Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nexiiie já bych hlavně naparovala ten obličej nad hrncem třeba, aby se to uvolnilo. V tomhle těžko radit, hlavně podle sebe, jak to cítíš.
@Martík97 píše:
@fenny ale ona viděla jen prázdný gestační váček a mluvila něco o tom žloukovém, že tam je…
Muze to tak byt, uvidis na pristi kontrole. ![]()
@Martík97 píše:
@fenny říkala, že buď se objeví nebo je to neprosperující těhu. Ale hgc pěkně rostlo…
Uvidis, pokud hcg roste, je to dobre…me tenkrat kdyz ho vzali bylo vysoke a pak mi ho vzali a snizovalo se.
@Lemur84 jako kdyz ti podruhe brali hcg bylo nizsi nez poprve? Ja mla 1000 a pak 2700
@Martík97 Chapu tve pbavy, ani nevis jak s tebou soucitim, prochazim si tim samym - kazdodenni obavy, strach, uzkost, pak obcasne zachvevy radosti a pozitivniho mysleni, ktere ale vzdy vytestni opet obavy a nejistota. Take si vycitam kdejaky lek a virozu, ale jsou veci, ktere ovlivnit nemuzeme. Ja si treba nejsem jista ani tim utrogestanem, mam pocit, ze jsem po nich hormonalne uplne v haji a i kdyz to bere tolik zen, tak nemam moc duvery ani k temto lekum. Musime doufat, v utery bychom uz meli videt o neco vic. Ja mela jit na kontrolu zitra, ale kvuli viroze nemuzu, ach jo. Budu na tebe myslet, drz se, i kdyz vim, ze je to tezke.
@Martík97 píše:
@Bacaga O zloutkovem vacku dr. mluvila…
Tohle jsem měla být 6+5 dle ms, což ale taky určitě nesedí, zítra jdu na kontrolu, po 15 dnech, dost se bojím, ale snad to bude v pořádku. Jak už jsem psala, jen gestační se žloutkovým váčkem 13,69mm, přikládám foto, pro porovnání, snad tě to uklidní, že to má někdo podobně.
Holky tak jsem vcera chlapovi oznamila ze pokud vse dobre dopadne budeme v kvetnu komplet ![]()
@Lemur84
A co muž?
Já když jsem to řekla, tak se otočil zády a řekl: No ty vole ![]()
@fenny ja mu dala do obalky papir a tehotensky test…Na obalce bylo napsano, prisne tajne, jen pro tatinka, otevrit po 21.h. az budou deti v pelechu. ![]()
Koukal a nechapal co jsem vymyslela…Kdyz drzel test rekl, hm pekny… Vy to hrozne prozivate, proc curas na ten papirek tak brzy… ![]()
Hojte ženy, mám zvědavý dotaz. Jak je to s naruzovelym vytokem? Mám plasit? Už druhy den ho u sebe pozoruji. Nikdy jsem se stim nesetkala
@Pavouk plašení ničemu nepomůže, může to být v pořádku a nemusí, doktor na tom nic nezmění. Držím palečky, ať to brzo přejde a ať je všechno v pořádku ![]()
@Pavouk pro svuj klid bych zavolala dr…Ale on s tim nic neudela…Ted je to bud vse a nebo nic… Ale naruzoveli hlen nemusi hned znamenat ze je to zle…Jen pozor na jasnou krev.