Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky, zatim anonymne, ale vypada to ze koncem kvetna k nam pribude ctvrtatko![]()
![]()
Vcera jsem si delala test z odpoledni moci a slaba carka byla, dnes rani a dost silna…Tak snad vse dobre dopadne…
Ahoj, u nás taky čtvrté a neplánované ![]()
Na kontrolu se zatím nechystám, nejdřív kolem 13.tt a nejradši bych šla až na 20.tt, to bude ale zrovna kolem Vánoc, tak nevím.
@fenny píše:
Ahoj, u nás taky čtvrté a neplánované
Na kontrolu se zatím nechystám, nejdřív kolem 13.tt a nejradši bych šla až na 20.tt, to bude ale zrovna kolem Vánoc, tak nevím.
U nas to bylo planovane
A ja bych rada ten prvotrimestrialni screening. Nevim jestli me objednaji primo na nej nebo driv, uvidime. Kazdopadne vyckam do rijna.
@eM00 První screening vynechávám, zdravé dítě mi nezaručí žádné vyšetření a v případě špatných výsledků bych na UPT stejně nešla. Pro mě je důležitý jen ten velký ultrazvuk kolem 20.tt a pokud bude v pořádku, žádné jiné vyšetření neplánuju.
@Anonymní píše:
U nas to bylo planovaneA ja bych rada ten prvotrimestrialni screening. Nevim jestli me objednaji primo na nej nebo driv, uvidime. Kazdopadne vyckam do rijna.
U nás sice neplánované, ale rozhodně chtěné. Posledně jsem se objednávala kolem toho 12.tt a sestra vyšilovala, že nestihneme screening. Tak jsem se jí snažila uklidnit, že ho nechci, ale byla vyplašená, že prý dostane cpucunk od doktora. Tak jestli chceš až na screening, tak jim to tak řekni.
@fenny a to ja tam klidne pujdu driv, ale zas nechci moc brzy, at je neco videt…
@fenny Tak to jo ![]()
To jsi držák že to zmákneš až do 13tt. Ka bych nejradši chodila každý týden
Je to první mimi tak mám i z maličkostí obrovskou radost ![]()
@Anonymní píše:
@fenny a to ja tam klidne pujdu driv, ale zas nechci moc brzy, at je neco videt…
Tak pak je to za mě ideální tak kolem 9.-10.tt, protože už od prvního těhotenství nemůžu dostat z hlavy slova doktora, že nejvíc SP bývá 7.-8.tt ![]()
@eM00 Mě právě v prvním těhotenství naháněli na kontroly až moc často (a úplně zbytečně), že mi to dost znechulili, ale až u druhého mi došlo, že se nemusím nechat poslat, kam mi řeknou ![]()
@fenny píše:
Tak pak je to za mě ideální tak kolem 9.-10.tt, protože už od prvního těhotenství nemůžu dostat z hlavy slova doktora, že nejvíc SP bývá 7.-8.tt@eM00 Mě právě v prvním těhotenství naháněli na kontroly až moc často (a úplně zbytečně), že mi to dost znechulili, ale až u druhého mi došlo, že se nemusím nechat poslat, kam mi řeknou
Ja mam za sebou 3 zamlky tehotenstvi ![]()
@Anonymní píše:
Ja mam za sebou 3 zamlky tehotenstvi
@fenny píše:Nemá cenu se trápit něčím, co člověk nemůže ovlivnit, ale zkušenosti jsou nepřenosné.
V jakých týdnech jsi měla ty zamlklé?
9,8,7,
@Lemur84 píše:
Ty jo no nic, tak se odtajnim…![]()
A byly mezi dětma nebo nějak po sobě? Kolik těch dětí vlastně plánujete? Já jsem vždycky říkala třikrát a dost
![]()
Líbí se mi tento článek o raněných potratech
http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/…i-potraceji/
@fenny píše:![]()
A byly mezi dětma nebo nějak po sobě? Kolik těch dětí vlastně plánujete? Já jsem vždycky říkala třikrát a dost
Líbí se mi tento článek o raněných potratech![]()
http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/…i-potraceji/
Prvni byl jako uplne prvni tehotenstvi, pak mezi druhym a tretim ditkem byli dva…
Planuji mu dat obalku a do ni napsat bud jako ze to pisu ja nebo miminko…Jen nevim zda tam prihodit t.test.Jeste uvidim.