TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.9.20 15:49

Ahoj holky chtěla bych se zeptat pijete bublinková limonády nebo třeba jemně perlive? Nebo radej jen vodu a třeba džus?

• Citovat
  • Upravit
5708
19.9.20 17:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat pijete bublinková limonády nebo třeba jemně perlive? Nebo radej jen vodu a třeba džus?

Ano, piju, proč by ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.20 17:15

@Lil Kitkatt četla jsem to na internetu že by se to moc nemělo tak mě to jen zajímalo jak to kdo má ;)

• Citovat
  • Upravit
2665
19.9.20 17:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat pijete bublinková limonády nebo třeba jemně perlive? Nebo radej jen vodu a třeba džus?

Piju jemně perličku vodu, neperlivou bych nedala :lol: A občas ledový čaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.9.20 17:35
@Anonymní píše:
@Lil Kitkatt četla jsem to na internetu že by se to moc nemělo tak mě to jen zajímalo jak to kdo má ;)

Bublinková voda nijak zvlášť nevadí. ;) Pozor si dej spíš na plísňové sýry jako hermelín a niva, sushi a vůbec syrové ryby a maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.20 17:42

@Lil Kitkatt taky si to říkám že by ta jemně perliva voda nemusela vadit.Jsem zvikla ji pít víc než klasickou po te mě je těžko

• Citovat
  • Upravit
19.9.20 18:15
@Anonymní píše:
@Lil Kitkatt četla jsem to na internetu že by se to moc nemělo tak mě to jen zajímalo jak to kdo má ;)

Tak Na internetu najdes spoustu veci co ne a co jo, piju bublinkovou magnesii, obcas si dam i kafe i doma udelany syr…,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.9.20 19:12

Holky, mam porad zimnice a celkem casto me boli hlava, je to normalni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.9.20 19:58

@Martík97 Těžko říct, nenastydla jsi spíš?
Kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.9.20 20:04
@Martík97 píše:
Holky, mam porad zimnice a celkem casto me boli hlava, je to normalni???

Zima mi je taky. Hlavně večer, když už se můžu konečně svalit na gauč a relaxovat. Měla jsem to tak ale i v prvním těhotenství. Nemůže tě hlava bolet třeba z nedostatku tekutin?

Jinak k příznakům - dnes jsem 7+1 a poslední dva tři dny se mi navaluje po ránu, to vždy utíkám od otevřený ledničky. A pak přes den musím pořád něco uzobávat, aby mi nebylo blbě z hladu. Na kontrole jsem byla v úterý (6+4) a srdíčko už bylo krásně vidět i slyšet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
19.9.20 20:07

@Lil Kitkatt nevim jestli jsem nastydla, ted jsem 5+1 dle data oplozeni. Ovulaci mivam vzdy pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.9.20 20:39

Mně zima bývá i normálně, ale zimnici nemám a hlava mě taky nebolí. Ale klidně to může být obojí z únavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
20.9.20 17:31

Ahoj holky tak mám dnes první den takřka co celej ležím není mě moc dobře a z toho chvila najed ou jak kdyby nic ale pak zas to prijde k obědu byly roztrelene ptacky ale ty jsem vyměnila za toustovy chleba slabě maznuty a teď su věřím aspoň brambory abych do sebe dostala něco tepleho :D je to zajímavé ale i toto si užívám. Jinak mě dnes byla také celi den zima a to mám teplé ponožky a jsem pod peřinou. Ted mě dojel přítel a zapl mě topení jupiii bude teplicko a dovezl i loupaky tak ty taky zvladnu snad :D a jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.9.20 20:41

Mně je zase pořád vedro. Pořád hořím a chodím se někam chladit. Jinak bublinky nevadi. Normálně piju jen vodu a minule těhotenství jsem v sobě udržela jen malinovou a grepovou limcu :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
21.9.20 08:51

Tak mě je zima pořád a teď nám dělali komín tak týden se nesmí topit. Piju jeden čaj za druhým. A nejhorší je to v noci. Jinak žádné nevolnosti. Dneska mě čeká UTZ tak doufám, že už tam bude něco malinko vidět a bude mimi tam kde být má :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí