Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ida11 jeee vypadá na tom ultrazvuku jako maličká ještěrka <3 moc gratuluju, mě čeká kontrola 22.9. a TP mám 23.4.2021, tak snad bude všechno v pořádku a taky budu mít takový krásný obrázek ![]()
@2468 moc se těším, až přidáš svojí fotku. Určitě to nám všem dobře dopadne! ![]()
@Pavouk z kavy se mi ted take navaluje, no, aspon je snadne ji nepit.
Kontrolu mam zitra rano, tak snad bude vse v poradku.
@Tvigy píše:
@Onisek Stará matka??Kolik ti je, jestli se můžu zeptat?? Mě 35, rodit budu ve 36ti… čekám první… asi spadám do stejné kategorie
![]()
Mi teprve 31,manzel 33 ale mudra skoro 70
hold tehdy byla jiná doba.ale vzhledem k tomu ze tato lékařka provedla i moji maminku porodem a přivedla mne na svět, jsem ochotna nad jejím názorem zavřít obě oci ![]()
@Ida11 píše:
Ahoj holky,
tak po kontrole opět slzy, ale tentokrát štěstí. Prý je vše ok, miminko má 1,57 cm, srdíčko nám tluče, má hlavičku, ručičky, nožičky. Já jsem z toho úplně v háji! Strašně se mi ulevilo
Jeee, to je úžasné
![]()
Holky, slyšeli jste tu volovinu s nošením rousek od zítřka? Nevíte jestli i tehule jsou povinné nosit? ![]()
@Onisek ty vole prý 31, stará matka
to mě fakt pobavilo, ale jak říkáš, tehdá to bylo jinak, důležité je, že je dobrá lekarka a věříš jí.
Roušky nás určitě neminou
. Já se bojím jakékoliv teploty teď na zacatku. Malá měla o víkendu 39, jsem se bála že chytnu taky.
@2468 na,moje gyndra občas umí pekne vytočit, ale jinak je opravdu šikovná.
Bacili jsou teď vsude, to je blbý, ale pěkně to kdosi napsal na fb.,,KDYZ PRD PROJDE PRES SPODKY I DZINY, A TO VETSINOU V SEDE, JAK NAS MUZE OCHRANIT ROUSKA,, tato hláška me docela pobavila
jinak navýšit vitamin c a držet se pěkně v teple a vse bude ok
u nás na Moravě je tuhý kořínek ![]()
@sediza Ahoj já bych se velikostí vůbec nenervovala. Mimi je teď ještě tak malinkaté že záleží na každém milimetříku o který doktor posune ukazatele když ho měří. Navíc pokud nevíš úplně přesně který den byla ovulace tak může každý den hrát roli a jestli bylo srdíčko tak se jen raduj a mysli na prďolku ať je mu u tebe dobře ![]()
Ahojky, já bych se k vám přidala
Dnes 5+3 a na ultrazvuku zatím bez zloutkoveho váčku, hcg skoro 7 tisíc, za týden kontrola, snad bude i srdíčko už
![]()
@Onisek Náhodou stará matka pobavila
, protože co pak říká ženám nad 40.
Myslím si též, že roušky jsou k ničemu a hláška z fb je v topu ![]()