Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Onisek já už ani nevím, kdy jsem šla k doktorovi první těhotenství. Možná je fakt, že až ten 8tt a ne 6tt. Zavolám a uvidím, kdy mě objedná.
Každopádně až to budu mít potvrzené, tak to řekneme rodičům a tchanovcum.. stejně už něco tuší, protože se vídáme hodně často, takže nějaký mlžení u nás nemá cenu ![]()
Holky tak jsem založila tu soukromou skupinu, budu ráda, když se přidáte. Snad nás tam bude co nejvíce ![]()
https://www.emimino.cz/…kveten-2021/#…
Tak u nás už to ví spousta lidí a to jsem ještě ani nebyla u doktora. Malá má těsně po 2 narozeninách všichni ví že druhé jsme tak nějak chtěli a navíc v týdnu kdy jsem to zjistila kamarádka měla rozlucku se svobodou takže nějaké mlžení mi nikdo nevěřil
No a když už kamarádům tak jsme to řekli i rodině. Stejně jsme si řekli že kdyby to nedopadlo tak se jim pravděpodobně taky pak svěříme
Ale věřím že všecko bude dobré a v květnu nás bude o jednoho víc ![]()
@Anonymní píše:
Ja mela OVU 22.8. tak jsem jeste radsi netestovala, asi je brzo. Teprv zaciname zkouset, ale bylo by to fajn, kdyby to vyslo, doma uz mame dvoletaka
Ja mela OVU taky 22.8. A dnes uz jsem to nevydrzela a otestovala uz tam byl duch ![]()
@Anonymní píše:
Nazdárek děvčátka, je tu někdo kdo už našel 2 čárky na testu a TP by vycházel na květen?
Ahojky ano mě by vycházelo na 7.5
Holky, jak jste na tom s přiznaky, já jedu 5tt a furt nic. citim se absolutně netehotne ![]()
Příspěvek upraven 04.09.20 v 09:59
@Anonymní píše:
Nazdárek děvčátka, je tu někdo kdo už našel 2 čárky na testu a TP by vycházel na květen?
Ahoj, já našla včera
![]()
@pujda píše:
Holky tak jsem založila tu soukromou skupinu, budu ráda, když se přidáte. Snad nás tam bude co nejvíce
https://www.emimino.cz/…kveten-2021/#…
Zazadala jsem o členství.
@Anonymní píše:
Holky máte po nocích žízeň???
Já jsem cely den i noc zizniva jak velbloud ![]()
@Onisek ahoj já jsem docela unavená a někdy se mi zvedne žaludek ![]()
@Nikolinka1003 já právě čekám, jestli mi toto těhotenství začne v 5tt šavlovy tanec, tak jako u predeslych tehu a pořád nic. energie na rozdavani, žaludek i chutě v klidu, ani mě nic nebolí jen Teda prsa, kdyz nemam podporu.
@Onisek: u mě teda zatím také žádné příznaky, jediné co, tak ráno a večer cítím břicho (pocit hladu, ale ten moc nemám:))
Ahoj holky, 28.8. jsem na testu našla jasnou čárku. Termín porodu mi dle mých výpočtů vychází na 2.5. K dr. se chystám v pondělí ![]()
Že se něco děje jsem poznala podle motání hlavy (to trvalo 2dny), bolestivá prsa (ty mám před MS vždycky, ale MS nedorazila a prsa bolí stále), byla jsem závislá na kávě a sladkém. Teď na sladké nemám vůbec chuť a kafe mi taky přestalo chutnat. A hlavně mám teď žaludek na vodě, ale přesto hroznou chuť na kyselé.
@Ida11 Já to své rodině řeknu po první kontrole. Ono i kdyby to nedopadlo, tak své mámě bych se s tím stejně svěřila, chci aby to věděla od začátku. První těhotenství jsem ji oznámila s pozitivním testem
Ale širší rodině a kamarádům počkám na konec toho prvního trimestru. Já věřím, že tentokrát to u vás bude v pořádku, u toho dalšího těhotenství je obrovská šance 
@Onisek Tak to já bych nevydržela
Teď u druhého mi to přijde ještě horší než u druhého, kdy vím, co mě čeká, tak se ještě víc nemůžu dočkat. A těším se na to překvápko, až to oznamime