TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
8.9.20 09:38

@Onisek fotku určitě přidám, jestli to dobře dopadne

@Tvigy já se taky barvit musím, nedá se nic dělat, šedivá chodit nemůžu :-) ale já si myslím, že když nekouříme, nepijeme, zdravě jíme a hodně ovoce a zeleniny, tak děláme pro naše miminka maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
8.9.20 09:45

@Ida11 To máš pravdu, vše jinak dodržuji na 100 %, tak snad je to OK. Jen mě děsí, že jsem v 6týdnu a stále žádné příznaky :roll: Asi je to normální, ale čekala jsem nevolnosti hned od začátku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.9.20 09:58

@Tvigy podívej, já mám plno známých, které byly úplně bezpříznakové a dopadlo to dobře. Ty nevolnosti jsou jenom reakce na hormonální nerovnováhu v těle. Prostě některé tělo se s tím popere lépe, některé hůře. Já v 6.tt taky skoro nic, teď už ten „jiný stav“ cítím výrazněji. Ale taky - ani jednou jsem nezvracela, jenom cítím prsa, mírné nechutenství a mírné nevolnosti. Tak si to zatím užívej. Ten první trimestr je prostě buď a nebo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.20 10:07
@Pavouk píše:
Hojky… Já mám těhu test a termin podle kalkulačky me vychází na 12.5.2021.Na gyndu mě objednali až na 21.9.

Já to mám přesně stejně :-) tp dle kalkulačky i objednani na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
8.9.20 10:20

@marky30 Já to mám taky tak :lol: Marky, už na sobě něco pozoruješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
8.9.20 10:24

Malý plod nebo je to v pořádku?

Ahoj holky, prosím Vás o radu. Byla jsem na prvním UZ v 6+2. Miminko má pouze 0,46mm. Není to málo? Kolik jste v 7tt měly vy?

Jinak jsem tam málem prožila infarkt. Doktor mi řekl, že nevidí srdeční akci a v tomhle týdnu by už mělo touct srdíčko. Já jsem po 4 potratech, takže moje pocity asi nemusím popisovat. No a nakonec to srdíčko normálně našel a tlouklo. Ale nějak jsem z toho i tak stále v šoku a teď se bojím, že je prďola malej…

Děkuji za jakékoliv reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
8.9.20 11:25

@Ida11 ja sem hrozně unavená, už druhý den spím a spím, jen napit a na wc, nemam ani na nic chuť, :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
8.9.20 11:27
@marky30 píše:
Já to mám přesně stejně :-) tp dle kalkulačky i objednani na gyndu

Superrrrrrrrr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.9.20 11:27

@Pavouk no já jsem doufala, že třeba v tom prvním trimestru kvůli nevolnostem trochu zhubnu, no ale u mě nehrozí. Pro mě je nejhorší stres - že to špatně dopadne. A taky mi bývá zima, ale zase mám strach lézt do teplé vany, tak sedím zabalená v dekách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
8.9.20 11:32

Holky, já teplou vanu stále dávám, tak snad to bude v pohodě :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
8.9.20 11:32
@Ida11 píše:
@Pavouk no já jsem doufala, že třeba v tom prvním trimestru kvůli nevolnostem trochu zhubnu, no ale u mě nehrozí. Pro mě je nejhorší stres - že to špatně dopadne. A taky mi bývá zima, ale zase mám strach lézt do teplé vany, tak sedím zabalená v dekách :-)

Taky sem pod dvouma perinama. Ja u prvního těhu tohle vubec neznam. Nevilnosti spíš jako ze zaludek na vode, ale neblim. Chute nemam vubec na nic. Vsechno me smrdi. Ale tohle těhu je mazec. Nemysli na nic špatného, nestresuj se. Mimisek se zabydluje a bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
8.9.20 11:34
@sediza píše:
Ahoj holky, prosím Vás o radu. Byla jsem na prvním UZ v 6+2. Miminko má pouze 0,46mm. Není to málo? Kolik jste v 7tt měly vy?

Jinak jsem tam málem prožila infarkt. Doktor mi řekl, že nevidí srdeční akci a v tomhle týdnu by už mělo touct srdíčko. Já jsem po 4 potratech, takže moje pocity asi nemusím popisovat. No a nakonec to srdíčko normálně našel a tlouklo. Ale nějak jsem z toho i tak stále v šoku a teď se bojím, že je prďola malej…

Děkuji za jakékoliv reakce.

Mimisek poroste, neboj. Ber to tak, ze má pristroj, který neurcuje přesně, at si ho nechá seřídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.9.20 11:40

@Pavouk taky si to říkám. Tohle těhu je jiné, než poprvé. Fyzicky je mi o něco hůř, taky cítím trochu bolesti jak před MS - to by se měla roztahovat děloha, snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.20 11:56
@Tvigy píše:
@marky30 Já to mám taky tak :lol: Marky, už na sobě něco pozoruješ?

Mno, jo i ne. Špatně mi není, jen se dřív zadycham, když jdu do schodů nebo nesním to, co dřív (množství) a za chvíli zase potrebuju jist. Jsme na pobytu s plnou penzi, tak se do sebe snažím dostat vic, abych vydržela dele bez hladu. Jinak ten je můj největší nepřítel, když je hlad, tak je mrzutost, treseni a všechno špatný… A dvakrát denně si odpocinu tak na půl až hodinu spím. Dcera naštěstí respektuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
8.9.20 12:06
@Ida11 píše:
@Pavouk taky si to říkám. Tohle těhu je jiné, než poprvé. Fyzicky je mi o něco hůř, taky cítím trochu bolesti jak před MS - to by se měla roztahovat děloha, snad to bude ok

Bude to ok 🤗 🤗 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky