Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat pijete bublinková limonády nebo třeba jemně perlive? Nebo radej jen vodu a třeba džus?
Ano, piju, proč by ne? ![]()
@Lil Kitkatt četla jsem to na internetu že by se to moc nemělo tak mě to jen zajímalo jak to kdo má ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat pijete bublinková limonády nebo třeba jemně perlive? Nebo radej jen vodu a třeba džus?
Piju jemně perličku vodu, neperlivou bych nedala
A občas ledový čaj ![]()
@Anonymní píše:
@Lil Kitkatt četla jsem to na internetu že by se to moc nemělo tak mě to jen zajímalo jak to kdo má
Bublinková voda nijak zvlášť nevadí.
Pozor si dej spíš na plísňové sýry jako hermelín a niva, sushi a vůbec syrové ryby a maso…
@Lil Kitkatt taky si to říkám že by ta jemně perliva voda nemusela vadit.Jsem zvikla ji pít víc než klasickou po te mě je těžko
@Anonymní píše:
@Lil Kitkatt četla jsem to na internetu že by se to moc nemělo tak mě to jen zajímalo jak to kdo má
Tak Na internetu najdes spoustu veci co ne a co jo, piju bublinkovou magnesii, obcas si dam i kafe i doma udelany syr…,,
Holky, mam porad zimnice a celkem casto me boli hlava, je to normalni???
@Martík97 Těžko říct, nenastydla jsi spíš?
Kolikátý jsi týden?
@Martík97 píše:
Holky, mam porad zimnice a celkem casto me boli hlava, je to normalni???
Zima mi je taky. Hlavně večer, když už se můžu konečně svalit na gauč a relaxovat. Měla jsem to tak ale i v prvním těhotenství. Nemůže tě hlava bolet třeba z nedostatku tekutin?
Jinak k příznakům - dnes jsem 7+1 a poslední dva tři dny se mi navaluje po ránu, to vždy utíkám od otevřený ledničky. A pak přes den musím pořád něco uzobávat, aby mi nebylo blbě z hladu. Na kontrole jsem byla v úterý (6+4) a srdíčko už bylo krásně vidět i slyšet ![]()
@Lil Kitkatt nevim jestli jsem nastydla, ted jsem 5+1 dle data oplozeni. Ovulaci mivam vzdy pozdeji…
Mně zima bývá i normálně, ale zimnici nemám a hlava mě taky nebolí. Ale klidně to může být obojí z únavy..
Ahoj holky tak mám dnes první den takřka co celej ležím není mě moc dobře a z toho chvila najed ou jak kdyby nic ale pak zas to prijde k obědu byly roztrelene ptacky ale ty jsem vyměnila za toustovy chleba slabě maznuty a teď su věřím aspoň brambory abych do sebe dostala něco tepleho
je to zajímavé ale i toto si užívám. Jinak mě dnes byla také celi den zima a to mám teplé ponožky a jsem pod peřinou. Ted mě dojel přítel a zapl mě topení jupiii bude teplicko a dovezl i loupaky tak ty taky zvladnu snad
a jak se máte vy?
Mně je zase pořád vedro. Pořád hořím a chodím se někam chladit. Jinak bublinky nevadi. Normálně piju jen vodu a minule těhotenství jsem v sobě udržela jen malinovou a grepovou limcu
![]()
Tak mě je zima pořád a teď nám dělali komín tak týden se nesmí topit. Piju jeden čaj za druhým. A nejhorší je to v noci. Jinak žádné nevolnosti. Dneska mě čeká UTZ tak doufám, že už tam bude něco malinko vidět a bude mimi tam kde být má
![]()