TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
15.9.20 14:56

@mar.cat jo taky sem doufala, že tam už neco bude videt :lol: ale ještě se asi stydí. Ja jdu hned pristi týden, tak snad tam bude uz neco videt a hlavně i slyšet :srdce:

Máte taky jiny příznaky než, že vam je špatně? Me špatně neni, ale děsně boleji prsa a mam strašně nafoukly břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.20 15:06

@Meda78
Mě se dělá špatně teda jen v autě, ale jinak mě bolí prsa, jsem nafouklá a sem tam mě během dne tlačí v podbřišku jako před MS. :D A občas mě pálí žáha, to jsem před těhu zažila asi jen jednou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.9.20 18:56

Ahojky holky, já jsem 6+2 a zatím příznaky žádné, jen nafouklé břicho po jídle a trošku bolavá prsa :) Na gyndě jsem zatím nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.9.20 07:58

Holky co bych dala aspoň za chvilkou nevolnost. kdyby me nebolela prsa a byla normalne ms, ani nevím, že jsem těhotná. u obou kluku jsem doslova blila jako šakal az do 5teho měsíce, ted jsem zatím ok. Pac nejsem žádný drobek, melo to své výhody, ze začátku šla kyla dolu a ve výsledku jsem nabrala jen 8 kg. Ted je mi dobře a v druhým měsíci mam uz 2 kg nahore, a to netrpím zravosti. Děvčata držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
16.9.20 08:20

@Onisek no já popravdě i přes celodenní nevolnosti (ale nejsou nijak kritické, nezvracím) trpím šílenou žravostí. Sladké jsem nikdy nejedla, teď to musím mít. Ovoce a zeleninu, které mi nikdy nevadily, cpu doslova na sílu. Snažím se ovládat, ale ta chuť na samé nezdravé věci je fakt neovladatelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.9.20 08:26

@Onisek mě třeba nic moc není. Nějak moc špatně mě není už ani tak unavená nejsem. Ale teď poslední 2 dny vždy večer začínám mít divný pocit u žaludku :D Moc žravá taky nejsem ale nějaké ty chutě mám občas na sladké pak zase na slané :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.9.20 08:46

Ahoj

Holky, tak na kontrole nebylo nic videt. Pry to muze byt i mimodelozni i ZT nebo proste jen jsem otehotnela pozdeji. Nabral me hcg, vysledek bude odpo a dalsi hcg v patek a tam uz sepry dozvime vic. Chce se me brecet.Mam hrozny strah a to me dneska ceka zavedeni tech 3 implantatu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.9.20 08:53

@Martík97 to bude dobré. Hod se do klidu a hlavně spočítejte stresující diskuze.pak nám dej vědět, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.9.20 09:15

@Martík97 neboj, všechno bude v naprostém pořádku. Měla jsem to úplně stejně. Musí ti říct tohle, ale určitě je jen menší. HCG ti určitě těhotenství potvrdí. Chápu tvůj strach, ale věř a bude to dobrý :andel:. Soucítím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.9.20 09:19

Jinak holky ja dnes byla také na kontrole. Podle PM jsem 8+5 a podle velikosti 8+2. Naštěstí je vše ok, ale další kontrolu mám až za 5 týdnů. S malou jsem u jiné Dr. Chodila po 3 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.9.20 09:26

@Martík97 na ty implantáty teda půjdeš? Ty jo je super že výsledky HCG budou ještě dnes, já na to vždycky musím čekat tyden, což bylo s touhle diagnózou fakt očistec, ale taky to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.9.20 09:41

@2468 jeee,to je krásný drobeček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.9.20 09:43

@2468 ano budou dnes, ale pry se nic nedozvim az v patek podle toho jak hcg poroste. A ja mela pro manzela prekvapeni, ze mu to dneska reknu. Mel to byt darek k nasemu vyroci..jenze ted nevim. A ani nevim, kolik by ta hodnota hcg mela byt…dneska jsem si rano delala test…tskze hcg tam bude, ale teprve v patek se dozvim, zda poroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.9.20 09:45

@2468 ano,ty implantaty otrebuji a ono se to pak 5mesicu hoji. Akorat nebudu brat atb. Jen nechapu, te mi primar nejprve rekl, ze by je nebral a pak, ze kdyz to neni potvrzene, tak si je vzit muzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
16.9.20 09:45

@2468 krasna fotecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie