TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
11.9.20 16:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zatím anonym, dle poslední MS termín 17.5., jsem v červnu po ZT v 9tt, tak tajně doufám. Doma mám prvňáčku a je to celkem náročné… :lol: v pondělí se chci objednat k doktorce :srdce:

Ahoj ;) Me vychazi termin cca tyden po tobe. Doma mam 2,5,takze taky celkem zahul :mrgreen: U druheho tehu pred rokem a pul v 9tt prestalo bit srdicko, tak taky doufam, ze tentokrat vse dopadne dobre :srdce: Zrejme pockam do 7 tt s dr, at jdu rovnou na srdicko. Drzim palce at vse dopadne dobre. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.9.20 19:01

Ahoj holky, můžu se pridat? Dnes jsem 6+0 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.20 19:09

@NeonN no jasně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
12.9.20 10:25

Ahoj můžu se přidat? Holky už jste byly na kontrole ja mam první za sebou a čeká nás další a tam by mohlo už být srdíčko. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.9.20 10:42
@JanickaJa píše:
Ahoj můžu se přidat? Holky už jste byly na kontrole ja mam první za sebou a čeká nás další a tam by mohlo už být srdíčko. Jak jste na tom vy?

Ahoj, půjdu poprvý příští úterý, to budu 6+4, tak jsem zvědavá, jestli už bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
12.9.20 10:50

@1Bublina tak dej pak vědět. Hlavně aby nám to všem dobře dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.9.20 12:23

Ahojky holky, já jsem dnes 6+6 :lol: První kontrola 21.9. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
12.9.20 14:44

Ahojky holky, dnes jsem 6+0, na UTZ jdu 21.9., už jsem byla minulý čtvrtek, ale to nebylo ještě nic vidět, nabrali mi hcg, to bylo 592 a potom v pondělí stouplo na 2200. Tak to snad bude dobrý. Už máme doma kluka 7let a holčičku 3roky. Mě je 36 a už jsme s dalším moc nepočítali, akorát jsem od září nastoupila do práce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.20 17:27

Založila jsem si FB skupinku Květen 2021-termin porodu, kdyby se chtel někdo pridat ;),emimino je fajn, ale pro me osobne je FB na tohle prehlednejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.9.20 18:27
@Anonymní píše:
Nazdárek děvčátka, je tu někdo kdo už našel 2 čárky na testu a TP by vycházel na květen? :)

Snad ja, ale dneska jsem dodtala strach, aby bylo vse v poradku. U dr jsem jeste nebyla, carka teprve sili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.9.20 18:40

Myslite,ze sili?

Holky, ja dostala strach, ze carka nesili…co myslite? Prvni vlevo, pak vpravo a dnesni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.9.20 21:07

@JanickaJa ahoj, já byla na první kontrole včera, podle MS 7+4, ale podle mimca 6+0, srdíčko už bylo :srdce: sex jsme měli jen a pouze 7.8., takže to tak nějak bude i odpovídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.9.20 21:08
@Terezkaaaaaa píše:
Založila jsem si FB skupinku Květen 2021-termin porodu, kdyby se chtel někdo pridat ;),emimino je fajn, ale pro me osobne je FB na tohle prehlednejsi :D

A je tajna? Taky jsem raději za komunikaci přes FB, ale zas nemusí kde kdo vědět, že čekáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 01:02

Ahoj, holky. Jen takovy dotaz. Jsem ted v tydnu 4+3 a napadlo me, ze denne kam vejdu, tak se musi desinfikovat ruce anticovidem. Je v tom prece jen alkohol a kdo vi co a pri nahodnem precteni jsem si vsimla, ze neni vhodny pro tehotne. Ted uz radeji zvolim neco jineho, ale myslite si, ze by to mohlo mit vliv? Ja jsrm takovy stresar, ze jsem z toho nervozni. A vadi kdyz si kouskem vatove tycinky namocene v alkoholu vydensifikuji lokalne aftu v puse? Dekuji moc a omlouvam se za dotaz pokud je hloupy.

• Citovat
  • Upravit
156
13.9.20 08:54

Ahoj holky, taky se ráda přidám :) měla bych mít TP asi 12.5., takže teď jsem tak v půlce šestého týdne :) bude to naše tretatko :srdce: já bych taky byla raději za fb skupinu, ale za mě určitě tajnou a jen pro zvané, jednak to na fb nechci psát, že čekáme a za další nechci, aby si někdo nějaké mé stesky a tak pročítal veřejně na fb :D už jste byly všechny na kontrole? Já bych ráda šla až kolem toho 8tt nejdříve, ať se nemusím bát, že nebude vidět srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí