Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, já mám 2 dny zpoždění a //. V pondělí jdu na krev! ![]()
Juuu paráda tak začínají květnáčci pomalinku přibývat ❤️ Kdy se chystáte na první kontrolou?
Ahoj holky, zatím tu budu jen pokukovat. Uvažovali jsme o druhém mimču, ale trošičku později. Jenomže manžel si včera nedal pozor a já dnes ovu. Druhé těhu mi nedopadlo dobře před cca rokem a půl, ale taky to bylo přesně v den ovu, proto si myslím, že v květňátkách skončím
Uvidíme teda za dva týdny. Případný tp by byl okolo 25.5.2021 ![]()
Ahoj, ja nasla // ve ctvrtek a kazdy den je silnejsi. Tak budu doufat, ale jeste se neraduji, mam za sebou SP v 7 tydnu, dokud neuvidim srdicko na UZ, budu jasat jen opatrne. Ale verim a doufam, ze to vyjde. K dr nejdriv za tri tydny, drive je to zbytecne.
Já dvě čárku včera, ale zatím byla slabá (další testy nemám, takže zkusím nejdřív zítra opět). Včera jsem měla dostat MS a zatím mešká. Jsem zatím skeptická, začátek je vždycky nejasný, ale doufám.
teprve tenhle měsíc se snažíme, takže kdyby to vyšlo, bylo by to na první dobrou
Doma mám už téměř dvouletého chlapečka.
Tak já našla 2 čárky už před týdnem. Ale objednala jsem se k doktorce až na 18.9. ať už je tam vše vidět. Nechci žádné čekání na srdíčko. Buď tam bude nebo ne. Jinak už mám doma dvouletou holčičku.
@Mel33 Ahoj, bereš už nějaké vitamíny, kromě listovky, když už máš čárky? ![]()
Já mám 2 dny do menstruace, takže druhá čárka zatím slabá.. uvidíme uvidime
Zatím vkladam taky anonymně
@Ppkm Beru jen tu kyselinu listovou ale ani nic jiného brát nebudu. I při prvním to stačilo ![]()
@Mel33 Při prvním jsem brala ještě femibion a rybí olej jako nejedlík ryb
Tak uvidím, jestli teda něco bude ![]()
Nazdárek děvčátka, je tu někdo kdo už našel 2 čárky na testu a TP by vycházel na květen?