tak mě ten postup překvapil ![]()
Příspěvek upraven 22.08.22 v 16:52