Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@haha_ja píše:
Ahoj, holky,
o miminko se od začátku léta snažíme a myslela jsem si, že to tentokrát opět nevyšlo, protože jsem 4 dny špinila a jeden den silněji a dnes mi měla začít klasicky silná menstruace. Včera jsem měla menstruační bolesti ale žádné špiněnía a už dva dny chodím spát strašně brzy. Ráno mě napadlo si udělat spíše pro jistotu těhotenský test a našla jsem tam silnějšího ducha. Teď jsem ale zmatená od kdy počítat den poslední menstruace, protože můj cyklus už víc jak půl roku vypadá tak, že 3-4 dny špiním hnědou krví, z toho jeden den silněji, pak mám den pauzu a další den silně krvácím čerstvou krví po dobu dalších 4 dní. Mám to počítat tedy od 10.srpna kdy jsem začala špinit nebo od 14 srpna, kdy jsem začala krvácet klasicky. Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji
Ahojky,1dc se počítá od klasického krvaceni ![]()
@Nika_koci píše:
Já dvě // 12.8. na testu, opravdu silné čárky a MS měla být 16.8., do teď nedorazila, doktor potvrdil těhu, a termínek máme 23.4.2021teď jen aby bylo všechno v pořádku, pro jistotu zavádím Utrogestan…přidala jsem se protože TP duben 2021 tady není, tak snad to nevadí
Ahoj, jen kdybys chtěla, tak dubnový termín 2021 se jmenuje “TP duben 2021” a v té konverzaci mají “uzamčenou” konverzaci TP 04/21. Musíš požádat o “přidání”. ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Termín 29.4.-1.5. 😂. Doma mám už dva chlapáky 11 a 13 let!
Jsem 6+4, jsem hrooozně utahaná, furt bych spala, jedla a prsa se zvětšují a bolí 😅 a žáha mi pálí po většině jídel, takže přestože si na něčem pochutnam, tak pálení žáhy mi to pak zkazí 🙊.
@Onisek ahoj, já se taky chystám na první kontrolu 14.9. 😊 budu 7+4
Já zatím 5+3… vypadá to, že jsem nejmíň
Příznaky zatím stále žádné, první kontrola 21.9… Je to krásný, jak se nám to tu rozrůstá ![]()
Holky, roste vám už někomu bříško???
Já jsem teda akorát brutálně nafouklá… ![]()
@MamaDeny @Tvigy holky jsem dneska 5+0,ale dle dr jsem,,stará,, matka, tak mě chce vidět brzy.
Každopádně těším se at tu budou přibývat fotky fazolek ![]()
@Tvigy zatím neroste, ale u prvního začalo růst až na konci čtvrtýho měsíce, tak uvidím jak to bude teď
![]()
@Onisek Stará matka??
Kolik ti je, jestli se můžu zeptat?? Mě 35, rodit budu ve 36ti… čekám první… asi spadám do stejné kategorie
![]()
@Tvigy píše:tak nafoukla jsem taky
Holky, roste vám už někomu bříško???Já jsem teda akorát brutálně nafouklá…
Ahoj holky,
tak po kontrole opět slzy, ale tentokrát štěstí. Prý je vše ok, miminko má 1,57 cm, srdíčko nám tluče, má hlavičku, ručičky, nožičky. Já jsem z toho úplně v háji! Strašně se mi ulevilo ![]()
@Ida11 Ty jo, krásný, gratuluji!!!
Na kdy máš prosím přesně termín a v kterém seš týdnu?? Možná už jsi to psala, ale už se tu ztrácím ![]()
@Ida11 to je krasny
a dojemný, gratuluju
. Když to vidím, nemůžu se dočkat na 16.9..
@Tvigy jsem jak ve čtvrtém nebo 5 měsíci, ale to jen díky tomu, že mi nejde si dojít na WC a jsem nafouklá
.