TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
29.8.22 09:18
@Moon88 píše:
Holky ja se k Vam pridam take. Minuly ctvrtek jsem mela prvni tehotensky ultrazvuk, byla jsem 6+5. Je to moje prvni miminko🙏🏻 ❤️️

Velká gratulace 🥳 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.8.22 09:20
@zvedavka30 píše:
To je krása! Gratuluji :srdce: :srdce: Já byla 25.8. na prvním utz :srdce: a taky čekáme první :hug: :hug:

Prosim v jakem jsi týdnu? a šlo slyšet ♥️️? Ja byla minuly týden na prvním ultrazvuku 6+4 a ještě bez ♥️️ Tak jsme cela nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.8.22 09:24
@Bresndas píše:
Prosim v jakem jsi týdnu? a šlo slyšet ♥️️? Ja byla minuly týden na prvním ultrazvuku 6+4 a ještě bez ♥️️ Tak jsme cela nervózní

Ahoj, já jsem cca v 7tt, ale paní doktorka říkala, že dle uzt to vypadá na 8tt a srdíčko bylo :* neboj, ono se určitě ukáže, hlavně bud v klidu :srdce: je ještě nejspíš brzy a kdy tě čeká druhý uzt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.8.22 09:26
@zvedavka30 píše:
Ahoj, já jsem cca v 7tt, ale paní doktorka říkala, že dle uzt to vypadá na 8tt a srdíčko bylo :* neboj, ono se určitě ukáže, hlavně bud v klidu :srdce: je ještě nejspíš brzy a kdy tě čeká druhý uzt? [/citacej
@zvedavka30 píše:
Ahoj, já jsem cca v 7tt, ale paní doktorka říkala, že dle uzt to vypadá na 8tt a srdíčko bylo :* neboj, ono se určitě ukáže, hlavně bud v klidu :srdce: je ještě nejspíš brzy a kdy tě čeká druhý uzt?

To je krásný ♥️️Vůbec si nepamatuji u prvního syna kdy šlo slyšet ♥️️🧐
Další kontrola mě čeká 5.9.. už se nemůžu dočkat. Špatně mi je strašně teda, ale jak některé holky psaly nemusí to nutně znamenat, ze je vše jak má byt 🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.8.22 09:30
@Bresndas píše:
To je krásný ♥️️Vůbec si nepamatuji u prvního syna kdy šlo slyšet ♥️️🧐
Další kontrola mě čeká 5.9.. už se nemůžu dočkat. Špatně mi je strašně teda, ale jak některé holky psaly nemusí to nutně znamenat, ze je vše jak má byt 🧐

To je už za týden a já věřím, že tam se potvrdí že je všechno v pořádku a bude vidět :srdce: držím moc palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.8.22 09:44
@zvedavka30 píše:
To je už za týden a já věřím, že tam se potvrdí že je všechno v pořádku a bude vidět :srdce: držím moc palce :hug: :hug:

Děkuji 😊Já doufám 🙏 snažili jsme se rok.. vůbec jsme nečeká, ze to nepůjde hned jako u prvního syna 🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.8.22 10:00
@Bresndas píše:
Děkuji 😊Já doufám 🙏 snažili jsme se rok.. vůbec jsme nečeká, ze to nepůjde hned jako u prvního syna 🧐

jak se říká, všechno má svůj čas :srdce: Nám to s přítelem vyšlo na druhý měsíc :hug: ale bude to náš první :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.8.22 10:11

@Bresndas Tak my to měli naopak, na první dceru jsme čekali 2 roky a teď jsme si řekli, dáme tomu volný prubeh a podařilo se to asi za 3-4 měsíce, takže rychle 😇 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.8.22 10:13
@zvedavka30 píše:
jak se říká, všechno má svůj čas :srdce: Nám to s přítelem vyšlo na druhý měsíc :hug: ale bude to náš první :andel:

Ano mas pravdu 😊 mimi asi čekalo až dodelame úplně baracek 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.8.22 10:15
@AmyLane píše:
@Bresndas Tak my to měli naopak, na první dceru jsme čekali 2 roky a teď jsme si řekli, dáme tomu volný prubeh a podařilo se to asi za 3-4 měsíce, takže rychle 😇 😊

