Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tvigy já se nesledovala, ale dle ms kalendáře jsem měla mít ovulaci 2.8.. takže podle poslední Ms jsem 7+3, ale na poslední kontrole mi říkal, že jsem otěhotněla později s velkou pravděpodobností. Uvidím teď na kontrole 16.9.. předtím jsem několik měsíců litala po vyšetření protože jsem byla neplodná a měla úplně rozhazenou ms nebo ji vůbec nedostala, takže těžko říct kdy k tomu došlo
.
Ono to třeba ještě přijde, mě začalo být zle ani ne dva týdny dozadu, jinak mi jen bolela prsa. I když bud rada
. S dcerou mi bylo taky dobře, nevolnost max z hladu a únava, ale tohle ani náhodou.
@Anonymní píše:
Nazdárek děvčátka, je tu někdo kdo už našel 2 čárky na testu a TP by vycházel na květen?
Hojky… Já mám těhu test a termin podle kalkulačky me vychází na 12.5.2021.Na gyndu mě objednali až na 21.9.
Jak se holky cítíte? Kolikaty jste den po ovu? Jsem 8 nebo 9 po ovu. Bt se snížila o 0.03. Je mi dnes celý den strašná zima, ani pod dekou jsem se nemohla zahřát, neměla jsem chuť na jídlo, motala se mi hlava, odpoledne už to bylo celkem dobré, ale zase je mi pro změnu horko, tak měřím teplotu (v podpaží) a 37. Tak jsem zvědavá co to bude. U syna jsem měla od 5.dne po ovu v podpazi teplotu nad 37 a trvalo to dalsi dva mesice. Tak snad na me neleze nemoc tentokrat. Nemocne se necitim, spis slabe, divne vidim, mota se mi hlava. Prosvitaji mi na prsou zily. Jestli tohle neni tehu, tak uz mi slusne hrabe ![]()
Jinak hojky všem a doufám, že tu pokecáme. Já mám synka 5/2011 a teď mám zpoždění MS 6.den,test ukázal dvě čárky. První těhu jsem neměla páru ani příznaky, zjistila sem to až v 8tt. Za to, teď je to mazec, únava, zima, spodek mě pne, prsa bolí. Ale těším se, s mužem jsme to plánovali, tak snad se to vše udrží a uchytí.
![]()
@Pavouk píše:
Hojky… Já mám těhu test a termin podle kalkulačky me vychází na 12.5.2021.Na gyndu mě objednali až na 21.9.
Jeee, mi taky kalkulačka tvrdí termín jako mas ty, jen pozitivni test mam už 2 tydny
na tyndu si me pozvali 14.9.
Jinak holky mi dneska manzel oznámil že mam bradavky jak černoška
a vystoupily mi žíly na prsou, na omak lehce citlivá. Ale už druhý den me trapy asi střevní potíže, jsem zdutá jako koza, pupek bolí a ani epumizan nepomáhá. achjo, toto když mi dělalo u předešlých deti, tak jsem to odzvracela a byl klid, teď to nejde ![]()
@Onisek @Pavouk taky mi říká kalkulačka termín 12.5. ![]()
K doktorovi jsem ještě nevolala, přes den nějak zapominam a vzpomenu si vecer..
Jinak prsa…auuuu! Nality, bolavy a bradavky furt v pozoru
Pupek nafouklej, krkam, prdim…manzel má radost ![]()
@Vaal a @Pavouk Holky, mě taky kalkulačka na netu vypočítala datum porodu cca na 9. - 12.5.
Na gyndu si mě pozvali až na 21.9… příznaky zatím žádné, jen malinko prsa, ale fakt malinko…No jsem zvědavá, jak to bude dál. Jsem v 35ti těhotná poprvé, takže totálně bez zkušeností… Čekám, kdy začnu zvracet
![]()
@Tvigy píše:
@Vaal a @Pavouk Holky, mě taky kalkulačka na netu vypočítala datum porodu cca na 9. - 12.5.Na gyndu si mě pozvali až na 21.9… příznaky zatím žádné, jen malinko prsa, ale fakt malinko…No jsem zvědavá, jak to bude dál. Jsem v 35ti těhotná poprvé, takže totálně bez zkušeností… Čekám, kdy začnu zvracet
![]()
![]()
Treba zvracet nebudeš ![]()
Ahoj skupinko, hlásím se také do party, snad budeme všechny spokojeně řešit své těhu záležitosti až do toho května 2021. Já TP 30.4.2021. Na kontrolu jdu 15.9., jsou to nervy to vydržet…ale na to si holt musíme zvykat, musíme věřit, že vše bude Ok.
@Vaal taky prdim, muž se mě tlemi. Ja bradavky nemam vubec tmavi, ale kozenky boleji, jsou tak hezky mohutně nality.
@Vaal taky prdim, muž se mě tlemi. Ja bradavky nemam vubec tmavi, ale kozenky boleji, jsou tak hezky mohutně nality. @Tvigy @Tvigy
Ja první těhu ve 26 a teď druhy tehu v 36,sem napnuta jak spagat a modlim se at je vse ok. ![]()
Děvčata, nasla jsem perfektní aplikaci, jmenuje se tehotenstvi+,je tam krásně 3D zobrazeny plod, každý týden se samozřejmě obrázek mění a jsou tam různé typy
manzel i decka do ni každý den cuci, jestli už se vetřelec mění v miminko ![]()
Ahoj holky,
taky používám těhotenství +. Vlastně od začátku, co jsem těhotenství zjistila. Jinak kontrolu mám zítra - budu přesně 8+1. Tak mám už od včerejška hrozný strach, aby to tentokrát - napodruhé - dopadlo dobře. Žádné silné příznaky nemám, jenom ty prsa jsou hodně velké a mírné nevolnosti v průběhu celého dne. A věci, které mi chutnaly, teď nemůžu ani vidět. Ale víte, z čeho mě natahuje nejvíc? Z kyselých okurek, tak to teda nechápu ![]()
@Ida11 píše:
Ahoj holky,
taky používám těhotenství +. Vlastně od začátku, co jsem těhotenství zjistila. Jinak kontrolu mám zítra - budu přesně 8+1. Tak mám už od včerejška hrozný strach, aby to tentokrát - napodruhé - dopadlo dobře. Žádné silné příznaky nemám, jenom ty prsa jsou hodně velké a mírné nevolnosti v průběhu celého dne. A věci, které mi chutnaly, teď nemůžu ani vidět. Ale víte, z čeho mě natahuje nejvíc? Z kyselých okurek, tak to teda nechápu
Jeee, to už budeš mít určitě krasne viditelne srdicko. posli nám sem fotecku h ed jak ji budeš mit
![]()
Holky a co barvení vlasů takhle na začátku těhotenství?? Barvíte se?? Já musím každý měsíc skrz šediny, používám palette z drogerky, tak snad to není průser
![]()