Tyjo dva roky to je pro mě neuvěřitelná doba 😰 ale hlavně, ze se povedlo 🥳 🥳 držme si palce, aby bylo vše jak má byt ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.8.22 10:18

Ahoj holky, sleduji Vás od začátku a ráda bych se k Vám přidala ;) podle ms bych měla být 8+6 dle Dr je to mladší což odpovídá měla jsem opožděnou ovulaci. Mám už skoro 4 letou dceru po téměř 2 létem snažení. Teď se nám také podařilo po 2 letech zázrakem přirozeně, chodila jsem do gennetu, kde nám řekli, že se musí nejprve zjistit zda mi dovolí otěhotnět kvůli špatne jizvě po císaři. To nám tedy dovolili, ale byla mi zjištěna alergie na spermie a ještě od prvního tehu vím že mám špatnou srážlivost krve. Po laparoskopii a hysteroskopii zjistili, že tedy mužů na umělé, ale že je špatný vchod do dělohy tak se uvidí zda mě nebude čekat plastika té jizvy. Naštěstí více se zjišťovat nemuselo protože já objevila// :smiling_face_with3_hearts: už mám 2 kontroly za sebou a ve středu mě čeká další. Teď se modlím aby bylo vše v pořádku, protože dcera si přinesla domu 7nemoc😕 všem moc držím palečky ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.8.22 10:32
@Anonym 92 píše:
Ahoj holky, sleduji Vás od začátku a ráda bych se k Vám přidala ;) podle ms bych měla být 8+6 dle Dr je to mladší což odpovídá měla jsem opožděnou ovulaci. Mám už skoro 4 letou dceru po téměř 2 létem snažení. Teď se nám také podařilo po 2 letech zázrakem přirozeně, chodila jsem do gennetu, kde nám řekli, že se musí nejprve zjistit zda mi dovolí otěhotnět kvůli špatne jizvě po císaři. To nám tedy dovolili, ale byla mi zjištěna alergie na spermie a ještě od prvního tehu vím že mám špatnou srážlivost krve. Po laparoskopii a hysteroskopii zjistili, že tedy mužů na umělé, ale že je špatný vchod do dělohy tak se uvidí zda mě nebude čekat plastika té jizvy. Naštěstí více se zjišťovat nemuselo protože já objevila// :smiling_face_with3_hearts: už mám 2 kontroly za sebou a ve středu mě čeká další. Teď se modlím aby bylo vše v pořádku, protože dcera si přinesla domu 7nemoc😕 všem moc držím palečky ať je vše v pořádku

Vítej :andel: moc gratuluji a držím palce ať je všechno v naprostém pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
29.8.22 11:17

@zvedavka30 juuu🤩 take gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.8.22 11:52

Ahoj holky, tak já dnes byla na gynde pro neschopenku. Po celé poliklinice mají výpadek telefonu, tak jsem musela osobně a rovnou mi paní doktorka udělala i kontrolu :) tak konečně už bylo vidět i srdíčko :srdce: každopádně velká kontrola s tehotenskou průkazkou atd mi zůstává na čtvrtek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
29.8.22 13:22

@Bresndas Ahojky, já byla na kontrole dle ovulace 6+4, doktorka rikala, ze spis 6+1, ale srdíčko už bilo :srdce: ono je ale taky důležitý, jak kvalitní má doktor pristoj. Kolikrát to je fakt velký rozdíl. Takže se neboj, vše bude ok :hug:

Jinak nevolnosti si užívám kvalitní, už se těším, až to bude za mnou :poblion: doufám, ze co nejdřív :zed:

A co se snažení tyka. Tak tohle je moje třetí těhotenství. První bylo na druhy pokus, druhy na první… teď jsem si rikala, ze kdoví jak to bude, ze aby to šlo hned. Přece jen je člověk o něco starší a stejně to bylo hned na první pokus :lol: :lol: takže jsem rikala, ze potom už si musíme dávat jooo bacha :lol: :lol: :lol: takže moc obdivuju všechny, kdo čekaly delší dobu. Dva roky? By mi asi hrablo :? muselo to byt desne náročný :-(

Příspěvek upraven 29.08.22 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital